Civic Klub Polska chyba włączył v-teca bo zaczyna nas ostro gonić :zdegustowany:

www.mazdaspeed.pl
BMW-sport napisał(a):Właśnie nie ma takiego głupiego oszukiwania, tutaj ludzie pokornie wtyczki wyciągają, a ci z mazdy idą na łatwiznę...
Problemow z odpalaniem nie mam na mrozie, predzej wiecej problemow bedzie miec 20 letnia Bawarka
MazDarek napisał(a):Śledzę sobie oba fora jednocześnie i muszę przyznać, że takiego ubawu dawno nie miałem
BMW-sport napisał(a):Właśnie nie ma takiego głupiego oszukiwania, tutaj ludzie pokornie wtyczki wyciągają, a ci z mazdy idą na łatwiznę...
Regulamin napisał(a):Celem wyłonienia osób nagrodzonych, a w szczególności w celu wyłonienia najlepszej strony internetowej fanklubu motoryzacyjnego Komisja powoła Kapitułę Plebiscytową (dalej: „Kapituła”). W skład Kapituły wejdzie pięć osób wskazanych przez Komisję,. Decyzje podjęte przez Kapitułę są ostateczne i nie podlegają zaskarżeniu.
E. Przebieg Plebiscytu.
1) Celem Plebiscytu jest wyłonienie najlepszej strony internetowej fanklubu motoryzacyjnego na podstawie opinii uczestników Plebiscytu (pierwszy etap Plebiscytu) oraz wyboru dokonanego przez Kapitułę (drugi etap Plebiscytu) .
6) Drugim etapem plebiscytu będzie wybór przez Kapitułę najlepszego fanklubu na podstawie obiektywnych kryteriów, opartych na specjalistycznej wiedzy Kapituły..
Globy napisał(a):Co do strony klubowej, to do końca głosowania przejdzie lifting oczko Treści na wymianę przygotowałem już 2 tygodnie temu.
Rafał napisał(a):I tak wygra najlepszy klub
Adaś napisał(a):Rafał napisał(a):I tak wygra najlepszy klub
Jak to w AŚ zwykle bywa, wygra VW, pomimo, że nawet pewnie nie wejdą do finałowej piątki
Poza tym spokojnie, jeszcze miesiąc głosowania
jacobs napisał(a):Właściwie jakby się ugadać z BMW i Civic'ami, to mielibyśmy już wszyscy po 3000 głosów i odstawili resztę. A przecież zwycięzcę wybiera AŚ, więc ważna jest tylko pierwsza piątka.
jacobs napisał(a):W dodatku temat o głosowaniu mają widoczny tylko dla zarejestrowanych!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości