Co wam sie nie podoba w klubie?

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.

Postprzez anonimka » 22 maja 2007, 16:22

Mev napisał(a):Ale szpanerka!!

ssij...... :P
In this white wave I am sinking...
In this silence... In this white wave... In this silence... I believe...
I have seen you, in this white wave, you are silent...
You are breathing in this white wave ...I am free...
Forumowicz

Od: 31 mar 2007, 15:10
Auto: hmmm nie ma wyjścia, musi być znów mx3...

Postprzez Globy » 22 maja 2007, 17:40

hahaha

Sliczna, coz za glebia lakieru!
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez Morder » 22 maja 2007, 17:40

anonimka napisał(a): dla umilenia dnia chciałam wam tylko pokazac..... nowe dziecko mazdaspeed..... :)

Obrazek

bzyyyyydal :P :P :P
Forumowicz

Od: 20 paź 2003, 09:07
Auto: MX-3

Postprzez BratCukierka » 22 maja 2007, 17:54

Jerry napisał(a):proponuje przeczytać również wypowiedzi Marka i Oli i dopiero sie wypowiadać.

Przeczytałem i co z tego??Tak jak oni atakują Ciebie tak ty z nawiązką atakujesz ich :|

Jerry napisał(a):Co do zastraszania to odbieraj sobie to jak chcesz ale mnie dupkiem tu nikt nie bedzie nazywał.

A czy czujesz się dupkiem?? Jeśli nie to w czym problem?? Każdy ma własne zdanie o każdym i nic tego nie zmieni!! :) Jeśli ktoś nie będzie chciał to i tak Cie nie przeprosi!!

dunia napisał(a):BratCukierka napisał:
zostaną usunięci z forum

takich sytuacji nie będzie. Każdy ma prawo się wypowiedzieć. Wszystko co padło w tych wątkach – jest.

Owszem w tych wątkach jest wszystko co zostało poruszone. Tylko chyba Jerry nie powinien powiedzieć tego co powiedział. A chodzi mi o to:

Jerry napisał(a):Olu nie ja zachowałem sie jak dziecko tylko w tym momencie Ty to zrobiłaś i prosze abyś ty i twój rówieśnik Marek mnie przeprosili.Jeśli nie osobiście dopilnuje abyście znikneli z tego forum.

Chyba każdy ma prawo powiedzieć co mu się nie podoba, i nie powinien otrzymywać gróźb ze strony w tym wypadku koordynatora
Forumowicz

Od: 24 cze 2006, 20:21
Auto: Toyota Yaris Hybrid '19

Postprzez ravo » 22 maja 2007, 17:57

kazdy duzo juz tu powiedzial w nerwach, jery ma taki swoj styl pisania mowi prosto z mostu nie czaruje bo po co ? uwazam ze powinien to napisac inaczej ale w pelni sie zgadzam, ze to osoby nie maja co tu robic i takze jak ja tu jestem nie mam zamiaru z nimi wspolpracowac ani nawet rozmawiac
italian boy
Zarząd – Vice Prezes

Od: 26 gru 2003, 13:24
Auto: Trophy & F1 R26