Mam dokładnie taki sam dylemat, ale jednak oddałam głos na 5 po długich zastanowieniach!!!ADi napisał(a):mam dylemat między 5 a 18
Konkurs fotograficzny
Zagłosowałem na zdjęcie nr 5, bo ma w sobie to coś, co od razu zwróciło na nie moją uwagę. Muszę tylko uczynić jedną uwagę – z nad mazdy wystaje widoczny kawałek bloku, który to zdjęcie nieco psuje, udałem że tego nie widze i zagłosowałem, ale proszę sie poprawić następnym razem, bo takie drobiazgi już nie jedno dobre zdjęcie potrafiły popsuć
Niemniej podoba mi się więc zagłosowałem
Musze jeszcze dodać, że podoba mi się równiez zdjęcie nr 7 miałem dylemat z wyborem
Musze jeszcze dodać, że podoba mi się równiez zdjęcie nr 7 miałem dylemat z wyborem
Pozdrawiam, Rafał
<i>Używasz wygaszacza ekranu? Musisz mieć ten program! <a href="http://www.scrlock.republika.pl" target="_blank"><b><font color="orange">www.ScrLock.republika.pl</font></b></a></i>
<i>Używasz wygaszacza ekranu? Musisz mieć ten program! <a href="http://www.scrlock.republika.pl" target="_blank"><b><font color="orange">www.ScrLock.republika.pl</font></b></a></i>
rpromin..jezeli można.....gdzie ty w zdjęciu 8 widzisz kadr centralny? 
- Od: 6 maja 2004, 19:22
- Auto: Mitsu Lancer/AR
Przemol napisał(a):gdzie ty w zdjęciu 8 widzisz kadr centralny?
nie w 8 a w 1 – przeca napisał
rpromin napisał(a):1 teza sie podoba, bdb pomysl, tylko kadr centralny mi sie mniej podoba
hhe, dziekiMev napisał(a):Szkoda że nie ma tutaj fotki mazdy użytkownika który jest taksówkarzem – – To zdjęcie było świetne...

ale moje zdjęcie nie spelniało kryteriów jakości.
ja dałem głos na genialna solniczkę z katowic #11
czyste auta w zimie to zjawisko nienaturalne, na granicy perwersji
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
Super konkurskik właściwie to o nim zapomniałem dzieki za przypomnienie.
Głos oddany. Swietne zdjęcia. Ja bym powiedział że nadaja sie do jakiegoś prospektu Mazdy. Zimowo Pozdrawiam
Głos oddany. Swietne zdjęcia. Ja bym powiedział że nadaja sie do jakiegoś prospektu Mazdy. Zimowo Pozdrawiam
- Od: 24 maja 2005, 14:10
- Auto: MAZDA mx3 BP-T

no to jeszcze jedno zdj pługa
eh ja to bym zagłosował na zdjecie nemezis'a z litwy, ale sie nie da.
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
foto nr. 1 ladne swiatelko...kadr klasyczny ale w tym wypadku to pasi... dla mnie najciekawsze z prezentowanych, a drugie miejsce to oczywiscie nr 18
czuwac
czuwac
-
yoshi
sry
znów gafe walnąłem 

- Od: 6 maja 2004, 19:22
- Auto: Mitsu Lancer/AR
...jest jedno zdjęcie, które bije wszystkie inne na łeb
(+ mój głos)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a ja oddalem glosik na 14 
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2