Uśmiech Mazdy dla Dzieciaków 2012

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.

Postprzez mcmorik » 15 maja 2012, 19:27

po rozmowie z dyr spoko trzeba jeden zalatwic bedzie ... a kto sie nie zmiesci upchne w samochodach ... to juz plan mamy ;) ale to na spocie chwile zamienimy slowo na to ... a jak ktos sie deklarowal z zalatwieniem busa to niech latwi szybko albo ty Andrzejku dowiedz sie czy maja ochote wlaczyc sie do akcji ... i zasponsorowac przejazd ;)
Forumowicz

Od: 23 mar 2009, 01:13
Auto: mazda 6 2.0 benzyna

Postprzez AmRoZ » 17 maja 2012, 12:23

na 15 kliknięć f5 3 razy uśmiech mazdy ... kiepski wynik ;/ no nic tak czy siak thx ...
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 kwi 2008, 13:28
Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'

Postprzez Szalotka » 17 maja 2012, 14:03

Informacja od Szatri z klubu Shadow
W piątek 1.06.2012 przygotowują grochówkę. Kuchnia polowa już zamówiona. W kontakcie są z Marcinem (mx6sc)
Do ośrodka maja przywieść tarczę do rzutów lotkami więc będzie przeprowadzony konkurs w darta. Może wymyślą coś jeszcze.
Jeden z nich jest gotowy przyłączyć się do naszej drużyny co by z dzieciakami w piłkę zagrać. Nie wykluczone że bedzie jeszcze jeden bądz dwoch :)
Z gadżetów postarają się o chusty z logiem klubu Shadow.
Jeśli chodzi o sprawy finansowe to pieniądze, które uzbierają wyślą nam we wtorek 29.05.2012 na nasze konto.
Trzeba wybrać w takim razie dzień, w którym będą robione zakupy no i oczywiście kto na nie pojedzie.

Kamil postaraj się w wolnej chwili sporządzić listę najpotrzebniejszych rzeczy, które będą zakupowane w pierwszej kolejności. Reszta oczywiście już wedle uznania. Nie można także zapomnieć o żywności dlatego zwracam się do wszystkich wsparcie na konto widoczne w pierwszym poście tego wątku. Nie liczymy na kokosy bo wiadomo że w dzisiejszych czasach Matka Boska Pieniężna nie rozpieszcza nikogo.
Złotówka, jedna złotówka. Liczy się każdy grosz <spoko>

ps. do Warszawy
Shadowsy chcą się z nami jeszcze spotkać przed dniem imprezy żeby obgadać szczegóły. Dobrze się składa bo bedzie to można zrobić akurat we wtorek 29.05.2012 kiedy mamy spot cykliczny.
Szalotka

Postprzez AmRoZ » 17 maja 2012, 15:00

Widzę, że załatwianie dodatkowych atrakcji idzie jako tako ... no to pomogę troszkę ponownie, dzięki uprzejmości Pana Marcina Baranowskiego z którym jestem w kontakcie udało się nam załatwić przyjazd ciekawej rajdówki dla dzieciaków :)

Obrazek

https://www.facebook.com/Milordzie.Rally

Tak więc kolejne autko przyjedzie do dzieciaków :) będzie głośno ...
Obrazek
Forumowicz

Postprzez mcmorik » 17 maja 2012, 15:21

spoko jutro wstepnie sie umowiłem z Dyr. zeby pewne sprawy formalne omówić wiec po moim dyżurze jade do niej jesli jej nic nie wypadnie
ps.
Andrzej jestes wielki :D
Forumowicz

Postprzez AmRoZ » 18 maja 2012, 12:57

Trwają negocjacje z zespołami na temat wsparcia dla naszych dzieciaków ;), wszystko idzie w dobrym kierunku jeden bardzo kluczowy dla mnie zespół jest bardzo chętny mam nadzieję że się uda :) a zresztą będę rozmawiać w sobotę na koncercie jak się spotkam :) tak więc myślę że do planu imprezy można dopisać występy zespołów nie wiem jak to ma wyglądać czekam na Wasze propozycję czy po wszystkich atrakcjach na zewnątrz przeniesiemy się do sali konferencyjnej na terenie ośrodka i tam zorganizujemy 2h set zespołów czy jak jak to widzicie ? :D
Obrazek
Forumowicz

Postprzez mcmorik » 19 maja 2012, 22:19

ja sadze ze z pomyslem zespolow trzeba skonsultowac z nel albo niech sie wypowiej jak tam najlepiej to zrobic ;)
czy ktos sprobowal zalatwic busa bo na obecna chwile mam do dyspozycji tylko tego malego sluzbowego :(
Forumowicz

Postprzez nell8 » 20 maja 2012, 08:10

AmRoZ napisał(a):przeniesiemy się do sali konferencyjnej na terenie ośrodka i tam zorganizujemy 2h set zespołów czy jak jak to widzicie ?

Myślę, że na świeżym powietrzu będzie fajniej :)

ps. jestem lekko podłamana zachowaniem naszych "organizatorów"... :| Spójrzcie nawet w wątek spotów, w którym napisałam, żeby w ten wtorek i następny spotkać się z Shadowsami i co?! Moja propozycja została komplenie olana!!! :( Po prostu zaje...fajnie <ściana> Brak mi słów <nie powiem> Gdyby nie dzieciaki wycofałabym się natychmiast... To nie jest Uśmiech Mazdy dla Dzieciaków!!! <cisza>, tylko Uśmiech Amroza, McMorika, Riśty i mój... Ale niektórzy wpłacili pieniążki, więc pewnie wydaje im się, że to wystarczy... hahaha
Forumowicz

Od: 22 kwi 2009, 14:12
Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D

Postprzez AmRoZ » 20 maja 2012, 11:05

Z koncertem będzie problem zespoły są chętne ale nie mamy nagłośnienia odpowiedniego by mogli zagrać a wynajęcie takiego nagłośnienia to spory wydatek niestety a patrząc jak idzie zbiórka w tym roku nie starczy nam na to ... może ktoś z Was ma jakieś dojście albo Nell może spr. zadzwonić do właściciela budynku czy dałby radę coś ogarnąć taniej?

Jutro zadzwonię do Artura od Busa ...
Obrazek
Forumowicz

Postprzez mich553 » 20 maja 2012, 13:09

Witam jestem nowy i chcę pomuc moze mnie ktoś wprowadzić dokładniej w temat będe wdzieczny,
widzę ze zbiórka jest wieć nie omieszkam coś od siebie przelać w poniedziałek.
Proszę o konkretne info na priv
Pozdrawiam 4ALL :D
CZASEM GŁUPIE POMYSŁY SĄ NAJLEPSZE :) :) :) :) :)
Forumowicz

Od: 18 maja 2012, 12:34
Auto: Mazda 323 90r. 1.6 BG

Postprzez GRU » 20 maja 2012, 21:23

. [/quote]
nell8 napisał(a):To nie jest Uśmiech Mazdy dla Dzieciaków!!! , tylko Uśmiech Amroza, McMorika, Riśty i mój... Ale niektórzy wpłacili pieniążki, więc pewnie wydaje im się, że to wystarczy...

Z mojej strony pomogłem na tyle na ile mogłem !!! Nelljutro/wtorek wychodzi paczka dla ciebie :)

P.S. – myślałem że zarząd klubu bardziej się wmiesza w akcję ale jak widać znowu mi się wydawało !!!!!
GRU

Postprzez mcmorik » 20 maja 2012, 22:27

mich553 – wszystko masz w 2 pierwszych postach ;)

GRU – nell raczej chodziloo cos innego :( ale coz bedzie jak bedzie mam nadzieje ze cos wogole wyjdzie i wnioski sie wyciagnie z tego roku :P

a co do spoota tez uwazam ze powinny byc teraz z motocyklistami ;) i dotyczace glownie 02.06 – imprezy przypominam ze to juz za 2 tygodnie :]
Forumowicz

Postprzez nell8 » 21 maja 2012, 01:17

mcmorik napisał(a): a co do spoota tez uwazam ze powinny byc teraz z motocyklistami ;) i dotyczace glownie 02.06 – imprezy przypominam ze to juz za 2 tygodnie :]

Miło, że o tym wspomniałeś <spoko> Ale niestety czuję się jakbyśmy we własnym gronie walczyli z wiatrakami <płacze> Lekki żen... :|

ps. GRU – wiem, mega dziękuję i docaniam :* Przepraszam, że Ciebie nie uwzględniłam w tym składzie <uklon>
Forumowicz

Postprzez GRU » 21 maja 2012, 07:39

Nell nie masz mnie za co przepraszać... Oby wszystko Wam wyszło ..
GRU

Postprzez AmRoZ » 21 maja 2012, 10:10

Nell proponuje się spotkać we wtorek w Cafe66 .... mimo wszystko Kamil możesz też wpaść czy w pracy?
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Ania_TM » 21 maja 2012, 10:34

czy możemy jakoś pomóc na miejscu?
bo od nas kilka osób zapewne pojedzie jako reprezentacja :)

Jeśli się przydamy do czegoś, jakichś konkursów, itp dajcie znać :)
Miło nam będzie odwiedzić was ponownie w szczytnym celu ^^
Ania_TM

Postprzez nell8 » 21 maja 2012, 10:50

AmRoZ napisał(a):Nell proponuje się spotkać we wtorek w Cafe66 .... mimo wszystko Kamil możesz też wpaść czy w pracy?

Oki, będę :) Mam nadzieję, że Kamil też dołączy.

Widzewianka_TM napisał(a):czy możemy jakoś pomóc na miejscu?

Jakieś propozycje? Fajnie by było usłyszeć też pomysły z innej strony :)
Forumowicz

Postprzez Ania_TM » 21 maja 2012, 11:15

zastanowimy się i damy znać :)
Ania_TM

Postprzez nell8 » 21 maja 2012, 11:38

Widzewianka_TM napisał(a):zastanowimy się i damy znać

Oki :) 3mam za słowo i liczę na owocną współpracę ;)
Forumowicz

Postprzez Ania_TM » 21 maja 2012, 11:47

porozmawiamy w swoim gronie- tel/ gg itp jak możemy pomóc, bo z 4 osoby na pewno będą <spoko>
Ania_TM