Uśmiech Mazdy dla Dzieciaków 2012

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.

Postprzez Szalotka » 9 maja 2012, 08:53

A więc co do wczorajszych ustaleń.
W środę nie ma szans na pojawienie się w Konstancinie. Lulu zdeklarowała się że w czwartek może tam pojechać. Będzie się kontaktowała z nell8 w sprawie godziny.
Ja się postaram o tą watę cukrową. Oby się tylko gościu pojawił <spoko>
Jak ktoś ma albo zna kogoś z takim sprzętem niech też próbuje :)
Dagmara i nell8 jak już będziecie tam to podskoczcie do tego ósrodka z boiskiem i halą i chociaż wezcie nr. telefonu który ktoś odbierze :)
Szalotka

Postprzez Lulka » 9 maja 2012, 08:56

gromaciek napisał(a):Dagmara i nell8 jak już będziecie tam to podskoczcie do tego ósrodka z boiskiem i halą i chociaż wezcie nr. telefonu który ktoś odbierze :)

już z nell rozmawiałyśmy :) jutro obie tam jedziemy :) zobaczymy co z tym boiskiem :) i damy znać :)

jutro też na spocie mx5 ( nie wiem czy ja będę ale nell mówiła że jedzie) któraś z nas pogada żeby miatki przyjechały :D myślę że nie odmówią :)

teraz pytanie !!

czy chcemy żeby ktoś z Warszawskiego Towarzystwa Cyklistów przyjechał i zrobił jakieś tam pokazy konkursy etc ?? mogę to ogranąć jeśli będą mieć wolny termin
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Szalotka » 9 maja 2012, 08:59

Lulka napisał(a):czy chcemy żeby ktoś z Warszawskiego Towarzystwa Cyklistów przyjechał i zrobił jakieś tam pokazy konkursy etc ?? mogę to ogranąć jeśli będą mieć wolny termin

Wydaje mi się że można śmiało. Trzeba brać co popadnie <spoko>
Szalotka

Postprzez AmRoZ » 9 maja 2012, 14:02

Upgrade wpłat na 1-wszej stronie dziękujemy serdecznie, czekamy naturalnie na dużo dużo więcej ...
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 kwi 2008, 13:28
Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'

Postprzez mcmorik » 9 maja 2012, 16:42

WTC to chyba dobry pomysł ... choć zastanawiam sie z czystej ciekawości jakie oni pokazy robią ;) aaa załatwiać można bo na obecna chwile organizacja coś nam kuleje... ;) w porównaniu do zeszłego roku bo nadal konkretów nie ma ;) wiec trzeba sie sprężyć jesli chcemy żeby sie piknik odbył i powinno się więcej osób zaangażować i prosił bym Macku o to żebyś może na zrobił liste w punktach co jest załatwione :)
Forumowicz

Od: 23 mar 2009, 01:13
Auto: mazda 6 2.0 benzyna

Postprzez Szalotka » 10 maja 2012, 15:07

mcmorik napisał(a):prosił bym Macku o to żebyś może na zrobił liste w punktach co jest załatwione :)

Na pewno sie pojawi :)
Powiedz mi wreszcie co z transportem dzieci ? Nie mamy dalej żadnej informacji od Ciebie czy dyrektorka zgodziła się na przewóz Mazdami czy nie. Załatwienie autokaru też trwa :)
Szalotka

Postprzez Lulka » 10 maja 2012, 17:32

dziś z Nell miałyśmy owocne popołudnie :)

miejsce ustalone :)

Konstancin :)

hala sportowa załatwiona :) będzie bezpłatna :)
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez AmRoZ » 10 maja 2012, 18:11

I to mi się podoba, dziękuje dziewczyny bliżej, taniej, ładniej pewniej :) ... poproszę jutro o zmianę loga na fejsie w banerku co do miejsca i uruchamiam fejsa.

Miejsca już nie zmieniamy zostajemy przy Konstancinie ... teraz proszę zając się kolejnymi atrakcjami ...

Lulu czy coś udało się wam dzisiaj jeszcze załatwić czy właściciel ośrodka zaoferował jakąś pomoc ? po za miejscem do spotkania ... ?
Obrazek
Forumowicz

Postprzez nell8 » 10 maja 2012, 23:42

Lulka napisał(a):dziś z Nell miałyśmy owocne popołudnie

<nie powiem> Lulu, proszę Cię... myślałam, że się nie wyda hahaha

A tak serio to wszystko przebiegło mega pomyślnie <jupi> I oby tak dalej <czarodziej>

AmRoZ napisał(a): czy właściciel ośrodka zaoferował jakąś pomoc ? po za miejscem do spotkania ... ?

Dla uściślenia – Kierownik ośrodka, bo ośrodek należy do Agencji Rezerw Materiałowych (czyli mojego prawie byłego pracodawcy :] ) Niestety Kierownik miał dla nas tylko jakieś 15 minut, bo musiał jechać na spotkanie, ale jestem z nim w stałym kontakcie i jak będę coś więcej wiedziała o jego propozycjach dam znać :)

Z innych wieści to:
Byłam dzisiaj u mx-5 i przekazałm im info o tegorocznej akcji. Mają wrzucić posta na swoim forum i info na swoim bukfejsowym fajpejdżu <glupek2> więc myślę, że parę sztuk od nich dla wsparcia naszego Żółtego na pewno się pojawi :D
Forumowicz

Od: 22 kwi 2009, 14:12
Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D

Postprzez Lulka » 11 maja 2012, 07:12

Ty Ty Ty Nellka nie zapominaj o naszym błękitnym :D
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez AmRoZ » 11 maja 2012, 09:47

Lulu, Nell czy mogłybyście mi podać dokładne namiary na to miejsce w którym się spotkamy z dzieciakami w konstancinie ... pełna nazwa miejsca adres bla bla bla ... ewentualna www
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Lulka » 11 maja 2012, 09:54

Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez mcmorik » 11 maja 2012, 11:12

noo rewelacja moi drodzy wreszcie miejsce mamy :D brawo !!!!
teraz trzeba umiescic logo akcji na głównej str lub żeby pojawiało się miedzy reklamami ;) tak jak wcześniej ktoś już pisał ;)
od razu pytanie straż pożarna bedzie miała tam jak wjechać ? bo stronka www w/w miejsca mi sie nie otwiera a nie wiem czy już dzwonić i załatwiać panów z sikawkami ... ;)
co do przejazdu z dzieciakami ...
pytanie czy wiemy coś o ewentualnej eskorcie Policji ... (argument dla moje dyr. ;) )bo teraz juz moge dalej rozmawiać z dyr jesli mamy miejsce i pewność wieksza że impreza sie odbędzie ;)
rozmawiałem z Magda z Mazdy Polska ... czeka na dostawę tego co jej się udało załatwić dla dzieciaków wiec będzie coś i od nich :D
Forumowicz

Postprzez AmRoZ » 11 maja 2012, 11:37

ja się dzisiaj będę widział z Marcinem on tam ma kontakt z shadowsami więc może coś będzie już wiedział to podpytam.
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 11 maja 2012, 11:48

mcmorik napisał(a):pytanie czy wiemy coś o ewentualnej eskorcie Policji ...

Rozmawiałem z Szatrim z Shadow i dowiedziałem się że szans na eskortę Policji nie ma ze względu na Euro.
Jeśli impreza zacznie się tak jak wstępnie rozmawialismy o 11.00 to motocykliści przyjadą na 9.30 na Jaktorowską i sami poprowadzą kolumnę. Doświadczenie w tym mają. Żeby było bezpieczniej bo wiadomo że przeszkodzac mogą swiatła i kolumna może się rozłaczać to wezmą Mazdy w sidła na kilka grup tak żeby nawet przy rozerwaniu kolumny dalej na przodzie jechały motory i pózniej dołączą się ponownie :) Zapewnia że na pewno bedzie bezpiecznie <spoko>
Przekazałem informację o zmianie miejsca. Informacja znajdzie się u nich na forum :)
Szalotka

Postprzez mcmorik » 11 maja 2012, 13:38

ok to ja po niedzieli załatwię/ustalę sprawę transportu dzieciaków na miejsce ;) i dam znać
po niedzieli jak bedzie wiecej spraw dogadanych będę załatwiał straż ;)

i dość istotna sprawa temat akcji i baner musi wylądować na głównej stronie żeby więcej os. wiedziało o tym żebyśmy mogli pobić zeszłoroczny rekord :D i trzeba jeszcze po pytać w swoim gronie o sponsorów :) tak jak w zeszłym roku :)
Forumowicz

Postprzez AmRoZ » 11 maja 2012, 14:49

Uważam że autobus trzeba zaklepać raz nie wiadomo ile mazd przyjedzie, dwa nie wiadomo czy wszystkich pomieścimy, trzy nie wiadomo jak potem miałyby wracać więc lepiej mieć autobus i lepiej wszystkich zapakować do autobusu do konstancina i do domu dziecka w drodze powrotnej tak myślę będzie najrozsądniej a skoro nie ma policji to będzie mniej problemu z kolumną bo tylko 1 pojazd trzeba będzie eskortować a nie 20-scia
Obrazek
Forumowicz

Postprzez nell8 » 11 maja 2012, 23:24

Lulka napisał(a):Ty Ty Ty Nellka nie zapominaj o naszym błękitnym

Hmm... Mówiłaś, że kombiakiem będziecie jechać do Konstancina bo pachołki trzeba zabrać i takie tam :P Jeśli jednak przywieziecie Żółtemu Błękitną dziewczynę to On na pewno będzie bardzo <jupi> :D

AmRoZ napisał(a):Lulu, Nell czy mogłybyście mi podać dokładne namiary na to miejsce w którym się spotkamy z dzieciakami w konstancinie ... pełna nazwa miejsca adres bla bla bla ... ewentualna www

Lulu dobrego linka podała, z tym, że ARM jest właśnie w trakcie zmiany siedziby, a co za tym idzie przenoszą serwery, więc widzę, że stronka chwilowo nie bangla :>
Podaję zatem info:
Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe w Konstancinie-Jeziornie, ul. Sienkiewicza 11 (wjazd od Piłsudskiego) :D

AmRoZ napisał(a):Uważam że autobus trzeba zaklepać

Jestem jak najbardziej za!! W Ośrodku i przed bramą wjazdową jest co najwyżej miejsce dla motorów, mx-5 i paru samochodów z "zaopatrzeniem" <cisza> Dlatego zwracam się do wszystkich uczestników akcji z uprzejmą prośbą o zbiorowy transport (w miarę możliwości), czyli jak np. będą jechały od nas 4 osoby to niech jadą jednym autem a nie czterema, żeby nie było potem pretensji, że "nie mam gdzie zaparkować". Dziękuję <uklon>
Ostatnio edytowano 13 maja 2012, 01:13 przez nell8, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Postprzez Mazd Max » 12 maja 2012, 17:16

Kurcze a co nas tak do tego ośrodka ciągnie? Jak będzie tyle motorów co rok temu plus Miaty to gdzie my tam się pomieścimy? Czy argumentem ZA jest darmowa hala do gry w piłkę? Bo ja nie kumam :|
Jechać pełnymi kompletami w aucie rozumiem...ale weźmy pod uwagę fakt że nie wszyscy od początku do końca mogą zostać....i co wtedy? Wracać PKS-em?
Może przegapiłem jakieś info co przemawia ZA Konstancinem....jeśli tak to proszę o oświecenie mnie <czarodziej>
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

Od: 10 sty 2008, 11:47
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez nell8 » 13 maja 2012, 00:48

Mazd Max napisał(a):Kurcze a co nas tak do tego ośrodka ciągnie? Jak będzie tyle motorów co rok temu plus Miaty to gdzie my tam się pomieścimy? Czy argumentem ZA jest darmowa hala do gry w piłkę? Bo ja nie kumam

A może sam jakieś miejsce załatwisz, które będzie spełniało na maxa wszystkie oczekiwania? :> Konstancin jest za free i hala jest za free (HALA a nie kawałek ugoru, na którym w przypadku upału będziecie ledwo przebierać nogami :] ). W Konstancinie w przeciwieństwie do Rembertowa jest cywilizowana infrastruktura sanitarna oraz miejsce na to żeby impreza mogła się bez problemu odbyć nawet w razie niepogody, co było poruszane na forum, więc nie do końca rozumiem Twoje wątpliwości :| Jeśli koniecznie musisz jechać swoim autem to najwyżej zaparkujesz przecznicę lub dwie dalej i się przejdziesz – to chyba nie jest żaden problem <co?>

ps. nie zapominajmy proszę, że organizujemy tę akcję dla Dzieciaków, a nie dla siebie. Jeśli można, więc zrobić imprezę w dużo bardziej atrakcyjnych warunkach i w dodatku za free, to nawet jakby ktoś miał się przejechać PKS-em, to czy jest to jakiś wielki problem??
Forumowicz