Aniu zmień może wpis w regulaminie:
2. Konkursowi przewodniczy Jury reprezentowane przez użytkowników forum: Widzewianka_TM, Paweł.
www.mazdaspeed.pl
2. Konkursowi przewodniczy Jury reprezentowane przez użytkowników forum: Widzewianka_TM, Paweł.
Don Corleone napisał(a):Poszło i ode mnie
Aniu zmień może wpis w regulaminie:2. Konkursowi przewodniczy Jury reprezentowane przez użytkowników forum: Widzewianka_TM, Paweł.
Radex napisał(a):ja może coś jutro albo pojutrze wymodzegdzieś widziałem trochę żółtych liści a jak nie to kupie na allegro
Oldżitsu napisał(a):Radex napisał(a):ja może coś jutro albo pojutrze wymodzegdzieś widziałem trochę żółtych liści a jak nie to kupie na allegro
zawsze możesz pozrywać zielonych liści i zakupić farbę w sprayu w jesiennych kolorach i będziesz miał piękną polską jesień jak malowaną![]()
sewa napisał(a):Radex dawaj je na czarno! I do tego cleary!![]()
5. Zdjęcie raz zgłoszone w konkursie nie może zostać zgłoszone ponownie.
sewa napisał(a):Nieważne, musi być na czarno![]()
Ps. Mam pytanie do tego punktu regulaminu:5. Zdjęcie raz zgłoszone w konkursie nie może zostać zgłoszone ponownie.
Chodzi o jakikolwiek konkurs, czy tylko o tegoroczne? Bo bym z zeszłego roku coś wysłał.
to może przesunąć termin nadsyłania o tydzień,sam chciałem coś wysłać,ale w zbiorach nic nie mam a pogoda u mnie kiepskaAnia_TM napisał(a):na razie w sumie fotek mało.
Ania_TM napisał(a):PHM- ty masz pewnie same ładne zdjęcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości