Program BiznesTank – pytania & aktualna wysokość rabatów.
Wiadomo może już coś o wyrobieniu duplikatu karty? bo mam jedną zgubioną
- Od: 6 sty 2015, 14:49
- Auto: Mazda
- Od: 21 lis 2014, 00:27
- Auto: Mazda 323f BA, 1.8, '95
Uzyskanie max rabatu to połowa sukcesu, potem trzeba go utrzymać. Czy wdrążenie kolejnych kart nie spowoduje rozbicia tankujących na połowę i utratę max rabatów 
"Pierwszego samochodu i pierwszej kobiety nigdy nie zapomnisz."
Stirling Moss
Stirling Moss
Maniekvip napisał(a):Uzyskanie max rabatu to połowa sukcesu, potem trzeba go utrzymać. Czy wdrążenie kolejnych kart nie spowoduje rozbicia tankujących na połowę i utratę max rabatów
tak...
Dlatego zanim wybraliśmy współpracujący koncern paliwowy, przebadaliśmy rynek. I tylko Orlen spełniał wszystkie warunki... Najważniejszym była dostępność stacji na terenie całego kraju, tak by każdy mógł używać karty paliwowej.
Ostatnio edytowano 16 maja 2016, 14:50 przez Wojtek, łącznie edytowano 1 raz
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Ja tankuję na Orlenie od zawsze, niezależnie od tego czy miałem kartę czy nie, i tankować tam i tak będę mimo że będzie możliwość uzyskać zniżki na Lotosie czy gdziekolwiek indziej. Ale na pewno wszyscy nie są tak zdeklarowani na konkretną sieć i część użytkowników na pewno by się rozbiła
Sprzedam większość części do Mazdy Xedos 9 Millenii 2.5 V6 2001 2002

- Od: 16 mar 2009, 22:08
- Auto: Była Mazda Xedos 2.0 V6 KF 1994
Jest Mazda Millenia S 2.3 V6 KJ 2001
Maniekvip napisał(a): Czy wdrążenie kolejnych kart nie spowoduje rozbicia tankujących na połowę i utratę max rabatów
Nie przesadzajmy... masz połowę kwartału i już wyrobiony maxymalny rabat. 750 kart to średnio 20 litrów mies. do max.rabatu. Jakoś nie chce mi sie wierzyć, że komuś chciałoby się bawić w karty rabatowe dla tankowania jedynie 20 litrów paliwa/mies i zgarnięcia 1,6 zł rabatu...
Poza tym max rabat spowoduje, że w wielu przypadkach ceny na orlenie będą dopiero niższe od konkurencji (o ile będą) co też napędzi dodatkowe tankowania. Tak więc jestem spokojny o poziom rabatów w kolejnych kwartałach nawet jeśli pojawi się konkurencyjny program... A swoją drogą konkurencja mogłaby orlen zachęcić do podbicia stawek rabatowych, zwłaszcza, że w mikrofirmie dają bez ceregieli większe rabaty...
stachan napisał(a):Byłby niesamowity numer, gdyby udało się osiągnąć 90.000 litrów![]()
Wydaje się całkiem realny...
Na wczoraj mamy już zatankowanych 63 222 litrów...

Arkana , Captur , Mii
stachan napisał(a):Wow...
Tak nieśmiało pomyślałem o okrągłych 100.000...![]()
myślę, że to jest przesądzone... maj zamknie się blisko 70.000 litrów
w maju dwa długie weekendy (ciepłe) zrobiły swoje a końcówka czerwca to przecież już prawie tydzień wakacji czyli żniwa dla stacji benzynowych (czytaj: będzie drożej
czy piszecie tylko o etylinie,diesel-u czy również o LPG?
Wszystko jest wliczone
Sent from my E2105 using Forum Fiend v1.3.3.
Sent from my E2105 using Forum Fiend v1.3.3.
Była MAŹDZINKA 323C BA 1,3 B3, 323F BA 1,8 BP, MPV LW 2.0 FS-DE
Jest: M5 CR 2.0 z podtlenkiem gazu
Mitsubishi Colt 05 1.3 ;)
Jest: M5 CR 2.0 z podtlenkiem gazu
Mitsubishi Colt 05 1.3 ;)