Składka celowa na zakupy dla klubu (nagłośnienie + pachołki)
tez poszlo
przyjade z Amelka jak podosnie
ale juz za kolkiem siedziala 
edit. cos sie stalo ze juz niejestem klubowiczem
to ze mam wiecej obowiazkow w pracy i w domu bo dzidzia rosnie to juz mnie zdegradowano bo mniej na forum siedze
jakbym mial prace biurkowa i siedzial codziennie to pewnie nadal bym byl klubowiczem. dziwne troche. a na foum staram sie byc w miare mozliwosci aktywny. kto mi pw nienapisze z prosba o pomoc ze mu cos niedziala czy jak wymienic chlodnice to zaraz opisuje na nowo do tego numer telefonu daje i jeszcze telefonicznie pomagam a jak ktos blisko mieszka to i wstanie pojechac jestem a teraz to polowa opcji w forum zablokowana
gdzie jest czateria
chyba zaczne sypac OT i glupimi tekstami jak kiedys to znowu mnie ktos zauwazy 
edit. cos sie stalo ze juz niejestem klubowiczem
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
W sierpniu dorzucę i od siebie co nieco, chyba, że termin zbyt odległy 
Wszem i wobec chcę ogłosić, że założona kwota zbiórki została zebrana, a nawet ciut więcej (4100zł+160 zł).
Wszystkim osobom, które dołożyły się w jakiejkolwiek kwocie BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ
Udało się nam to zebrać w czasie dwa i pół tygodnia, co świadczy nawet w tak ciężkich czasach (kryzysu) że jesteśmy w stanie się zmobilizować i wesprzeć klub. Brawo!
Kwota zebrana będzie wydana zgodnie z przeznaczeniem, czyli na zakup pachołków dla miłośników slalomów na zlotach oraz na zakup nagłośnienia tychże imprez. Tak jak pisałem na zakup nagłośnienia ta kwota jest bardzo symboliczna, ale postaramy się coś zakupić
Wątek ten pozostanie jeszcze aktywny do piątku 26 lipca br., tak na wszelki wypadek jakby ktoś jeszcze chciał wesprzeć powyższe cele (np. na nagłośnienie to nigdy za mało)
Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu wszystkich osób, które korzystają ze sprzętu zakupionego w ramach tej akcji.
Wszystkim osobom, które dołożyły się w jakiejkolwiek kwocie BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ

Udało się nam to zebrać w czasie dwa i pół tygodnia, co świadczy nawet w tak ciężkich czasach (kryzysu) że jesteśmy w stanie się zmobilizować i wesprzeć klub. Brawo!
Kwota zebrana będzie wydana zgodnie z przeznaczeniem, czyli na zakup pachołków dla miłośników slalomów na zlotach oraz na zakup nagłośnienia tychże imprez. Tak jak pisałem na zakup nagłośnienia ta kwota jest bardzo symboliczna, ale postaramy się coś zakupić
Wątek ten pozostanie jeszcze aktywny do piątku 26 lipca br., tak na wszelki wypadek jakby ktoś jeszcze chciał wesprzeć powyższe cele (np. na nagłośnienie to nigdy za mało)
Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu wszystkich osób, które korzystają ze sprzętu zakupionego w ramach tej akcji.
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Bajka
Wielkie dzięki dla wszystkich "darczyńców" i dla PLastra za zorganizowanie akcji 

Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
ja bym go zostawił do końca miesiąca i jak ktoś jeszcze chce niech śmiało robi przelew – mam kilka propozycji sprzętu audio ale w każdym razie zawsze można go jeszcze o element lub dwa rozbudować więc zachęcam wszystkich do zrobienia przelewu,
jak tam sprawa pachołków ktoś miał mieć jakiś rabat czy już coś wiadomo
jak tam sprawa pachołków ktoś miał mieć jakiś rabat czy już coś wiadomo
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Paweł napisał(a):Dostaliśmy ofertę od pawcio1017. Jeszcze do ustalenia, bo nie wiem o jakie pachołki dokładnie chodzi.
a jakie pachołki potrzebujemy (wielkość, czy elastyczne)?
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Postaram się jutro porozsyłać zapytania ze służbowego maila, powinny być dobre rabaty:–)
Wysyłane z mojego LG-P925g za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego LG-P925g za pomocą Tapatalk 2
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
Paweł napisał(a):Na pewno elastyczne. Wysokość nie mniejsza niż 40-50 cm.
Można by też, żeby obniżyć koszty, kupić z 50 mniejszych (34cm) i resztę – ze 30 – tych 54cm. Mam 10 sztuk takich 34cm plastikowych – i swobodnie dają radę

i na przykład

Mankamentem może być to, że jak ktoś konkretnie wjedzie w taki pachołek plastikowy, to może on się połamać, zamiast odkształcić. Ale z kolei te są jednak trochę tańsze, a tak na prawdę nie jest to takie delikatne – grubości plastiku teraz nie sprawdzę, ale na pewno wynosi ona kilka milimetrów.
Pamiętam, że we Wrocku (2011 chyba, jak mnie pamięć nie myli) był jakiś slalom i tam ta szkoła miała część tych mniejszych (34cm). Mi jeździło się bardzo dobrze