Teraz to w modzie

www.mazdaspeed.pl
Cebula napisał(a):Witam![]()
Z dniem dzisiejszym fukcję Przedstawiciela Regionalnego w województwie łódzkim obejmuje klubowicz GobASS. Życzymy wszystkiego dobrego w nowej roli, owocnej działalności w regionie i całym klubie oraz wytrwałości i cierpliwości.
Powodzenia
Tym samym za dotychczasowe pełnienie funkcji oraz wkład dziękujemy koledze miro62
Bartg napisał(a):Cebula napisał(a):Witam![]()
Z dniem dzisiejszym fukcję Przedstawiciela Regionalnego w województwie łódzkim obejmuje klubowicz GobASS. Życzymy wszystkiego dobrego w nowej roli, owocnej działalności w regionie i całym klubie oraz wytrwałości i cierpliwości.
Powodzenia
Tym samym za dotychczasowe pełnienie funkcji oraz wkład dziękujemy koledze miro62
Hmm znając podejście do osoby nowego PR'a przez niektórych i dodając fakt, że Gobass nie dostał przedłużenia klubowicza za brak aktywności nie uwierzę, że to nie była prowokacja na zasadzie nie ma chętnego na PR'a, to dajmy Gobassa będzie beka i do tego zagramy na nosie zarządowi dając na osobę funkcyjna kogoś z dwoma "minusami", bo przecież funkcyjni mogą mieć nawet 3 minusy. Ja to tak widzę, chociaż oczywiście zostanie mi zaraz na pewno zarzucone, że nie jestem w GŁ to się nie znam
Ale trzeba go reguralnie stroićszkodnik_byd napisał(a):Andrzejku na region taki jak nasz każdy znalazł by czas :–) to samograj jest,
kinki napisał(a):cytrynówki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości