Uśmiech Mazdy dla Dzieciaków 2012
szkoda Gru .... może następnym razem się uda 
wielkie podziękowania dla buczosa i Paola oraz ekipy małopolskiej za poniższe "uśmiechy" dla dzieciaków

paczka od pomorza w fotce w next poście później bo właśnie przytargał ją kurier a my jedziemy po zakupy dla dzieciaków

wielkie podziękowania dla buczosa i Paola oraz ekipy małopolskiej za poniższe "uśmiechy" dla dzieciaków

paczka od pomorza w fotce w next poście później bo właśnie przytargał ją kurier a my jedziemy po zakupy dla dzieciaków

- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
 Mazda mx5 NB FL '02
Czy ma ktoś może rękawice bramkarskie? Dziś mojemu synowi się rozleciały i nie wiem czy dam radę jutro mu kupić na mecz?  
Jedna rzecz jeszcze łazi mi po głowie..... czy taki transport dzieci naszymi autami z Jaktorowskiej do Konstancina jest bezpieczny??? Chodzi mi o sprawy prawne i ubezpieczeniowe
  czy taki transport dzieci naszymi autami z Jaktorowskiej do Konstancina jest bezpieczny??? Chodzi mi o sprawy prawne i ubezpieczeniowe  
Wiem że będzie powoli i ostrożnie......ale.....

Jedna rzecz jeszcze łazi mi po głowie.....
 czy taki transport dzieci naszymi autami z Jaktorowskiej do Konstancina jest bezpieczny??? Chodzi mi o sprawy prawne i ubezpieczeniowe
Wiem że będzie powoli i ostrożnie......ale.....

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Lulka napisał(a):wielkie podziękowania dla buczosa i Paola oraz ekipy małopolskiej za poniższe "uśmiechy" dla dzieciaków

Ja również chciałbym podziękować w szczególności Paolowi, dominatorowi, kierownikowi i łukaszowi.b
Lulka napisał(a):Kto może wziąć czajnik elektryczny?
przepraszam za problem z czajnikiem, nie wiedziałam, że mój tata weźmie sobie czajnik i wyjedzie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif) więc jeśli ktoś mógłby wziąć, byłoby dobrze
 więc jeśli ktoś mógłby wziąć, byłoby dobrze  
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce

- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
kolejne dobre info... Jest na 99% jeszcze jeden bus ale zapraszam nadal rano na jaktorowska w razie w... Przynajmniej 3os ktore sie deklarowaly 
i jeszcze jedna wiad.rozmawialem dzis z dyzurnym komendy Policji w konstancinie uprzedzilem ich ze mozemy troche zamieszania robic
 wiad.rozmawialem dzis z dyzurnym komendy Policji w konstancinie uprzedzilem ich ze mozemy troche zamieszania robic  zaprosilem ich zeby na grochowke czy grila podskoczyli
 zaprosilem ich zeby na grochowke czy grila podskoczyli  bardzo mili policjanci tam sa
 bardzo mili policjanci tam sa  zyczyli dobrej zabawy i jesli cos... Mamy do nich dzwonic
 zyczyli dobrej zabawy i jesli cos... Mamy do nich dzwonic  a jak beda mieli mozliwosc to nas moze odwiedza oczywiscie w celach rekreacyjnych
 a jak beda mieli mozliwosc to nas moze odwiedza oczywiscie w celach rekreacyjnych 

i jeszcze jedna

- Od: 23 mar 2009, 01:13
- Auto: mazda 6 2.0 benzyna
No cóż. Wczoraj byłem przekonany że przyjadę koło 13 na imprezę UMDD. Dzisiaj przyroda zweryfikowała moje plany. Niestety moja Mazda uległa dzisiaj małej awarii blacharskiej i niestety nie mam czym jeździć i tym samym nie będzie mnie na tej zabawie. Cieszę się że mogłem choć troszkę pomóc. Życzę Wam udanej zabawy i przede wszystkim pogody. 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
KGB. Still watching you. :)

- Od: 30 mar 2012, 12:51
- Auto: Mazda 6 GY 2.0 Diesel `04r
Mam w ostatnich dniach mega młyn w pracy i może przeoczyłem posta....więc proszę mnie oświecić i napisać (być może powtórnie) o której godzinie się zaczyna impreza w Konstancinie?
Czy jest też wyznaczona jakaś godzina zbiórki na Jaktorowskiej? Może uda mi się podjechać.

Czy jest też wyznaczona jakaś godzina zbiórki na Jaktorowskiej? Może uda mi się podjechać.
Wysłane z poczty w Radzyminie
Mazd Max napisał(a):Czy jest też wyznaczona jakaś godzina zbiórki na Jaktorowskiej? Może uda mi się podjechać.
WYJAZD z Jaktorowskiej między 9.30-10.00

mcmorik napisał(a):kto może zabrac lapka z muza i internetem wrazie czego
Spoczko. Weźmiemy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif) ps. w Konstancinie jest WiFi
  ps. w Konstancinie jest WiFi   

- Od: 22 kwi 2009, 14:12
- Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D
Życzymy dzieciakom wszystkiego najlepszego, na pewno dzisiejszy dzień sprawi im wiele radości.