Jak można to ja również poproszę w jednej paczce z Wamidarow napisał(a):A jak z wysylka za granice? Wzialem na siebie (a raczej wyrazilem taka gotowosc) redystrybucji po UK, na razie wiem tylko o Wojtku. Ile wyniesie przesylka do krainy deszczowcow?
Limitowana edycja Kalendarza Klubu MazdaSpeed na rok 2016
stachan napisał(a):dobrzyn22 napisał(a):a Imię i Nazwisko
A Ty sprytny lisie... Masz mnie![]()
Już poprawiam
Jak ktoś już puścił bez imienia i nazwiska przejdzie? Ewentualnie mogę podrzucić wszystkie dane PW.
- Od: 6 wrz 2012, 13:17
- Auto: Mazda 6 GH L5 '09
Była: Mazda 3 BK LF '04
Mazda 323F 1.8 BG SOHC '90
swirek napisał(a):Jak można to ja również poproszę w jednej paczce z Wami Rozumiem że płacę tyle samo co wszyscy, czy za granicę jest inna stawka za wysyłkę?
Ja biorę na siebie wysyłkę do UK, lecz potem musicie zorganizować dostarczenie kalendarzy na spotach
zelka napisał(a):Jak ktoś już puścił bez imienia i nazwiska przejdzie? Ewentualnie mogę podrzucić wszystkie dane PW
Luzik – dane nadawcy przelewu też będą, ale dla spokoju można wyjątkowo via PW
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
swirek napisał(a):Jak można to ja również poproszę w jednej paczce z Wamidarow napisał(a):A jak z wysylka za granice? Wzialem na siebie (a raczej wyrazilem taka gotowosc) redystrybucji po UK, na razie wiem tylko o Wojtku. Ile wyniesie przesylka do krainy deszczowcow?Rozumiem że płacę tyle samo co wszyscy, czy za granicę jest inna stawka za wysyłkę?
Moja propozycja jest nastepujaca. Wszyscy zainteresowani z UK placa bezposrednio, bez kosztow przesylki (z nickiem i dopiskiem UK). Ja dodatkowo zaplace przesylke do UK, pozniej sie z tego jakos rozliczymy jak i z kosztow redystrybucji po UK. Chyba kazdy w Brytanii ma PayPal wiec problemow nie powinno byc.
Nie wiem w jakiej postaci bedzie wysylka, na plasko czy w tubie? Bo jak w tubie to chyba tylko 1 max 2, wiec dochodzi do tego jeszcze zakup tub i wysylka. Mozna tez sie gdzies spotkac, ja akurat mieszkam w centrum wyspy. To tyle mojego, reszta zalezy od osoby decydujacej czy moja propozycja ma sens i jest do zaakceptowania.
- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
Wszystko dla UK powinno pójść do Darka...
Darek prześle 2 szt do mnie (Wojtek, swirek), a ja bywam w Luton, więc możemy się tam spotkać. Pozostaje jeszcze kolega z Bristolu (Charlie Sneer) z 2 szt, ale tam to już oddzielna przesyłka od Darka... Z kosztów pakowania i ponownych przesyłek się sami dogadamy
Darek prześle 2 szt do mnie (Wojtek, swirek), a ja bywam w Luton, więc możemy się tam spotkać. Pozostaje jeszcze kolega z Bristolu (Charlie Sneer) z 2 szt, ale tam to już oddzielna przesyłka od Darka... Z kosztów pakowania i ponownych przesyłek się sami dogadamy
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
no dobra a jak do DE
oczywiście dopłacę ile trzeba ale wysyłkę dacie rade zrobić ?
jak nie ma takiej opcji to dam adres PL.
oczywiście dopłacę ile trzeba ale wysyłkę dacie rade zrobić ?
jak nie ma takiej opcji to dam adres PL.
- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
No to moja wpłata poszła od razu teraz tylko czekać i szykować gwoździe
Oddam 2 czujniki ABS
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
Szpilki do kół
Ozonowanie samochodów i pomieszczeń.
proszę o dopisanie dla mnie jeszcze jednej sztuki 
totalover napisał(a):Zgłaszam problem konkretnie z tytulem bo jezeli wygladal by on tak:
Totalover, Ul.Przykladowa 53/23C Kolonia Mazdowska 12-345 Mazdowisko 123 456 789
Czy bank nie utnie tytułu?
Sorki, dopiero teraz zauważyłem Twój post – zasada jest taka: staramy się podać wszelkie dane w tytule a jeśli będzie jakikolwiek problem, to będę atakował via PW
Właśnie obrabiam listę chętnych. Postaram się, aby wszystko było przejrzyste i łatwe do weryfikacji. Polecam dobierać się do wspólnej wysyłki – będzie taniej
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Poszła wpłata za kalendarze
Ja + QbxM3 Jedna przesyłka na adres podany w tytule 
-
Axela!
- Od: 5 maja 2014, 22:14
- Auto: Mazda3 BK Z6 2004r, HB. Winning Blue 27B <-- Było.
Jest Mazda 3 BP SKYACTIV G 2019 HIKARI. https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2&t=212463
Bydgoszcz. Zaraz będzie przelew wysylka dla 4 osób Spidi, mops, daveus, szkodnik wszystko postaram się w temacie przelewu wstawić
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Przelew będzie w poniedziałek bo to weekend jak się nie pomyliłem 89 zł
Jak by co dzwon lub pisz
Jak by co dzwon lub pisz
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
stachan napisał(a):Pudełko znajdę jakieś fajne i będzie na płasko
No i dalej nie wiem co i jak. Nie chce dokonywac kilku wplat, wiec chcialbym wiedziec ile wyniesie przesylka do UK i miec to za soba. Chyba, ze mam przyjac 10zl jako standardowa kwote co bedzie nie fair, bo wyjdzie pewnie 5x tyle minimum.
- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
Co ja pacze... Załapałem się na maj... Kurka. Szkoda, że przespałem zamówienia.
A dziwne, bo tej turze konkursu byłem za podium. 

-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011