Konkurs Fotograficzny MazdaSpeed – V Tura – Ankieta
Lukazie napisał(a):
Tuning – drzwi otwiera sie na dotyk . Otwierasz centralnym zamkiem , po czym dochodzisz naciskasz na drzwi i masz banana na twarzy![]()
Kiedyś chciałem sobie coś takiego zrobić ale fachowiec mi powiedział tak:
"Nie ma sprawy zrobimy, tylko zastanowi się Pan jak po ewentualnym wypadku ludzie pana z samochodu wyjmą"
I jakoś dałem se spokój
Lukazie napisał(a):Nie ma klamki – Tuning
zapomniało się w PhotoShopie dorysować
mario323f napisał(a):a mnie zaciekawiły alusy na ostatnim foto
chyba PS ze stalówek
faktoza doklejane alu

You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
zawsze mi wypadnie, że koło mnie jest ktoś kto da takie zdjęcie że moje ginie
po za tym szkoda, że zdjęcia są tak małe.
ale liczy się dobra zabawa
ale liczy się dobra zabawa

You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Strasznie słabo tym razem... z rundy na rundę wg mnie niestety poziom się obniża. Chyba co lepsze fotki się wystrzelały i nikt nie ma czasu na coś nowego 
Szkoda, bo wcześniej więcej zdjęć zasługiwało na kalendarz, a teraz szczerze żadne, takie moje zdanie.
Z ciekawości zapytam, czemu nie ma żadnych przypominaczy odnośnie konkursów na maila jak to było wcześniej. Ostatnie dwie rundy dowidziałem się po fakcie. Czasu ostatnio mało więc brakuje maila z info.
Szkoda, bo wcześniej więcej zdjęć zasługiwało na kalendarz, a teraz szczerze żadne, takie moje zdanie.
Z ciekawości zapytam, czemu nie ma żadnych przypominaczy odnośnie konkursów na maila jak to było wcześniej. Ostatnie dwie rundy dowidziałem się po fakcie. Czasu ostatnio mało więc brakuje maila z info.
bandit266 napisał(a):Zauważyłem naruszenie regulaminu konkursu przez użytkownika Lukazie. To samo zdjęcie z tury IV wysłał do tury V, tylko poprawione programem (jeżeli tak można to ja w następnej też poprawię swoje z poprzedniej tury, np. podpis wywalę).
A jest wogóle zapis że jedno zdjęcie można wystawić tylko w jednej turze?
Bo moim zdaniem kilka zdjęć z poprzednich tur również zasługuje na wygraną, więc dobrym byłoby gdyby mialy możliwość ponownego udziału.
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
Biorę udział w konkursie po raz pierwszy ale zmylił mnie tytuł konkursu. Jeździłem i szukałem jakiegoś fajnego miejsca na zdjęcie, wstałem o 5 rano żeby ująć niebo o wschodzie słońca a tu się okazuje że fotomontaże też można przysyłać.
PS-a należy używać z głową – sam w sobie nie zrobi ze zdjęcia niewiadomo jakiej fotki.
Zgadzamy się też wszyscy, że nawet najdroższą lustrzanką nie zrobimy dobrego zdjęcia bez posiadania umiejętności i "widzenia" albo "dostrzegania" tego czego nie widać na pierwszy rzut oka
Także do następnej rundy i życzę powodzenia osobom, na które głosowałem
Zgadzamy się też wszyscy, że nawet najdroższą lustrzanką nie zrobimy dobrego zdjęcia bez posiadania umiejętności i "widzenia" albo "dostrzegania" tego czego nie widać na pierwszy rzut oka
Także do następnej rundy i życzę powodzenia osobom, na które głosowałem

https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
iceman150 napisał(a):bandit266 napisał(a):Zauważyłem naruszenie regulaminu konkursu przez użytkownika Lukazie. To samo zdjęcie z tury IV wysłał do tury V, tylko poprawione programem (jeżeli tak można to ja w następnej też poprawię swoje z poprzedniej tury, np. podpis wywalę).
A jest wogóle zapis że jedno zdjęcie można wystawić tylko w jednej turze?
Bo moim zdaniem kilka zdjęć z poprzednich tur również zasługuje na wygraną, więc dobrym byłoby gdyby mialy możliwość ponownego udziału.

powiem wam ze na wielu zdjęciach ten PS to przesada! a tak ogólnie to większość zdjęć jest technicznie zle zrobiona. Jestem za aby w nastepnej turze był zakaz używania PS. no i ten konkurs nie powinien nazywać się "konkurs fotograficzny" tylko ankieta która mazda ci się podoba.
-
zzaz
zzaz napisał(a):tylko ankieta która mazda ci się podoba.
Dokładnie

Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
Głosy poszły.
Fakt, poprzednia runda podniosła poprzeczkę wysoko,ale znalazło się kilka zdjęć godnych uwagi
Parę obrazów akwarelowych też nie zaszkodzi;)
Mnie, u kolegi Lukazie, od braku klamek bardziej zastanawia brak opony na feldze (u góry), a właściwie jej stopniowe zanikanie;) Ksero felgi przód-tył pominę bo nobody is perfect.
Nie ma co narzekać, tylko głosować na to co się podoba i już.
Fakt, poprzednia runda podniosła poprzeczkę wysoko,ale znalazło się kilka zdjęć godnych uwagi
Parę obrazów akwarelowych też nie zaszkodzi;)
Mnie, u kolegi Lukazie, od braku klamek bardziej zastanawia brak opony na feldze (u góry), a właściwie jej stopniowe zanikanie;) Ksero felgi przód-tył pominę bo nobody is perfect.
Nie ma co narzekać, tylko głosować na to co się podoba i już.

- Od: 6 cze 2009, 11:05
- Auto: Było: BG BP-DOHC, BA GT
,jest: W124 300CE
Nie było łatwo.
x5 poszło
x5 poszło
- Od: 13 sie 2010, 20:33