Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
przeciez to jest bubel w regulaminie. Nie ma dany region Pr to wlasnie Cebula lub Xed powinni danego kandydata lub klubowicza ocenic a nie najprosciej dac odrazu minusa
-
Pyton162
słuszne stwiedzenie skoro brak koordynatora czemu ma cierpieć Przyszły klubowicz trzeba to akoś rozwiązać
-
tygrys36
kinki napisał(a):Na podstawie śledzenia ich wątku regionalnego.
Na podstawie samego wątku nie da się czasem stwierdzić jednoznacznie czy ktoś bierze udział w życiu regionu czy nie, np jeśli ktoś nie robi zdjęć, ani nie ma w zwyczaju napisać podziękowania za spot, to taki Cebula mógłby nie wiedzieć, że spot się odbył i dać minusa. Wtedy minus mógłby okazać się niesłuszny i ktoś mógłby poczuć się źle oceniony. Też jestem za tym, żeby regiony bez PR'a nie były poszkodowane i moja sugestia jest taka: w regionie gdzie nie ma PR'a Cebula lub XED powinni po prostu porozmawiać z kandydatem i zapytać czy jeździ bądź organizuje spoty, jeśli tak ma plus, jeśli powie, że nie jeździ i nie zna nikogo w regionie ma minus, ale jest to minus który się należy.

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Po części rozumiem dlaczego tak jest. Trudno poza swoimi sprawami jeszcze ogarniać każdy region z osobna i oceniać tam ludzi. Nie da się robić wszystkiego, po to są (lub ich nie ma) PR. Szkoda, że tutaj akurat nikogo nie mamy, trzeba coś podziałać. Pomorze jeszcze jakiś czas temu (śledząc wątki można było zauważyć) jeszcze całkiem fajnie działało. Nie wiem czy jest jakaś ekipa, która się tam spotyka, ale wiem, że powoli coś kształtujemy nowego. Chyba ktoś 'z góry' powinien coś tam ruszyć.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
tygrys36 napisał(a):słuszne stwiedzenie skoro brak koordynatora czemu ma cierpieć Przyszły klubowicz trzeba to akoś rozwiązać
dokładnie

kinki napisał(a):Podobna sytuacja jest w momencie gdy są osoby które nie akceptują sposobu prowadzenia regionu przez ich PR. nie przyjeżdżają na spoty ale wspólnie się spotykają. To też minus za brak aktywności
też sytuacja nieciekawa i raczej trzeba by ją ograniczać(tylko jak?) bo za chwile bedzie coraz więcej regionów podzielonych na kilka grup,bo komus nie pasuje to,innemu tamto i ogolnie zacznie sie robic bałagan.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
XED napisał(a):Crenshaw nie prościej by było, aby ta osoba została PR-em
Bo_Lo napisał(a):Z drugiej strony jest jakas tam motywacja żeby tego PRa wyłonić lub samemu nim zostać
ale żeby zostać PR trzeba być klubowiczem a żeby go dostać trzeba zostać pozytywnie ocenionym. Oczywiście wystarczy że pojedzie na zlot i do tego dorzuci aktywność na forum. tylko jak zlot wypadnie w dniu ślubu, pogrzebu bądź na drugim końcu Polski to lipa i znów czekanie kolejny rok...
XED napisał(a):Crenshaw nie prościej by było, aby ta osoba została PR-em
jasne, że prościej, ale jak ktoś nie chce to można by było tak wyłonić należnego plusa. Chociaż też rozumiem o co chodzi bolowi, może ten minus będzie motywacją do zgłoszenia kandydatury na PR'a.

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
byla juz podobna dyskusja niedawno jak np ja niechcialem byc oceniany przez PR Lubuskiego i jak pamiętam to właśnie Cebula napisał ze może mnie w regionie ocenić XED lub własnie ktoś z zarządu np Cebula bo on sprawia piecze nad PR-ami.
-
Pyton162
I właśnie w taki sposób powstała kwadratura koła jak zostać klubowiczem bez PR-a albo zostać PR nie będąc klubowiczem zaczynają się jakieś cyrki niczym Polski Rząd
-
tygrys36