Uśmiech Mazdy dla Dzieciaków 2012
Miło popatrzeć 

Witam serdecznie
Niestety spóźniłem się trochę z przyłączeniem do forum i całej akcji.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku będę mógł pomóc.
Jeśli grupa z Śląska będzie robiła jakąś akcję to proszę o kontakt posiadam Ośrodek Wypoczynkowy w Wiśle może coś razem zdziałamy
Jeśli grupa z Śląska będzie robiła jakąś akcję to proszę o kontakt posiadam Ośrodek Wypoczynkowy w Wiśle może coś razem zdziałamy
- Od: 31 lip 2011, 10:51
- Auto: Mazda6 Sport Wagon
2.0 l Diesel 2006r
być może coś wykombinujemy. jak coś to się zgłoszę. co to za ośrodek? proszę o więcej informacji na PW, może udałoby się tam zrobić sylwester.IceMan2008 napisał(a):Witam serdecznie
Siema Ja w swoim imieniu to bardzo chętnie ... coś zrobię albo będę robił coś dla swoich dzieciaków
Jeśli Ludzie będą chętni to nic nie stoi na przeszkodzie żeby coś zrobić ...
tylko biorąc pod uwagę zeszłoroczną imprezę która MIMO wszystko .... była dla dzieciaków przynajmniej bardzo udana .... (bo już pytają mnie czy coś będzie)
wnioski jakie zostały wyciągnięte po organizacji i pewnych sytuacjach (komentarzach itp ).... nasuwają mi pewne pytania czy zbiorą się "odpowiedni" chętni żeby UMDD pociągnąć dalej...
Ja osobiście bym Bardzo chciał żeby kolejna edycja była jeśli się to nie uda to pewnie ludzie którzy będą chętni do zorganizowania czegoś dla Dzieciaków z okazji Dnia dziecka Wejdą w nowy gruby projekt motoryzacyjny
rozdawania uśmiechu dzieciakom 
Jeśli Ludzie będą chętni to nic nie stoi na przeszkodzie żeby coś zrobić ...
tylko biorąc pod uwagę zeszłoroczną imprezę która MIMO wszystko .... była dla dzieciaków przynajmniej bardzo udana .... (bo już pytają mnie czy coś będzie)
wnioski jakie zostały wyciągnięte po organizacji i pewnych sytuacjach (komentarzach itp ).... nasuwają mi pewne pytania czy zbiorą się "odpowiedni" chętni żeby UMDD pociągnąć dalej...
Ja osobiście bym Bardzo chciał żeby kolejna edycja była jeśli się to nie uda to pewnie ludzie którzy będą chętni do zorganizowania czegoś dla Dzieciaków z okazji Dnia dziecka Wejdą w nowy gruby projekt motoryzacyjny
- Od: 23 mar 2009, 01:13
- Auto: mazda 6 2.0 benzyna
Może temat ruszy
z kopyta po Majówce 

Czy w tym roku będzie akacja Uśmiech Mazdy dla Dzieciaków 2013?