Konkurs fotograficzny 2016 – I tura: Mazda nocą – wyniki.
1 tegoroczy konkurs sa emocje 
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Też oddane, czasem się zastanawiam dlaczego niektórzy dodają tak słabej jakości zdjęcia...
Zdjęcie to nie tylko kadr, okoliczność, głębia i kolor. Mniej filtrów Panowie! Niech się podniesie trochę poziom
Zdjęcie to nie tylko kadr, okoliczność, głębia i kolor. Mniej filtrów Panowie! Niech się podniesie trochę poziom

Spokojnie, to tylko zabawa
nawet konkurs Nikona wygrał fotoszop 
- Od: 27 lip 2014, 20:41
- Auto: Mazda3 BK Y6 2006 140KM/330Nm Winning Blue
chudymud napisał(a):Też oddane, czasem się zastanawiam dlaczego niektórzy dodają tak słabej jakości zdjęcia...
Kolego jak mnie pamięć nie myli, swego czasu Twoje zdjęcia konkursowe też były podrasowane w fotoszopie i miały bardzo ciekawe filtry
-
Axela!
- Od: 5 maja 2014, 22:14
- Auto: Mazda3 BK Z6 2004r, HB. Winning Blue 27B <-- Było.
Jest Mazda 3 BP SKYACTIV G 2019 HIKARI. https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2&t=212463
Zawsze mam problem czy podkręcać czy nie.
W II turze "mazda i modyfikacje" trzeba będzie pewnie i spojlery dorobić

Żartowałem choć przyznam kusząca propozycja

Żartowałem choć przyznam kusząca propozycja
Wielkie odliczanie, została jeszcze jedna doba głosowania
Dobrze że ten okres ankiety się skrócił 
-
Axela!
- Od: 5 maja 2014, 22:14
- Auto: Mazda3 BK Z6 2004r, HB. Winning Blue 27B <-- Było.
Jest Mazda 3 BP SKYACTIV G 2019 HIKARI. https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2&t=212463
Ale ciasno na podium. Trzy głosiki różnicy pomiędzy pierwszym a trzecim. Gratulacje. 
Ankieta dobiegła końca – finisz faktycznie niezwykły
Zwycięzcą I tury został kolega Weelkoo, który zdobył 33 głosy – gratulujemy
Słowa uznania należą się wszystkim uczestnikom tej tury – Wasze poświęcenie jest niezwykłe. Ogromne zainteresowanie Konkursem sprawia, że poprzeczka idzie bardzo wysoko i często o wygranej decydują pojedyncze głosy, ale to bardzo zdrowy objaw konkurencji i znak, że każde Wasze zdjęcie jest wyrazem uwielbienia dla marki Mazda. Bardzo doceniamy Wasze poświęcenie
A teraz już oficjalnie
I miejsce: Weelkoo (33 głosy) – serdecznie gratulujemy
II miejsce: miatarri (31 głosów)
III miejsce: jacobs (30 głosów)
Nagrodą dla zwycięzcy jest drobny upominek elektroniczny oraz zestaw delikatesów
PS: Przypominamy, że już niedługo kolejna tura naszego Konkursu
Zwycięzcą I tury został kolega Weelkoo, który zdobył 33 głosy – gratulujemy

Słowa uznania należą się wszystkim uczestnikom tej tury – Wasze poświęcenie jest niezwykłe. Ogromne zainteresowanie Konkursem sprawia, że poprzeczka idzie bardzo wysoko i często o wygranej decydują pojedyncze głosy, ale to bardzo zdrowy objaw konkurencji i znak, że każde Wasze zdjęcie jest wyrazem uwielbienia dla marki Mazda. Bardzo doceniamy Wasze poświęcenie

A teraz już oficjalnie
I miejsce: Weelkoo (33 głosy) – serdecznie gratulujemy

II miejsce: miatarri (31 głosów)
III miejsce: jacobs (30 głosów)
Nagrodą dla zwycięzcy jest drobny upominek elektroniczny oraz zestaw delikatesów

PS: Przypominamy, że już niedługo kolejna tura naszego Konkursu
Tura II: Mazda i modyfikacje – zgłoszenia: 18.II – 21.II
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Gratuluje zwycięzcy i wszystkim na pudle, do którego mojej Madzi zabrakło niewiele...
- Od: 24 sie 2015, 08:40
- Auto: Hyundai Ioniq Electric '16
Mazda 3 BL Y6 '09
Mazda CX3 '19
O!
Dzięki za wszystkie głosy i gratki dla dla pozostałych, w szczególności matarri i jacobsa za zdjęcia (które zresztą typowałem do pudła
)!

- Od: 25 paź 2011, 21:48
- Auto: BMW 330e xDrive
Graty
Super 1 tura, oby wszystkie takie były 

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok