Myślę, że nowy Koordynator Konkursów musi się wdrożyć...
Nie od razu wszystko się udaje i dlatego jest regulamin i minimalne wymagania... by właśnie takich sytuacji nie było...
Rozumiem... coś mi się kojarzy ze skarbówką... nie znasz przepisów i
www.mazdaspeed.pl
Myślę, że nowy Koordynator Konkursów musi się wdrożyć...
Nie od razu wszystko się udaje i dlatego jest regulamin i minimalne wymagania... by właśnie takich sytuacji nie było...
Protoculture napisał(a):Nie wierze moje zdjęcie się nie dostało bo nazwa pliku nie pokrywała się z moim nickiem
em_dzej napisał(a):Ale co nie dostałes info żeby zmienić nazwę
Protoculture napisał(a):Niestety wysłałem wczoraj o 23 to PAN zarządca miał niewiele czasu żeby mnie powiadomić
rafalmazda6 napisał(a):miały być obiekty, a nie miejsca
Tematem prac konkursowych są pojazdy marki Mazda. Dodatkowo, każda z tur konkursu posiada temat przewodni, którego twórczą interpretację Jury pozostawia uczestnikom.
rafalmazda6 napisał(a):jakieś przecieki?
Protoculture napisał(a): ogarnieci ludzie chociaż by mi odpisali
Wojtek napisał(a):Myślę, że nowy Koordynator Konkursów musi się wdrożyć...
Wojtek napisał(a):Nie od razu wszystko się udaje i dlatego jest regulamin i minimalne wymagania... by właśnie takich sytuacji nie było...
Wysłano: 09 kwi 2015 21:24
Od: xxxxxxxxx
Do: stachan
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/xxxxxxxxxxx.html
Moje zdjęcie, mam nadzieję że dasz radę pobraćproszę jak najszybciej o potwierdzenie
Protoculture napisał(a):coś mi się kojarzy ze skarbówką... nie znasz przepisów i mamy cię
Protoculture i po co ta kąśliwość ? Regulamin prac jest po to aby go przestrzegać a Ty jeszcze grymasisz, że o 23 Ci nikt nie odpisał![]()
rafalmazda6 napisał(a):stachan nie odbieraj moich słów jako zarzutów
Wojtek napisał(a):Myślę, że temat jest już zamknięty...
Wojtek napisał(a):Trzecie niedopuszczone foto było naprawdę dobre...
stachan napisał(a):prace niezakwalifikowane zostały dodane do pierwszego postu.
Wyniki już jutro
raczej... jeszcze w nocy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości