Co wam sie nie podoba w klubie?

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.

Postprzez Morder » 22 maja 2007, 09:07

Grzyby napisał(a):Otóż Pan mbmaster zapragnął kiedyś zostać klubowiczem. Globy w swoim naiwnym wierzeniu ludziom uwierzył mu na słowo że wpłaci składkę klubową i przyznał mu status klubowicza. I nie tylko jemu ale również jego dziewczynie Olci.
I tak oto ci Państwo byli sobie klubowiczami nie płacąc składki przez dobrych kilka miesięcy.
W momencie kiedy przejąłem po Crimerze obowiązki nie mogłem doliczyć się składek. I nigdzie nie mogłem znaleźć wpłat właśnie od tych osób.
Przesłąłem kilka pw prosząc o wyjaśnienia sytuacji i pytająć jak stali się klubowiczami i kiedy/komu zapłacili składkę.
Panie mbmaster – jakoś ciężko było Ci podjąć olbrzymi wysiłek i odpisać na którekolwiek żeby temat wyjaśnić.
Nie znalazłeś też w sobie tyle uczciwości żeby samemu opuścić grupę klubowiczów (wystarczy nacisnąć jeden przycisk).
W końcu dowiedziałem się jak to wyglądało i od tamtej pory nie jesteś klubowiczem.
Czyżbym się pomylił? Było inaczej? Wpłaciłeś składkę tylko ją ktoś ukradł?
Nie. Ty po prostu byłeś klubowiczem a składki nigdy nie zapłaciłeś.

Niezłe, tak samo niezłe jak wjazdy za darmo na zloty.
Tak samo niezłe jak samozwańczy prezes.

Problemem tego klubu jest uprawiana w nim prywata...brak równości dla wszystkich i praktycznie brak możliwości wpływania na decyzje przeciętnemu klubowiczowi niezwiązanemu mocno "prywatnie" z grupą rządzącą.
Skład rządzący (wybrany sam przez siebie na początku) podejmuje decyzje....nie podoba Ci się ? spierdalaj. Dlatego nie ma mnie w szeregu klubowiczów. :]

Sam miałem możliwość wjazdu za darmoche na zlociki....nigdy nie skorzystałem, nie jestem gównozjadem. Ale sam fakt, że miałem taką możliwość świadczy o tym, że źle się dzieje i brak równości w klubie.

mbmaster krótka piłka...to prawda co pisze Grzyb ? jeśli tak to niezły jesteś :D
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:07
Auto: MX-3

Postprzez BratCukierka » 22 maja 2007, 09:08

Jerry napisał(a):Olu nie ja zachowałem sie jak dziecko tylko w tym momencie Ty to zrobiłaś i prosze abyś ty i twój rówieśnik Marek mnie przeprosili.Jeśli nie osobiście dopilnuje abyście znikneli z tego forum.

Sorry ale co to ma byc?? Jerry straszysz ich że zostaną usunięci z forum??
W ten sposób tylko potwierdzasz że klub pozbywa sie niewygodnych osób które mówią co im się nie podoba :|
Widząc wszystkie wypowiedzi Jerrego zaraz skieruje coś przeciwko mnie :| Tylko dlatego że powiedziałem co o tym myślę.
Forumowicz

Od: 24 cze 2006, 20:21
Auto: Toyota Yaris Hybrid '19

Postprzez Jerry » 22 maja 2007, 09:20

BratCukierka napisał(a):
Jerry napisał(a):Olu nie ja zachowałem sie jak dziecko tylko w tym momencie Ty to zrobiłaś i prosze abyś ty i twój rówieśnik Marek mnie przeprosili.Jeśli nie osobiście dopilnuje abyście znikneli z tego forum.

Sorry ale co to ma byc?? Jerry straszysz ich że zostaną usunięci z forum??
W ten sposób tylko potwierdzasz że klub pozbywa sie niewygodnych osób które mówią co im się nie podoba :|
Widząc wszystkie wypowiedzi Jerrego zaraz skieruje coś przeciwko mnie :| Tylko dlatego że powiedziałem co o tym myślę.

proponuje przeczytać również wypowiedzi Marka i Oli i dopiero sie wypowiadać.
Co do zastraszania to odbieraj sobie to jak chcesz ale mnie dupkiem tu nikt nie bedzie nazywał.
Co do wpłaty przez Marka za nocleg moze faktycznie wyskoczyłem,bo zostało to sprawdzone i przyznaje sie ze bezpodstawnie napisałem to na forum i Marek podobno za ten nocleg zapłacił o czym ja ani Marta nie wiemy,a powinniśmy być poinformowany co nie zmienia faktu o braku wpłat składki przez Marka.
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00

Postprzez dunia » 22 maja 2007, 09:29

Morder napisał(a):jak wjazdy za darmo na zloty

może napisz kto dokładnie miał taką darmochę, bo ja nigdy. A jako grupa "rzadząca" czuję się urażona.
Smutny jest fakt, że to klubowicze i forumowicze którzy nie płacą za zlot czy noclegi podnoszą największy rwetes. I proszę mi nie mówić, że było zapłacone bo osobiście rozliczałam się z właścicielem. Jesli była sytuacja że ktoś płacił za siebie to powinnam o tym wiedzieć aby uniknąć takiej sytuacji.

Morder napisał(a):w nim prywata

ale co masz na myśli? to że grupa ludzi się szanuje, rozumie, co pozwala dojść do porozumienia i ustalenia wzajemnego działania? wzajemną pomoc?

Morder napisał(a):Skład rządzący (wybrany sam przez siebie na początku) podejmuje decyzje....nie podoba Ci się ? spierdalaj

zauważ że z mojej strony nie padło takie stwierdzenie. Wręcz przeciwnie, dostałam kupę gówna – przemilczałam, do czasu.....a jak pojawiły się wyjaśnienia z mojej strony nie usłyszałam – przepraszam

Morder napisał(a):za darmoche na zlociki....nigdy nie skorzystałem

to szacunek dla ciebie, bo nie czekasz na sponsoring ze strony innych. Tak czy siak, ktoś musiałby za to zapłacić...

Morder napisał(a):mbmaster krótka piłka...to prawda co pisze Grzyb ? jeśli tak to niezły jesteś

właśnie o takie sytuacje mi chodzi....krzyk, pretensje, ale jakby coś o mnie to cisza

BratCukierka napisał(a):zostaną usunięci z forum

takich sytuacji nie będzie. Każdy ma prawo się wypowiedzieć. Wszystko co padło w tych wątkach – jest.
Forumowicz

Od: 29 cze 2006, 15:36
Auto: 323 f (BA) 2,0 V6

Postprzez Grzyby » 22 maja 2007, 09:40

Morder napisał(a):Problemem tego klubu jest uprawiana w nim prywata...brak równości dla wszystkich i praktycznie brak możliwości wpływania na decyzje przeciętnemu klubowiczowi niezwiązanemu mocno "prywatnie" z grupą rządzącą.
Skład rządzący (wybrany sam przez siebie na początku) podejmuje decyzje....nie podoba Ci się ? spierdalaj. Dlatego nie ma mnie w szeregu klubowiczów.

Również poczułem że to też tekst w moim kierunku.

Morda – może powiesz co mnie konkretnie masz do zarzucenia?
Gdzie w moich działaniach widzisz prywatę, brak równego traktowania?
Gdzieś za coś w klubie nie zapłaciłem?

Jak nie to przestań pisać śmierdzącymi na kilomert gównem ogólnikami wywlekając sprawy klubu z przed 2-3 lat. Nie masz przyjacielu wglądu w to co się dzieje w tym klubie po twoim odejściu a jeśli informacje czerpiesz z tego samego źródła co osoby krzyczące o przekrętach w finansach klubu to gratuluję.
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez Jacol » 22 maja 2007, 09:42

Ja się wypowiem co do kwestii którą poruszył BratCukierka.
Jerry wiadomo że sie wkurzyłeś za obelgi skierowane w Twoją stronę, ale chociaż ty powinienes zachować troche kultury i wyjść z tego z twarzą... Przeczytałem cały wątek od początku i stwierdzenia:

Jerry napisał(a):jesli PIOTRKA REGION był niezbyt z tego zadowolony to mogł sie na zlocie nie pojawić

Jerry napisał(a):Jeśli nie osobiście dopilnuje abyście znikneli z tego forum

Jerry napisał(a):.........dopoki ja jestem w tym klubie to Ciebie tu nie bedzie!!

Jerry napisał(a):jak Ci sie nie podoba,omijaj strone mazdaspeed

raczej nie wpływają pozytwynie na Twój wizerunek. Te wypowiedzi można odebrać tak jak to określił morda.... "Jak się nie podoba to wypier**** "
To po co taki klub?? Mozesz napisac ze jestem za krótko w klubie, ale jestem w klubie i mam takie samo prawo do wypowiedzi jak osoby które już w tym klubie siedzą od lat. Wszyscy widzimy co się dzieje teraz, odchodzi kupa klubowiczów, forumowiczów... żeby za jakiś czas nie zostało samo grono koordynatorskie :(
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)

Moja Madzia ;)
Forumowicz

Od: 3 paź 2006, 14:05
Auto: MX-3 '91 KL-ZEn
M6 '04 L3

Postprzez Grzyby » 22 maja 2007, 09:48

Jacol napisał(a):Wszyscy widzimy co się dzieje teraz, odchodzi kupa klubowiczów, forumowiczów... żeby za jakiś czas nie zostało samo grono koordynatorskie

Jacol – z całym szacunkiem.
Gdzie widzisz tą "kupę" odchodzących?
Ja widzę wprost przeciwnie – bardzo wielu nowych klubowiczów.

Co do uwag do Jerrego masz 110% racji. Nie powinien się tak zachowywać.
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Burstner Amara 535TK

Postprzez dunia » 22 maja 2007, 09:54

Jacol napisał(a):za jakiś czas nie zostało samo grono koordynatorskie

jesteś pewien że grono koordynatorskie......
wiesz, powiem ci jedno. Starałam się aby ten Klub był czymś, miał sponsorów, rozwijał się itd.
Ale gdy w momencie kiedy poświęcasz swój czas, kasę, energię na zrobienie czegoś a w zamian dostajesz oskarżenia, gówniarskie komentarze. Oskarżenia które są bezpostawne, co opisałam w którymś poście...ale słowa przepraszam nie usłyszałam i pewnie nie usłyszę.
Nie wiem dlaczego kogoś boli że grupa ludzi się zgrała, dogaduje się, kłóci, dochodzi do porozumienia – nie dlatego że mają to samo zdanie, ale dlatego że wzajemnie się szanuje.
Jeśli ktoś nie potrafi działać w grupie to odchodzi, kwestia w jaki sposób – czy zostawiając za sobą smród czy z twarzą. Dlaczego Ci wiecznie niezadowoleni, którym się nic nigdy nie podoba tkwią tutaj – i nie mów mi o miłości do Klubu itd. Dorośli ludzie mają wybór....pozbywają się problemów.
Dlaczego wszyscy pomijają to ile dobrego było zrobione? że ktoś poświęca swój czas?
Powiem Ci dlaczego.....bo łatwiej kogoś zgnoić niż docenić. fałsz i obłuda ludzi, którzy cieszą i śmieją Ci się w oczy a poza nimi piszą to co tu możesz przeczytać świadczy o nich. Osobowiści internetowe które w większości nie powiedzą Ci tego w oczy......
Ostatnio edytowano 22 maja 2007, 09:54 przez dunia, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Postprzez slav » 22 maja 2007, 09:54

;)
Ostatnio edytowano 24 maja 2007, 06:55 przez slav, łącznie edytowano 2 razy
Forumowicz

Od: 29 maja 2005, 23:38
Auto: rozne

Postprzez Morder » 22 maja 2007, 09:55

dunia napisał(a):
może napisz kto dokładnie miał taką darmochę, bo ja nigdy. A jako grupa "rzadząca" czuję się urażona.

nawet nie mam zamiaru :D ale oświecę Cię jak możesz sama sprawdzić. Porównaj listę uczestników zlotów i listę osób, które wpłaciły.

dunia napisał(a):
Morder napisał(a):w nim prywata

ale co masz na myśli? to że grupa ludzi się szanuje, rozumie, co pozwala dojść do porozumienia i ustalenia wzajemnego działania? wzajemną pomoc?

Nie, mam na myśli ich decyzje podejmowane bez liczenia się ze zdaniem innych.

dunia napisał(a):
Morder napisał(a):za darmoche na zlociki....nigdy nie skorzystałem

to szacunek dla ciebie, bo nie czekasz na sponsoring ze strony innych. Tak czy siak, ktoś musiałby za to zapłacić...

za mnie nikt nie płacił...ale za to ja i inni uczestnicy, którzy opłacili wjazd...płacili za wjeżdżających za darmochę.

Grzyby napisał(a):Morda – może powiesz co mnie konkretnie masz do zarzucenia?
Gdzie w moich działaniach widzisz prywatę, brak równego traktowania?

Tobie konkretnie nic, bo Cię nie znam w ogóle. Jakoś nie było okazji. Albo chęci.

Grzyby napisał(a):Gdzieś za coś w klubie nie zapłaciłem?

człowieku, napisałem coś takiego ? chcesz wywołać burzę ? a może masz coś na sumieniu ? <lol>

Grzyby napisał(a):Jak nie to przestań pisać śmierdzącymi na kilomert gównem ogólnikami wywlekając sprawy klubu z przed 2-3 lat.

a niby czemu nie ? nic się od tamtego czasu nie zmieniło z tego co widzę :D zresztą ja po sobie smrodu nie zostawiłem...w przeciwieństwie do innych

Grzyby napisał(a):Nie masz przyjacielu wglądu w to co się dzieje w tym klubie po twoim odejściu a jeśli informacje czerpiesz z tego samego źródła co osoby krzyczące o przekrętach w finansach klubu to gratuluję.

Zdziwiłbys się jaki mam wgląd. I składki płacić nie muszę :D
Forumowicz

Postprzez Violetka » 22 maja 2007, 09:55

Jacol napisał(a):odchodzi kupa klubowiczów, forumowiczów...

Jacol – kto, gdzie , konkrety...ilu?
a ilu przybywa...i nie odchodzi...ludzką rzeczą rozstawać się, na mnie też kiedyś przyjdzie pora czy na Ciebie bo przestanie mi się podobać, zmienię zainteresowania, poglądy itp.
Obrazek
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
Forumowicz

Od: 20 lut 2006, 17:46
Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8

Postprzez dunia » 22 maja 2007, 09:56

drof – szacunek
Forumowicz

Postprzez slav » 22 maja 2007, 09:58

dunia napisał(a):drof – szacunek

nawzajem :)
Forumowicz

Od: 29 maja 2005, 23:38
Auto: rozne

Postprzez Jacol » 22 maja 2007, 10:03

Violetka napisał(a):Jacol – kto, gdzie , konkrety...ilu?

Hmm... przpraszam nie mam dostepu do statystyk :) Moze inaczej napisze... Obecna sytuacja w klubie nie zachęca do wstąpienia w Nasze szeregi...

P.S. Nie chce sie z nikim kłócić, nia atakuje nikogo, jestem pozytywnie nastawioną osobą, nie lubie jak po mnie jadą, tylko wyrażam swoje skromne zdanie na ten temat, nie poparte statystykami, tylko pisze to co czuje, to co myśle po przeczytaniu tego CAŁEGO wątku... – to tak w kwestii wyjasnienia :)
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)

Moja Madzia ;)
Forumowicz

Od: 3 paź 2006, 14:05
Auto: MX-3 '91 KL-ZEn
M6 '04 L3

Postprzez Violetka » 22 maja 2007, 10:03

Morder napisał(a):Porównaj listę uczestników zlotów i listę osób, które wpłaciły.

Morda, a nie bierzesz pod uwagę faktu, iż ludzie jednak wpłacają kasę do ręki? ja też miałam dać te cholerne 10zł Globusowi do ręki (za dopłatę za zlot)!
Morder napisał(a):ich decyzje podejmowane bez liczenia się ze zdaniem innych

ich decyzje podejmowane są pod wpływem opinii większości, a nie mniejszości
Morder napisał(a):płacili za wjeżdżających za darmochę

może kiedyś tak było...chyba, że obecnie czegoś nie wiem
ja już pisałam w "tamtym" temacie, a tutaj napisał Grzyby...żyjecie przeszłością
Morder napisał(a):nic się od tamtego czasu nie zmieniło z tego co widzę

no cóż, gratuluję analizowaniaa pewnych kwestii, które gdzieś przepięknie opisał nemi
Morder napisał(a):ja po sobie smrodu nie zostawiłem...w przeciwieństwie do innych

i o to chodzi...
Obrazek
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

Forumowicz

Postprzez dunia » 22 maja 2007, 10:04

Morder napisał(a):Porównaj listę uczestników zlotów i listę osób, które wpłaciły.

ale nadal nie będziesz miał pewności kto personalnie nie zapłacił :)

Morder napisał(a):bez liczenia się ze zdaniem innych.

a co z ankietami, które się pojawiają? jak masz zamiar usatysfakcjonować wszystkich klubowiczów, kiedy zdania są skrajne?

Morder napisał(a):płacili za wjeżdżających za darmochę.

konkrety poproszę j.w.

Morder napisał(a):za mnie nikt nie płacił.

za mnie też, więc możesz podać konkrety?

Cały czas się czepiasz nie zapłaconych składek bez podania faktów. Więc proszę podaj je lub zakończ dyskusję. Albo nie....nie kończ, bo znów będzie że władza albo jak kto woli "warszawskie świętkrowieństwo" ucina dyskusję

Morder napisał(a):Zdziwiłbys się jaki mam wgląd. I składki płacić nie muszę

nie wątpię, tylko zagadaj do swojego informatora aby przekazywał ci konkretne lub sprawdzone dane. Bo to że ma taką możliwość to sam się pochwalił :P
Forumowicz

Postprzez Violetka » 22 maja 2007, 10:14

Jacol napisał(a):przpraszam nie mam dostepu do statystyk Moze inaczej napisze... Obecna sytuacja w klubie nie zachęca do wstąpienia w Nasze szeregi...

P.S. Nie chce sie z nikim kłócić, nia atakuje nikogo, jestem pozytywnie nastawioną osobą, nie lubie jak po mnie jadą, tylko wyrażam swoje skromne zdanie na ten temat, nie poparte statystykami, tylko pisze to co czuje, to co myśle po przeczytaniu tego CAŁEGO wątku... – to tak w kwestii wyjasnienia

Jacol, tu nie trzeba statystyk, odchodzą z regóły Ci, którzy rozpętali jakąś burzę...poza tym masz dział PiO, spójrz tam nikt poza Piotrusium i SimoneuSem nie odchodzi :)
to, że temat ten ciągnie się na forum ogólnodostępnym, zauważ, że jest wynikiem działań znowu tych samych osób, fakt powinno być gdzie indziej, cały świat nie musi oglądać potyczek zwaśnionych i sfrustrowanych ludzi, ale nie sądzę, aby aż tak bardzo to ich odpychało od nas. Każdy rozsądny człowiek potrafi sobie wyciągnąć wnioski z tego wszystkiego...a chyba na takich Klubowiczach najbardziej nam zależy, a nie tych którzy wpadną, posieją fermentu, zburzą ład i miłą atmosferę, poubliżają oszczerstwami...nikt nie lubi jak bezpodstawnie jedzie się po nim ;)
Cieszy mnie to, że piszesz co czujesz, ale zauważ, że nasze przekonania często nie idą w parze z prawdą i potrafią wywołać niesamowity konflikt, z którego potem ciężko jest wyjść tak, aby był wilk syty i owca cała..zawsze ktoś ucierpi
a tym razem trochę za dużo zbędnych słów tu padło
Ostatnio edytowano 22 maja 2007, 10:16 przez Violetka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Forumowicz

Postprzez Grzyby » 22 maja 2007, 10:15

Morder napisał(a):Tobie konkretnie nic, bo Cię nie znam w ogóle. Jakoś nie było okazji. Albo chęci

więc nie rzucaj ogólnikami.
Poza tym poznaliśmy się w Rykach. Była okazja. Chęci również tylko czy z obu stron podobne?
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Burstner Amara 535TK

Postprzez Morder » 22 maja 2007, 10:17

Violetka napisał(a):

Morda, a nie bierzesz pod uwagę faktu, iż ludzie jednak wpłacają kasę do ręki? ja też miałam dać te cholerne 10zł Globusowi do ręki (za dopłatę za zlot)!

ale o co Ci chodzi ? nie mówie o liście wpłacających przed zlotem tylko o bilansie pozlotowym. Muszę Ci tłumaczyć jak dziecku ?

Morder napisał(a):ich decyzje podejmowane bez liczenia się ze zdaniem innych

ich decyzje podejmowane są pod wpływem opinii większości, a nie mniejszości[/quote]

dramat... szkoda gadać

Morder napisał(a):płacili za wjeżdżających za darmochę

może kiedyś tak było...chyba, że obecnie czegoś nie wiem
ja już pisałam w "tamtym" temacie, a tutaj napisał Grzyby...żyjecie przeszłością[/quote]

Nie wiem czy nie wiesz czy wiesz....w zasadzie nie interesuje mnie to,
cokolwiek napiszę ty i tak zaprzeczysz, z takimi ludźmi jak Ty ciężko się rozmawia...

Morder napisał(a):nic się od tamtego czasu nie zmieniło z tego co widzę

no cóż, gratuluję analizowaniaa pewnych kwestii, które gdzieś przepięknie opisał nemi[/quote]

no cóż mam powiedzieć :D

dunia napisał(a):

ale nadal nie będziesz miał pewności kto personalnie nie zapłacił :)

yyy ?
dunia napisał(a):
Morder napisał(a):bez liczenia się ze zdaniem innych.

a co z ankietami, które się pojawiają? jak masz zamiar usatysfakcjonować wszystkich klubowiczów, kiedy zdania są skrajne?

oj przestań już z tymi ankietami. Sama siebie oszukujesz ?
dunia napisał(a):
Morder napisał(a):płacili za wjeżdżających za darmochę.

konkrety poproszę j.w.

po co ? co z tego będe miał ? wjazd gratis ? <lol>
Ostatnio edytowano 22 maja 2007, 10:17 przez Morder, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Postprzez Jerry » 22 maja 2007, 10:17

drof napisał(a):jacol, jak widac jerry zachowuje spokoj i kulture ,
pomine te wszystkie ataki i prowokacje , i zdaje sie ze to nie jerry zalozyl te tamaty.

o właśnie :) Ci którzy mnie znają wiedzą ze dużo sie zmieniło w moich wypowiedziach i podejściu do klubu.
Niestety nie mam czasu na latanie na po innych forach i nie miałem gdzie zdobyć obycia które dało mi to forum i za to dziekuje bo nauczyłem sie tu zasad działania takich portali,jednak nie bede obojetny na to co sie tu dzieje i w miare mozliwości mojej silnej woli nie bede wracał do poziomy moich wypowiedzi z dawnych lat liczać na to ze oskarzenia i pomówienia w kierunku mojej soby zostana wycofane i usłysze przyprosiny.
To co robiłem w klubie było dla Was,jesli było nieodpowiednie lub wbrew Waszym koncepcja mozna było to zmienić zmianą mojej osoby lub dajac mi info ze coś jest nie tak.

Przypomne ze funkce KS-a obrał poprzez głosowanie nie proszac nikogo o przydzielenie mi tego stanowiska!!To Wy o tym zdecydowaliście.Wiec podejmijcie również teraz decyzje na temat słuszności pomówien w kierunku jak to nazywacie "góry" lub napiszcie mi ze mam odejść.
Forumowicz

Od: 18 kwi 2004, 13:00