Konkurs 'Znawcy Mazd'
Bimbak napisał(a):460 000 000
I 5 pkt wędruje do Bimbaka – gratulacje
cena jaką my znaliśmy to było 451 mln zł
Bimbak napisał(a):ooooo .. ..wygrałem ..
powiem więcej – aktualnie prowadzisz w punktacji
Uaktualniona na 1 stronie
Gratuluje
Gwoli wyjasnienia, podana cena jest za nowe auto z polskiej sieci dealerskiej (niestety nie pamietam, czy dotyczyl jej kontyngent), a nie na indywidualne zamowienie. Do jutra i zachecamy do zabawy nowych Forumowiczow!
36 887 000????

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
wrrrr, ten mój net chodzi jakby chciał a nie mógł, a jeszcze Devil mącił mi w głowie
a swoją drogą
gdybym wiedziała jakich modeli dotyczyły wczorajsze pytania to porzuciłabym prace domowe
a swoją drogą
Grzyby napisał(a):i nie wziął udziału nikt nowy
gdybym wiedziała jakich modeli dotyczyły wczorajsze pytania to porzuciłabym prace domowe

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
gratulacje Bimbaczku 

Dzisiaj – ze względu na fakt, że obaj z Globym wyjeżdżamy na weekend – możliwa jest mała obsuwa z godziną wstawienia nowego zestawu pytań konkursowych.
Mimo wszystko postaram się zdążyć przed 21.
Jeżeli mi się to nie uda – proszę o wyrozumiałość.
Mimo wszystko postaram się zdążyć przed 21.
Jeżeli mi się to nie uda – proszę o wyrozumiałość.
Mała obsuwa zrobiła się duża
A wszystko przez roboty drogowe.
Wawa – Kielce (180km) – czas przejazdu 4.30h
Zaraz wstawiam zestaw.
A wszystko przez roboty drogowe.
Wawa – Kielce (180km) – czas przejazdu 4.30h
Zaraz wstawiam zestaw.
Dzisiaj dwie foty i dwa pytania.
Za jedną jest dzisiaj 1 pkt. a za drugą 5 pkt. Czyli za komplet można zdobyć 7 pkt. (1 + 5 + 1 gratis za komplet odpowiedzi)
Za jedną jest dzisiaj 1 pkt. a za drugą 5 pkt. Czyli za komplet można zdobyć 7 pkt. (1 + 5 + 1 gratis za komplet odpowiedzi)