[Projekt] Poradnik dla zaczynających przygodę z Klubem MazdaSpeed

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.

Postprzez Grzyby » 23 maja 2014, 12:49

UncleJoe napisał(a):Na stronce możecie zobaczyć jakie imprezy już się tam odbywały.

Spróbuj zarezerwować jakikolwiek termin :P
Powodzenia życzę mnóstwo. Kasa w tym momencie nieistotna bo i tak terminów brak :P
Były czasy kiedy mocno się angażowałem, jeździłem po mnóstwie obiektów z pytaniami o wycenę i możliwość organizacji tak dużych ogólnopolskich zlotów jak i mniejszych.
Jakieś info było, są punkty zaczepienia również (lotnisko Masłów, TK, Ameliówka itp.)
Przy braku zainteresowania ludków na miejscu, brak zainteresowania "Klubu" jest raczej kropką na "i" :P

UncleJoe napisał(a):Chyba będzie trzeba jakąś kampanie reklamową zrobić

Powodzenia życzę. Spotkania ograniczą się do – jeżeli w ogóle – cotygodniowego lub co dwutygodniowego kopania w opony na parkingu pod Realem (Telepizza). O jakimś "szalonym" grilu w jednym w pińciuset miejsc można zapomnieć. Jak raz na 1-2 lata coś się takiego to cud.
Niestety taki region. Inne kluby mają podobny problem.

Jak chcesz pogadać o M6 i o klubie to zapraszam do mnie do sklepu na Skłodowkiej 5 (siedzę do 17 zwykle). O spotkaniach w godzinach wieczornych/popołudniowych niestety na chwilę obecną nie ma mowy. Skutecznie blokowany jestem przez gościa w wieku 1,9 roku i żonę w ciąży (8 m-c) – i nie powiem żeby mi było przykro z tego powodu :D
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK