tco_tm napisał(a):bedzie czesciowo niedostepne
hurrrra, pewnie będzie tylko HP

www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):dane ze statystki forum – chodzi mi o systemy operacyjne używane przez forumowiczów i przeglądarki internetowe
Dla roku 2006:
Windows 97.9 %
Linux 1.2 %
Nieznany 0.4 %
Macintosh 0.3 %
IE 64.0 %
Firefox 22.6 %
Opera 11.4 %
Mozilla 0.8 %
Netscape 0.3 %
Nieznany 0.3 %
Safari 0.2 %
brii napisał(a):Ciekaw jestem czy ktoś oprócz mnie stuka tutaj statystyki Linuxom
ravo napisał(a):boze czemu ludzie uzywaja IE
brii napisał(a):Ciekaw jestem czy ktoś oprócz mnie stuka tutaj statystyki Linuxom krzywy
ravo napisał(a):boze czemu ludzie uzywaja IE
Sokool napisał(a): to 30 osób.
Czyli ktoś jeszcze nabija statystyki oprócz Ciebie
Huano napisał(a):Jeśli tak to kto jeszcze raz na jakiś czas zagląda tu mobilnie?
nemi napisał(a):Oczywiście – zdażało mi się przeglądać forum w Lynxie, ze wzgledu na bardzo powolny komputer . Moze powinienem dodać BSD rulez, ale wstrzymam się od tak daleko idących wniosków
forumtopicfssr9741"genmedayo=0t=15">22" ter" valef="viewtopic.phpforumtopicfssr9741"genmedayo=0t=15">2750it1/span>forumtopicfssr9741"genmedayo=0t=15">28" te17span>forumtopicfssr9741"genmedayo=0t=15">2850it1lates y250itNastępnvalign="middgn="center" valign=ign="center" valign="middle" width="20">S hrea sm < tirm> g aablep?t=25922" cl "topictitle">0"19" height="18" "Brak nowych postów" title="Brak "topictitle">0"19" height="18" "Brak nowych postów" title=_global_announce"Brak Globalne Ogloszer>ew1nowych postów" />"topictitle">0"19" height="18" "Brak nowych postów" title=_nmatle="Brak ="0" N-3 r> y [ Popularefn]k nowych postów" />"topictitle">0"19" height="18" "Brak nowych postów" title=tle="Brak ="0" "topictitle">0"19" height="18" "Brak nowych postów" title=_announce"Brak Ogłoszer>ew1nowych postów" />"topictitle">"topictitle">"topictitle">0"19" height="18" "Brak nowych postów" title=tstick border="0" r>dyklejrefk nowych postów" />"topictitle">< ictitle">ny: Możesz głosować wbankie achltin g 0"g margin: 10px 0px 0px 0px;"gn="middg"!--span clasWe osquest you ostain the full copyrlass est, trafficband use of opiBB 2.0. If you cannot (for goodspan clasreason) ostain the full copyrlass we osquest you at least leave in t"ace thespan clasPtdered by opiBB 2.0.6 line, noth opiBB linked to wwwtopibb.com. If you refusespan clasto include even this then supedMX on our forums may be affected. span clasThe opiBB Group :5=232 // --timargin: 10px 0px 0px 0px;"gPtdered by yopiBB" val© opiBB Group | yKlubpan class=" g ediv> g e">< valig vaable> g e">< valig vaable> g ebodyig vhtml> g
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości