UncleJoe napisał(a):Na stronce możecie zobaczyć jakie imprezy już się tam odbywały.
Spróbuj zarezerwować jakikolwiek termin
Powodzenia życzę mnóstwo. Kasa w tym momencie nieistotna bo i tak terminów brak
Były czasy kiedy mocno się angażowałem, jeździłem po mnóstwie obiektów z pytaniami o wycenę i możliwość organizacji tak dużych ogólnopolskich zlotów jak i mniejszych.
Jakieś info było, są punkty zaczepienia również (lotnisko Masłów, TK, Ameliówka itp.)
Przy braku zainteresowania ludków na miejscu, brak zainteresowania "Klubu" jest raczej kropką na "i"
UncleJoe napisał(a):Chyba będzie trzeba jakąś kampanie reklamową zrobić
Powodzenia życzę. Spotkania ograniczą się do – jeżeli w ogóle – cotygodniowego lub co dwutygodniowego kopania w opony na parkingu pod Realem (Telepizza). O jakimś "szalonym" grilu w jednym w pińciuset miejsc można zapomnieć. Jak raz na 1-2 lata coś się takiego to cud.
Niestety taki region. Inne kluby mają podobny problem.
Jak chcesz pogadać o M6 i o klubie to zapraszam do mnie do sklepu na Skłodowkiej 5 (siedzę do 17 zwykle). O spotkaniach w godzinach wieczornych/popołudniowych niestety na chwilę obecną nie ma mowy. Skutecznie blokowany jestem przez gościa w wieku 1,9 roku i żonę w ciąży (8 m-c) – i nie powiem żeby mi było przykro z tego powodu