Karty paliwowe dla użytkowników forum "Klub MazdaSpeed" – edycja I – wysyłka zakończona.
Czy ktoś potwierdzi że płatność przy użyciu Biznestank może byc dokonana kartą a nie gotówką? Znając życie gdzieś jakiś haczyk może byc... a w opisie mowa o:
"tankowanie z atrakcyjnymi rabatami gotówkowymi " ...
"tankowanie z atrakcyjnymi rabatami gotówkowymi " ...
kallak napisał(a):Czy ktoś potwierdzi że płatność przy użyciu Biznestank może byc dokonana kartą a nie gotówką?
Pięć razy już padało to pytanie... I co chciałbyś innego jeszcze usłyszeć?
Nawet w poście o tej akcji masz to napisane... Proszę, czytaj ze zroozumieniem...

stachan napisał(a):Dokonywanie transakcji z rabatem możliwe jest pierwszego tankowania po otrzymaniu karty. Należy pamiętać, aby po zakończeniu tankowania a przed uiszczeniem należności poinformować pracownika stacji, że transakcja odbędzie się w programie Biznestank (po umieszczeniu karty w pinpadzie nastąpi weryfikacja numeru rejestracyjnego przypisanego do karty). Za dokonaną transakcję możliwe jest naliczenie punktów Vitay (zgodnie z regulaminem programu Vitay). Płatność za paliwo może być gotówką lub kartą płatniczą.
Uwaga!
W przypadku korzystania z karty klubowej nie ma możliwości pobrania faktury na własną lub inną firmę. Na stronie Orlen dla kierowców znajduje się wyszukiwarka stacji obsługujących program Biznestank.
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Przelew poszedł. Proszę o dopisanie do listy.
stachan napisał(a):W przypadku korzystania z karty klubowej nie ma możliwości pobrania faktury na własną lub inną firmę.
To w jaki sposób jest potwierdzany fakt zakupu paliwa? Jeśli dostaję paragon, to przecież na jego podstawie, mogą kilka sekund po jego wydaniu, prosić o wystawienie faktury.
Yard, sprawdzę to i dam znać 
Komunikat:
Weryfikacja wpłat jest na finiszu – jutro pierwsze zestawienie obejmujące okres 15.02-19.02. Przepraszam, że tak długo to trwało, ale zawodowo ugrzęzłem i musiałem odkopać biurko. W weekend odkopuję zaległości forumowe
Komunikat:
Weryfikacja wpłat jest na finiszu – jutro pierwsze zestawienie obejmujące okres 15.02-19.02. Przepraszam, że tak długo to trwało, ale zawodowo ugrzęzłem i musiałem odkopać biurko. W weekend odkopuję zaległości forumowe
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
To wezmę 3. 
Dopisano 20 lut 2016, 11:16:
Sorry za zamieszanie, ale sprawdziłem wykaz stacji w pliku zamieszczonym na pierwszej stronie i nie ma tam żadnych stacji z mojego miasta (wojewódzkiego), tak więc rezygnuję z zapisu.
Na szczęście nie zdążyłem jeszcze nadać przelewu. Przepraszam.
Dopisano 20 lut 2016, 11:16:
Sorry za zamieszanie, ale sprawdziłem wykaz stacji w pliku zamieszczonym na pierwszej stronie i nie ma tam żadnych stacji z mojego miasta (wojewódzkiego), tak więc rezygnuję z zapisu.
Na szczęście nie zdążyłem jeszcze nadać przelewu. Przepraszam.
- Od: 20 lut 2016, 10:10
- Auto: Mazda CX-7, 2.3, 2011