Karty paliwowe dla użytkowników forum "Klub MazdaSpeed" – edycja I – wysyłka zakończona.
To jedź teraz zobacz czy Cię nie ma w Zakopcu 
Jadąc dziś przez miasto patrzyłem na ceny LPG na Orlenie... nawet gdybym mial rabat 7gr to i tak byłoby drożej niż na 1.2.3 Stotoila :/
Zalałem dziś LPG za 20zł – facet dziwnie na mnie patrzył
Zwykle tankuje na 3 stacjach (mamy w domu 3 auta) i zawsze do pełna 
Bratu przyszla karta paliwowa z LOTOSu – na starcie jest 6gr rabatu. Niestety nie obejmuje LPG.
Jadąc dziś przez miasto patrzyłem na ceny LPG na Orlenie... nawet gdybym mial rabat 7gr to i tak byłoby drożej niż na 1.2.3 Stotoila :/
Zalałem dziś LPG za 20zł – facet dziwnie na mnie patrzył
Bratu przyszla karta paliwowa z LOTOSu – na starcie jest 6gr rabatu. Niestety nie obejmuje LPG.
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Chyba stachan
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Gdzieś coś było o tym, tylko nie wiem czy na tym forum czy gdzieś indziej, żeby na początku się wstrzymać z laniem do pełna. Podobno ze 4 dni na początku może trwać przetwarzanie danych w orlenie i dopiero potem rabat będzie naliczany.
- Od: 17 gru 2009, 00:29
- Auto: M6 2,0 GY 136KM (~160KM) '05
Jazz 1,4 83KM '05
S-max 1,6 160KM' 12
Magoor napisał(a):Gdzieś coś było o tym, tylko nie wiem czy na tym forum czy gdzieś indziej, żeby na początku się wstrzymać z laniem do pełna. Podobno ze 4 dni na początku może trwać przetwarzanie danych w orlenie i dopiero potem rabat będzie naliczany.
Coś takiego znalazłem:
Pierwsze tankowanie radzimy zrobić na niedużą kwotę bo może zdarzyć się sytuacja jak poniżej:
Witam Pana,
Była to karta nowo wydana i takie karty standardowo mają rabat 4/1 grosze, i my podnosimy rabaty dla takich kart w ciągu kilku dni od ich wydania.
Pozdrawiam,
Łukasz Jeziak
Specjalista
Dział Wsparcia Sprzedaży Flotowej
Obszar Sprzedaży Detalicznej
PKN ORLEN S.A.
ul. Chemików 7, 09-411 Płock
Żródło – http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=130532
Ja tam się nie znam, ale 'kilka' to > niż 2 i < niż 10. Zlecenie kodowania kart nathana (przynajmniej tak wynika z informacji) zostało przekazane 26, odebrane 29. Dzisiaj jest 2 marca – gdzie masz te 7 dni?
Tak czy inaczej – mamy pierwszą ofiarę
Ja jeszcze kart nie dostałem, ale w tym tygodniu chyba oba parchy będą musiały się stawić na Orlenie. Zobaczymy jak pójdzie 

Tak czy inaczej – mamy pierwszą ofiarę

futrzak1966 napisał(a):Zlecenie kodowania kart nathana (przynajmniej tak wynika z informacji) zostało przekazane 26, odebrane 29. Dzisiaj jest 2 marca – gdzie masz te 7 dni?![]()
![]()
Karty programowane były 24.02
a Ty pomieszałeś podane informacje
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Sprawa jest już przekazana do Orlenu. Nathan proszę o informację na PW odnośnie numeru karty.
Koledzy spokojnie – ruszamy dopiero. Taka sytuacja jest irytująca i nie powinna mieć miejsca, lecz mamy możliwości reklamacyjne i dowiemy się co było powodem tego incydentu.
Koledzy spokojnie – ruszamy dopiero. Taka sytuacja jest irytująca i nie powinna mieć miejsca, lecz mamy możliwości reklamacyjne i dowiemy się co było powodem tego incydentu.
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Wojtek napisał(a):Karty programowane były 24.02
a Ty pomieszałeś podane informacje
Hmmm
– do 25 lutego potwierdzamy, szukamy błędów, uzupełniamy dane etc. – zrealizowane,
– 26 lutego zlecenie kodowania kart – zrealizowane,
– 29 lutego planowany odbiór 220 kart – zrealizowane,
– 29 lutego wysyłka pierwszych 220 kart – zrealizowane,
Na wpłaty czekamy do 23 lutego 2016 roku

Ja tego nie pisałem
Dopisano 2 mar 2016, 18:37:
stachan napisał(a):Koledzy spokojnie – ruszamy dopiero. Taka sytuacja jest irytująca i nie powinna mieć miejsca, lecz mamy możliwości reklamacyjne i dowiemy się co było powodem tego incydentu.
No właśnie – spokojnie

Ja tam nie wiem, ale w regulaminie https://biznestank.orlen.pl/Content/doc ... esTank.pdf dodatkowo jest informacja, że rabat zaczyna się od 500 litrów, nie od zera. Nie wiem oczywiście, czy jest on zgodny z tym, co zostało podpisane