Uśmiech Mazdy dla Dzieciaków 2011

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.

Postprzez arjot » 18 maja 2011, 21:02

<spoko>
Dziś wieczorem przeleję kasę uzyskaną ze zbiórki wśród moich znajomych w pracy. Nikt tu poza mną nie jeździ mazdą, ale pomyślcie o nich ciepło :)
Jutro uderzam do ASO i będę cisnął, więc trzymajcie kciuki :)
Forumowicz

Od: 27 lut 2010, 16:33
Auto: Jest :MX-5 NBfl Memories III '05
Była: 3 BK Z6 sedan

Postprzez arjot » 19 maja 2011, 17:42

Sorry, że podbijam i post pod postem ale wydaje mi się, że warto – chcących zorientować się jak rozwija się sytuacja dokładnie zapraszamy do lektury wątku na regionalnej :

http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=69&t=118081
Forumowicz

Od: 27 lut 2010, 16:33
Auto: Jest :MX-5 NBfl Memories III '05
Była: 3 BK Z6 sedan

Postprzez AmRoZ » 19 maja 2011, 18:23

Informacja z ostatniej chwili dostałem właśnie m@ila od MMP, Tak więc mamy wsparcie od Mazdy Motor Polska, dzieciaki dostaną od nas pamiątki które nie znikną tak szybko jak słodycze w ich brzuszkach :D.

Dziękujemy.

Oraz jest naprawdę dobrze nasze konto na chwilę obecną wynosi już 1 121,78 PLN

dziękujemy

RIKI
Bionda8
sewa

za wpłatę.
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 kwi 2008, 13:28
Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'

Postprzez CezaR83 » 19 maja 2011, 19:46

AmRoZ napisał(a):Informacja z ostatniej chwili dostałem właśnie m@ila od MMP, Tak więc mamy wsparcie od Mazdy Motor Polska, dzieciaki dostaną od nas pamiątki które nie znikną tak szybko jak słodycze w ich brzuszkach :D.

To bardzo dobra informacja. Ciekawe w jakim stopniu sie MMP zaangażuje. :>

Ja mam tymczasem pytanie do szanownych przedstawicieli władz Klubu naszego, czy istnieje mozliwość wypożyczenia flag klubowych na imprezę na torze kartingowym? (czy tez na własną rękę mamy sobie organizować..... bo rozumiem ze gadżetów nie będzie skoro brak odzewu) <nie>
Zawsze kiedy piszesz głupie posty, Bóg zabija Kotka!
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 26 lip 2008, 17:47
Auto: Była: M3 BK A+ 1.6 MZCD
Jest: BP eSkyX AT FWD Takumi

Postprzez AmRoZ » 20 maja 2011, 00:18

Ja dzisiaj wpadłem na zlot klubu mx5 by poinformować ich osobiście o naszej akcji, jak wiadomo mx5 zawsze wzbudzają zachwyt większy niż nasze kobyły stare zardzewiałe zobaczymy co z tego wyniknie kilka osób było zainteresowanych mam nadzieję że dołączą do nas ...

Co do RCW dzisiaj też byłem rozmawiałem z prezesem mają dzisiaj z szefostwem całym obgadać to w nocy i jutro do 15-stej dać mi ostateczne info ile będzie nas kosztować ta impreza, tanio na pewno nie będzie i trzeba się na to przygotować że troszkę nas to wyniesie tak więc mobilizacja Panie i Panowie pełna zbieramy kasę gdzie się da ;) ...

Do akcji przyłączyła się elita z POTURBOWANYCH która ostro rozreklamowała nasz projekt :D.

Tak czy siak idziemy cały czas do przodu Kochani i to najważniejsze .... ! zrobimy co w naszej mocy by dzieciaki były zadowolone :D pełni.
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Bartg » 20 maja 2011, 08:04

Postaramy się przybyć 5.06 także ekipą z Łodzi <spoko>
Moderator
CUP 2011 miejsce 3

Od: 23 sty 2008, 22:25
Auto: Volvo V50 2.4 '04
EX Premacy FS Sportive '02
EX 323 CBA Z5 '98

Postprzez Ania_TM » 20 maja 2011, 09:46

Bartg napisał(a):Postaramy się przybyć 5.06 także ekipą z Łodzi <spoko>

dokładnie :)
Ania_TM

Postprzez mcmorik » 20 maja 2011, 10:31

rewelacja az sie zaczynam bac co z tego malego pomyslu wyjdzie, jeszcze kupa pracy i zalatwiana przed nami ale damy rade pozdro dla wszystkich zainteresowanych akcja i dzeki za wsparcie
Forumowicz

Od: 23 mar 2009, 01:13
Auto: mazda 6 2.0 benzyna

Postprzez Fasola » 20 maja 2011, 12:02

Myślę ,że do końca miesiąca na chlebek uzbieram, więc mogę też coś od siebie dołożyć <spoko>
Fasola

Postprzez mx5cars » 20 maja 2011, 12:09

Witam
Jestem zainteresowany przyłączeniem się do Pomocy dla Domu Dziecka

Co mam robić dalej czekam na propozycje

Pozdrowienia
Proszę o kontakt :
Maciej Pająk
info@kmpart.pl
www.kmparts.pl
mx5cars

Postprzez atis » 20 maja 2011, 12:15

Ja co prawda pojawić sie niemoge wiec inaczej was wesprę :)
Mx3 V6 WITH 19 INCH WHEELS :)
Moja ukochana :D
http://www.youtube.com/watch?v=6yyQo_R3wX0
Forumowicz

Od: 2 kwi 2009, 20:33
Auto: Mx3 V6 WITH 19 INCH WHEELS
323 1,7D
Corsa 1,4L
Mazda MX3 V6
Nubira 2,0 LPG
Volvo V70 2,4 T AWD

Postprzez skrzacik86 » 20 maja 2011, 12:21

witam Panowie. O akcji dowiedziałem się dopiero dziś z maila, ale popieram ją w 200% :) pomysł naprawdę dobry i godny naśladowania <spoko> Szkoda że akcja odbywa się tylko w wawie ale mam nadzieję że w przyszłym roku rozszerzymy ją na pozostałe regiony Polski. Oczywiście kasę dziś przelewam na konto :)

mam jednak jedną uwagę. Chciałbym, aby po całej akcji w wątku pojawiło się pełne zestawienie kosztów akcji. Nie chce żeby ktoś poczuł się urażony, że mu nie ufam. Nie jest to moją intencją i jeżeli kogoś obrażam swoją prośbą to z góry przepraszam. Po prostu lubie wiedzieć na co są wydawane moje pieniądze, to po pierwsze. :) a po drugie (i chyba co ważniejsze) takie zestawienie kosztów pozwoli rozeznać się innym osobom w kosztach akcji. Dzięki temu w przyszłym roku przy rozszerzaniu akcji na inne miasta będzie wiadomo mniej więcej z jakimi kosztami należy się liczyć. Dodatkowo organizatorzy mogliby opisać własne uwagi (już po akcji), aby dzięki ich doświadczeniu inni w przyszłym roku mogli sprawniej przeprowadzić podobne akcje w swoich miastach.
Początkujący

Od: 28 cze 2010, 21:31
Auto: mazda 323f BJ 1.9 + LPG 2000r. 114KM :]

Postprzez AmRoZ » 20 maja 2011, 12:44

Chce zwrócić uwagę na ważną rzecz, akcja oraz nasz projekt bo widzę że m@ila nie czytają wszyscy uważnie nie prowadzimy tylko w tych dwóch dniach projekt ten powstał by na stałe wpisać się w grafik klubu mazdaspeed, mamy już kilka pomysłów na zabranie dzieciaków na inne spotkania w lipcu i sierpniu więc to nie jest tak że tylko dzisiaj i koniec zapominamy o akcji, akcje to prawda rozpoczynamy my w warszawie ale tylko po to by pokazać innym regionom które zechcą się do nas przyłączyć i zorganizować coś dla dzieciaków żeby pod jedną nazwą wspólnym projektem i wspólną marką to organizować więc jeżeli inne regiony mają pomysły na inne imprezy nie koniecznie na dzień dziecka czekamy na takie informacje i umieścimy je wszędzie gdzie się da .... to jest tak jak ze zlotami ktoś gdzieś musi zacząć żeby później inni organizowali to gdzie indziej,

W tym roku pomagamy dla domu dziecka nr2 w warszawie za rok np. na Śląsku jak będą chętni by zorganizować coś i tak dalej, jest wiele dni w roku gdzie można uszczęśliwić dzieciaki mam nadzieję że wszyscy rozumieją idee powstania tego projektu i przyłączą się do nas ! i pomogą.... NIE CHCE BY TO WYGLĄDAŁO TAK ŻE POMAGACIE TYLKO WARSZAWIE ! BO TU CHODZI O CAŁY KLUB MAZDASPEED ROBIMY TO DLA NAS WSZYSTKICH A NIE DLA SIEBIE A PRZEDE WSZYSTKIM ROBIMY TO DLA DZIECIAKÓW...

co do pokazania rachunków etc za całą imprezę naturalnie takie coś przygotujemy żeby było jasne co na co i za ile, chce uniknąć później tego typu komentarzy że zbieram kasę od ludzi i brzydko mówiąc zabieram ją do kieszeni ! więc spokojnie naturalnie takie coś napiszemy.

mx5cars rozumiem że posiadasz mx5 więc miło by było gdybyś mógł się pojawić na spotkaniu czy to w niedziele czy to w poniedziałek na torze, mx5 jest bardzo interesującym autem dla dzieci na pewno będą zachwycone, no i naturalnie jak chcesz pomóc akcji to jedyne co mogę póki co zaproponować to wsparcie finansowe gdyż jak pisałem akcja na torze kartingowym troszkę nas będzie kosztowała więc każda zł się liczy.
Obrazek
Forumowicz

Postprzez kinki » 20 maja 2011, 12:53

od razu widac jak mocnym narzedziem w rekach wladzy jest mailing :)
oby tak dalej <spoko>
Wladca ognia
Moderator Globalny

Od: 28 lis 2006, 23:08
Auto: A4

Postprzez netis7 » 20 maja 2011, 12:58

Podpisuję się pod wypowiedzią @skrzacik86
Początkujący

Od: 17 lip 2008, 11:26
Auto: 323f BA Z5 '95

Postprzez Qchar » 20 maja 2011, 15:09

Witam Świetna akcja , do akcji przyłącza się Podkarpacie :) :) :) niebawem spot w Łańcucie i myślę że ta akcje na pierwszym miejscu obgadamy . Pozdr <spoko>
Forumowicz

Od: 21 sty 2010, 18:27
Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat

Postprzez riśta » 20 maja 2011, 16:10

Zacna inicjatywa <spoko> gratuluję pomysłu i zaangażowania !! !! !!
Drobne wsparcie poszło przelewem ale to jeszcze nie koniec :D

pozdro 4 all
"Życie nie jest mierzone ilością oddechów jakie bierzemy ale momentami i miejscami, które zapierają nam dech w piersiach."
Klubowicz

Od: 20 maja 2011, 11:40

Postprzez Marianek » 20 maja 2011, 16:14

Witam
Akcja wielki pozytyw,niestety ja osobiście nie mogę w tym uczestniczyć ale wesprę finansowo.
Jest wielu Mazdowiczow co mieszkają poza Polska i z chęcią wam pomogą.
Proszę wiec AmRoZ jak możesz podaj dane tego konta do wpłat z poza PL.
Pozdrawiam
Marian
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Zoom -Zoom from Belgium
Przedstawiciel Beneluxu i Niemiec

Od: 26 mar 2010, 14:31
Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.

Postprzez Bari » 20 maja 2011, 16:27

Mariianek napisał(a):Witam
Akcja wielki pozytyw,niestety ja osobiście nie mogę w tym uczestniczyć ale wesprę finansowo.
Jest wielu Mazdowiczow co mieszkają poza Polska i z chęcią wam pomogą.
Proszę wiec AmRoZ jak możesz podaj dane tego konta do wpłat z poza PL.
Pozdrawiam
Marian

Kolego informacje na temat konta są umieszczone na pierwszej stronie;) Ale zbliża się dzień dziecka więc podam Ci również tu żebyś nie szukał:
eKONTO 70 1140 2004 0000 3002 6333 3442
Andrzej Mroziński
os.Pawlikowskiego 18c/42
44-240 Żory
w tytule podając
Imie nazwisko
Nick z Forum

Ja też postaram się coś podesłać jak dostane pieniążki:)
Forumowicz

Od: 23 maja 2010, 17:16
Auto: Mazda3 BL 1.6 MZR Excl 10'

Postprzez Marianek » 20 maja 2011, 16:52

Bari napisał(a):Kolego informacje na temat konta są umieszczone na pierwszej stronie;) Ale zbliża się dzień dziecka więc podam Ci również tu żebyś nie szukał:

A kolega doczytał? <glupek2> czy dzień dziecka przyćmił umysł? ;P
Powiem jaśniej,potrzebuje nr konta dla wpłat z poza PL.
Nr konta z PL na początku tak zwany IBAN
oraz kod banku BiC w Polsce zwany SWIFT
Starałem się jak moglem
Pozdrawiam
Marian
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Zoom -Zoom from Belgium
Przedstawiciel Beneluxu i Niemiec

Od: 26 mar 2010, 14:31
Auto: Było CP,
Była M6 GH