Moderatorzy działów – aktualna lista stanowisk
Witajcie,
Śpieszę oznajmić, że dział LPG ma swojego opiekuna... Od dzisiaj został nim kolega flywin. Życzę mu wytrwałości w działaniu i cierpliwości do wszystkich użytkowników forum
Gratulacje
Śpieszę oznajmić, że dział LPG ma swojego opiekuna... Od dzisiaj został nim kolega flywin. Życzę mu wytrwałości w działaniu i cierpliwości do wszystkich użytkowników forum
Gratulacje

Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Dziękuję Tobie jakek.ZE za Twój wkład w moderację, za pomoc w utrzymaniu Naszych Mazd, Projektów i Tuningu... Takich moderatorów zawsze nam będzie brakować...
Powodzenia...
Powodzenia...
Arkana , Captur , Mii
Dzisiaj złożył swoje zielone szaty kolega dobrzyn22. Krzysiek, wielkie dzięki za wieloletnią pracę moderatorską
Dałeś się poznać z jak najlepszej strony
Będzie nam ciebie brakowało...

Dałeś się poznać z jak najlepszej strony

Będzie nam ciebie brakowało...
Arkana , Captur , Mii
Dzięki dobrzyn22 za kawał dobrej roboty w dziale M6
Niestety nie mam na tyle czasu żeby nawet zbliżyć się do kolegi w jego pracy jako moderator, ale w dziale technicznym M6 i car audio mogę pomóc w moderowaniu jak będzie potrzeba

Niestety nie mam na tyle czasu żeby nawet zbliżyć się do kolegi w jego pracy jako moderator, ale w dziale technicznym M6 i car audio mogę pomóc w moderowaniu jak będzie potrzeba
dziękuję za słowa uznania
Ciężko tak z dnia na dzień pozbyć się pewnych nawyków, dlatego będę zaglądał do działu, ale już jako klubowicz

Ciężko tak z dnia na dzień pozbyć się pewnych nawyków, dlatego będę zaglądał do działu, ale już jako klubowicz
powiem tak – musi zostać spełnione kilka warunków..
Obecnie jestem na etapie budowy domu + organizacji ślubu i wesela + do tego po 12 godzin pracy (akurat obecnie mam chwilę wytchnienia). Do tego doszła obecna sytuacja w klubie...
Jeżeli czas i chęci mi pozwolą + sytuacja w klubie się odpowiednio wyjaśni, to z pewnością rozważę prośbę o powrót ( o ile będzie to możliwe )
Obecnie jestem na etapie budowy domu + organizacji ślubu i wesela + do tego po 12 godzin pracy (akurat obecnie mam chwilę wytchnienia). Do tego doszła obecna sytuacja w klubie...
Jeżeli czas i chęci mi pozwolą + sytuacja w klubie się odpowiednio wyjaśni, to z pewnością rozważę prośbę o powrót ( o ile będzie to możliwe )