Justyśka napisał(a):W takim razie, co z tematami, gdzie jest zero postów, nie będą one usuwane, skoro i tak nikt się nie wpisuje? Moim zdaniem bezsensu je trzymać i zaśmiecać forum.
Zgłaszać!
www.mazdaspeed.pl
Justyśka napisał(a):W takim razie, co z tematami, gdzie jest zero postów, nie będą one usuwane, skoro i tak nikt się nie wpisuje? Moim zdaniem bezsensu je trzymać i zaśmiecać forum.
bieski napisał(a):DziałaSprawdzone
bieski napisał(a):A nie miałeś przypadkiem komunikatu że post został już zgłoszony ?
Nie wszystkie tematy "zerowe" są do usunięciaJustyśka napisał(a):W takim razie, co z tematami, gdzie jest zero postów, nie będą one usuwane, skoro i tak nikt się nie wpisuje? Moim zdaniem bezsensu je trzymać i zaśmiecać forum.
say napisał(a): Nie wszystkie tematy "zerowe" są do usunięcia.
Justyśka napisał(a):say napisał(a): Nie wszystkie tematy "zerowe" są do usunięcia.
W takim razie z czego to wynika, że nie wszystkie można usunąć, skoro są "zerowe" ? Hmm..
Bandit napisał(a):Ja lubiłem jak w dieslu było dużo zgłoszeń
Zero nie oznacza braku treści tylko zerową liczbę odpowiedzi, przykład: fotorelacja w pierwszym poście i brak odpowiedzi.Justyśka napisał(a):say napisał(a): Nie wszystkie tematy "zerowe" są do usunięcia.
W takim razie z czego to wynika, że nie wszystkie można usunąć, skoro są "zerowe" ? Hmm..
Grzyby napisał(a):Bandit napisał(a):Ja lubiłem jak w dieslu było dużo zgłoszeń
Ale wiesz że to oznaczało że kiepsko moderowałeś?![]()
Bandit napisał(a):Błędne założenie
Zgłoszeń nigdy nie było dużo, ale gdy były to tylko rano kiedy zamiast spędzić noc na forum, pospolicie sobie spałem, a w nocy były jakieś nieregulaminowe ruchy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości