Kalendarze MazdaSpeed 2007 – wyjątkowy zakup!
nio jha fotek nie bede wysylal heh ale kalendarzyk zamowie robicie moze tez w wersji kieszonkowej
- Od: 8 mar 2005, 20:58
- Auto: Mazda 121 rok 24 grudnia 1992
Teva napisał(a):powinny pozostać nietknięte przez programy graficzne ?
Fiveopac napisał(a):Fotka ma byc w orientacji poziomej?
tak

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
no to mnie usadziliście
Miałem zapisać się do klubu jakieś 3 tygodnie temu, ale z powodu Konkursu fotograficznego, w którym biorę udział wstrzymałem się, bo jakbym zajął przyzwoite miejsce to nagrodą jest właśnie zniżka na zapisanie się do klubu
Mam fajne fotki na kalendarz, ale nie mogę, bo oczywiście klubowiczem nie jestem
A jak ktoś nie chce pokazywać swojego nr. rejestracyjnego, to może usunąć (pytam z czystej ciekawości)
Miałem zapisać się do klubu jakieś 3 tygodnie temu, ale z powodu Konkursu fotograficznego, w którym biorę udział wstrzymałem się, bo jakbym zajął przyzwoite miejsce to nagrodą jest właśnie zniżka na zapisanie się do klubu
Mam fajne fotki na kalendarz, ale nie mogę, bo oczywiście klubowiczem nie jestem
Violetka napisał(a):Teva napisał:
powinny pozostać nietknięte przez programy graficzne ?
Fiveopac napisał:
Fotka ma byc w orientacji poziomej?
tak
A jak ktoś nie chce pokazywać swojego nr. rejestracyjnego, to może usunąć (pytam z czystej ciekawości)
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
Teva napisał(a):powinny pozostać nietknięte przez programy graficzne
A ja uważam, że jeśli ktoś ma talent i potrafi ciekawie przedstawić auto bądź jego fragment z użyciem jakiś ciekawych filtrów, to dlaczego mamy mu tego żałować. Nawet zdjęcia do kalendarzy z National Geografic są retuszowane...
Moja nowa Mazda 6 "wyjechała z tłumu"... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59909&start=0
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
Proponuję koledze letkoletki taką procedurę:
Zapisz się do klubu normalnie (byle szybko), wygraj konkurs foto i zniżka przejdzie na zmniejszenie ceny kalendarza zamiast na składkę.
Zapisz się do klubu normalnie (byle szybko), wygraj konkurs foto i zniżka przejdzie na zmniejszenie ceny kalendarza zamiast na składkę.
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
***XXX*** napisał(a):do kiedy mozna wplacac pieniadze?
nie ma określonej daty – kto pierwszy ten lepszy
kalendarzy będzie dokładnie 100 sztuk (na razie naliczyłam ok 80, włącznie z tymi, którzy pisali o kilku sztukach). Jeżeli okaże się, że zainteresowanie jest dużo większe, będziemy drukować kolejne 100 sztuk, ale na razie nie widzę takiej potrzeby. Będą one oczywiście wysyłane w pierwszej kolejności do tych, którzy zapłacili bez względu na wstępne deklaracje.
letkoletki napisał(a):no to mnie usadziliście
mam dla Ciebie dwa rozwiązania
1. jeżeli twoje zdjęcie zajmie pierwsze miejce ukaże się w przyszłorocznym kalendarzu
2. możesz teraz wpłacić pół składki, aby stać się klubowiczem, a po ogłoszeniu wyników konkursu doplacisz całą resztę w zależności od zajętego miejsca
Bury 323 napisał(a):niewiem czy sie wyrobie z fotkami
oj Bury – stary klubowiczu, pisałam o tym
fotki do 8 grudnia, ankieta do 13 grudnia – kalendarze będą do końca roku
tarkan18 napisał(a):dlaczego mamy mu tego żałować
dlatego, że właśnie nie każdy ma sprzęt, umiejętności, możliwości etc. to nie byłoby fair wobec innych

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
dobra nie ważne jak to rozwikłamy, zapisuje się 
Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
nooo......... Karol dawaj cwaniaczku.
a czy moge na zdjeciu umiescic siebie koło auta?
wiem ,ze Karol zawsze chciał miec mnie na scianie
..........ale chyba ,zeby rzucac we mnie lotkami
moze 400 zapłaci.......

a czy moge na zdjeciu umiescic siebie koło auta?
wiem ,ze Karol zawsze chciał miec mnie na scianie
..........ale chyba ,zeby rzucac we mnie lotkami
moze 400 zapłaci.......

***XXX***
- Od: 8 sty 2005, 07:31
- Auto: Accord Coupe 3,0 V6