Jest dostęp do wody. Toalety mają byc gotowe na czerwiec. Trwa tam delikatny remont.
Co do spraw organizacyjnych.
Start imprezy planujemy o godz. 11.00 dnia 02.06.2012 – Sobota. AON – Rembertów.
Spotkanie na ul. Jaktorowskiej 4 przy placówce odbędzie się o godz. 9.30.
O godzinie 10.00 nastąpi odjazd kolumny złożonej z motocykli i naszych aut. Dobrze żeby Mazd było jak najwięcej bo motocykli ma być sporo. Jeśli dyrekcja zezwoli dzieci wezmiemy do Mazd. Jeśli nie to będzie konieczność wynajęcia autokaru. Kolega z klubu Shadow ma się postarać o asekurację Policji. Sytuacja wyglądałaby wtedy tak że na początku jedzie patrol. Tuż za nim motocykliści –> autokar –> Mazdy –> patrol. Jesli nie uda się z Policją to poradzimy sobie jakoś sami.
Po wcześniejszej konsultacji osobami odpowiedzialnym za organizację kolumny będą
AmRoZ od nas i
Szadri z klubu Shadow.
mcmorik ogarnie dzieci i dyrekcję żeby zamieszania nie było.
W ośrodku na miejscu od godziny 9.00 bądz 9.30 (do ustalenia) będą
gromaciek + Sylwia
Mazd Max + Ewa
Lulu + Speed
nell8
Riśta
Siw-yTrzeba ogarniać co się da
Speed wez pachołki. Przydadzą się na boisko
Riśta ma załatwić scianę wspinaczkową i grilla razem z grillowym. Tego co w zeszłym roku.
mx6sc myślę że załatwi kuchnię polową bo
Szadri i spółka ugotują grochówkę.
Mazd Max zajmie się sprawą plakatów.
Ja się zajmę boiskiem. Do pomocy bedę miał
Mazd Maxa, Siwego i Speeda
Chłopaki z Shadow mają też zorganizować sprzęt grający co by nam trochę muzą zabrzmiało
nell8 i
Lulu myślę że na spokojnie mogą się zająć organizacją konkursów i zabaw dla dzieci. Pomocą na pewno może być
Sylwia i
Ewa. Pewnie też dołączy do tego
bionda8karolina, która w zeszłym roku spokojnie ogarnęła dzieciaków myślę że w tym roku poradzi sobie równie dobrze. Myślę że nell8 i Riśta już się o to postarają ponieważ jest to ich dobra koleżanka.
No i oczywiście każdy chętny jak się juz wszyscy zjadą też mile widziany
Klub
Shadow też przygotuje konkursy od siebie
Co do spraw finansowych to tak jak u nas już ruszyło to od dziś rusza akcja u motocyklistów.
Ustaliliśmy że pieniadze jakie zbierze klub Shadow na tydzień przed imprezą przeleją na nasze konto.
Ustalimy wtedy na szybko kto jedzie na zakupy.
Przez
mcmorika bedzie sporządzona lista co jest najbardziej potrzebne. Te zakupy zrobione zostaną w pierwszej kolejności. Kolejne to już według naszego uznania. Mięso, słodycze, napoje etc
Jak o czymś zapomniałem to dopiszę
* (
Autokar w przypadku jak dyrekcja nie wyrazi zgody na przewóz dzieci autami)Myslę że chyba jakoś w miarę sie wypisałem. Jak cos popaprałem to sorry
-------------------------------------------------------------------------------
ps.
Dostałem informację od
nell8 że jest także szansa zrobienia imprezy w Konstancinie.
Kaśka ma się zorientować także jak jest z boiskiem w okolicy.
Link do ośrodka
Centrum Szkoleniowo – Konferencyjne Konstancin – Jeziorna