![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Konkurs Fotograficzny 2011 – Tura IV – ankieta
Głosiki oddane powodzenia ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 10 cze 2009, 17:39
- Auto: Mazda 3.2.3L
Mazda 323F Z5
Mazda MX3 1.6
oddane 
- Od: 14 kwi 2011, 00:05
- Auto: Mazda 323 f 02' jubilee edition
Wracając do tematu jakości, ostrości itd. To osobiście uważam, że jest to zabawa. Co niektórzy piszą, że same kupy powstawiane. I tu chciałbym powiedzieć, że nie wszyscy mają dostęp do dobrych (a więc zazwyczaj drogich) aparatów. Jest gro osób, które mają pomysł na zdjęcia i zwykłym kompaktem porobili fotki. Jest też część takich, którzy wybrali coś 'z kolekcji' i wstawili. A jest też część takich, którzy naprawdę się przyłożyli, mają sprzęt, pojęcie itd. I wiadomo, że Ci ostatni mogą się czuć pokrzywdzeni, bo nie zawsze tak dobra praca (zdjęcie) trafia w gusta głosującej 'większości'. I nie zawsze wygrywają.

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
zgadzam sie z przedmowca... prawde pisze kolega sewa...
ale...
... jest jedno pytanie:
czy jest ktos, kto jest w stanie na 100% okreslic, jakim aparatem (kompakt, lustrzanka) byly wykonywane zdjecia... nie sadze...

ale...
sewa napisał(a):I tu chciałbym powiedzieć, że nie wszyscy mają dostęp do dobrych (a więc zazwyczaj drogich) aparatów. Jest gro osób, które mają pomysł na zdjęcia i zwykłym kompaktem porobili fotki.
... jest jedno pytanie:
czy jest ktos, kto jest w stanie na 100% okreslic, jakim aparatem (kompakt, lustrzanka) byly wykonywane zdjecia... nie sadze...

Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Może nie zawsze da się to ocenić (trafnie), ale generalnie widać od razu, gdy ktoś robił zdjęcia porządnym sprzętem. Nie powiesz, że nie 67igor1
Ale nie o to mi chodzi, po prostu każdy robi / wysyła to co ma, to co MU się podoba i tyle. Bo to jest zabawa, a nie jakaś chora rywalizacja
Także ja osobiście się cieszę, że jest tak duże zainteresowanie tym konkursem.
Ale nie o to mi chodzi, po prostu każdy robi / wysyła to co ma, to co MU się podoba i tyle. Bo to jest zabawa, a nie jakaś chora rywalizacja

sewa napisał(a):Ale nie o to mi chodzi, po prostu każdy robi / wysyła to co ma, to co MU się podoba i tyle. Bo to jest zabawa, a nie jakaś chora rywalizacja
Także ja osobiście się cieszę, że jest tak duże zainteresowanie tym konkursem
sewa napisał(a):ale generalnie widać od razu, gdy ktoś robił zdjęcia porządnym sprzętem. Nie powiesz, że nie 67igor1![]()
niestety, ale nie...
kryystian napisał(a):zapomniałeś jeszcze dodać tel kom![]()
znam taki telefon, ktory robi lepsze zdjecia niz przecietny kompakt...
Arkana , Captur , Mii
Wydrukowane będą te najlepsze zdjęcia które sami wybierzemy, więc nie rozumiem tej wojny, a każdy ma prawo i może wysłać nawet najgorsze zdjęcie które prawdopodobnie i tak nie przejdzie dalej więc w czym problem ? żeby sobie wstawić nawet beznadziejne zdjęcie. nie przesadzajmy panowie.
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
I ja sie zgadzam ! Kazdy moze sie zglosic, kazdy tez moze wydrukowac sobie wlasny kalendarz. Ostatnio 2 razy mialem drugie miejsce wiec moze ta uwaga o glosowaniu kolegow byla do mnie
Musze zdementowac bo osobsicie poznalem tylko 4 moze 5 osob z klubu wiec nie mam tu zbyt wielu przyjaciol co mam nadzieje, ze sie bedzie zmieniac. Jednak bardzo dziekuje wszystkim za oddane glosy
sam fotek tych nie robie , robi je moja dziewczyna i milo jej , ze doceniliscie te prace
Nie wiem czemu jest taka afera w przypadku tego konkursu. Moze nalezy powolac komisje sledcza
Podjedzcie na luzie do tego tematu i bedzie ok , przeciez to tylko zabawa
Nie chodzi tu przeciez o wygrana czy nagrody.
PS: ja swoich nagrod za 2 miejsce nigdy nie otrzymalem
Nie wiem czemu jest taka afera w przypadku tego konkursu. Moze nalezy powolac komisje sledcza
Podjedzcie na luzie do tego tematu i bedzie ok , przeciez to tylko zabawa
PS: ja swoich nagrod za 2 miejsce nigdy nie otrzymalem
ja też nie rozumiem co za problem z tym konkursem. Nie podoba się zdjęcie, nie głosujesz. Nie podoba się konkurs, omijasz temat. Głosy"na kolegę", na pewno się zdarzają, ale znajomi zazwyczaj i tak auto znają, a jeżeli ktoś będzie chciał wygrać za wszelką cene to może wskazać swoją fotkę znajomym. Ja mimo wszystko jednak bym podpisy zdjęć usunął
radzio89 dziewucha ma talent i splendor spływa na Ciebie
ja zaś dostałem na obecną chwilę 12 głosów i jestem zachwycony osiągniętym wynikiem
nie spodziewałem się że przekroczę nawet 10głosów. No ale jeszcze tylko 50 kont założę i może się uda

radzio89 dziewucha ma talent i splendor spływa na Ciebie

-
Kamil
Kamil napisał(a):No ale jeszcze tylko 50 kont założę i może się uda![]()
Rozwaliłeś mnie tekstem

sewa napisał(a):Rozwaliłeś mnie tekstem Ja mam jeden głosik (ale zapewniam, że sam na siebie nie głosowałem xD) Chciałem komuś w tym miejscu za niego podziękować Mam nadzieję, że w kolejnych turach będzie lepiej, plany są..
hehe... jeszcze sie konkurs nie zakonczyl... moze dostaniesz kolejne glosy?
Arkana , Captur , Mii
Glosy oddane jak dla mnie prace są bardzo ciekawe i po raz kolejny apeluję o zwiększenie liczby głosów (do ok10) przy takiej liczbie prac. Wtedy frajda będzie większa dla glosujących i dla tych którzy na głosy czekają.
Ogólnie też nie rozumiem stwarzania afery wokół konkursu i niektórych ambicjonalnych wypowiedzi. Jak dla mnie konkurs ma otwartą formułę, prace mogą zgłaszać wszyscy. Nie snułbym też spiskowych teorii co do oddawania głosów na znajomych, trzeba po prostu zdać sobie sprawę, że ludzie mają różne gusta i zwracają też uwagę na inne rzeczy poza liczbą pikseli w zdjęciu i jakością sprzętu. A czasami jak w życiu trochę liczą się znajomości
Ogólnie też nie rozumiem stwarzania afery wokół konkursu i niektórych ambicjonalnych wypowiedzi. Jak dla mnie konkurs ma otwartą formułę, prace mogą zgłaszać wszyscy. Nie snułbym też spiskowych teorii co do oddawania głosów na znajomych, trzeba po prostu zdać sobie sprawę, że ludzie mają różne gusta i zwracają też uwagę na inne rzeczy poza liczbą pikseli w zdjęciu i jakością sprzętu. A czasami jak w życiu trochę liczą się znajomości
- Od: 23 sie 2010, 23:30
- Auto: szkoda tej Mazdy.. wyżej
MAZDA 323F 1.5-16V (99r)
...Przyznam, że konkursik jak najbardziej fajny. Ideą na pewno było stworzenie kolekcji ciekawych fotek Mazd w nietuzinkowych sceneriach, jednakże powstają spory co do rzekomo nierównych szans. Wiadomo. że zawsze znajdą się osoby mniej lub bardziej zdolne, posiadające lepszy lub gorszy sprzęt. Najważniejsza jest zabawa i wszyscy mają prawo zagłosować na te zdjęcia, które im się podobają najbardziej. Niema co płakać, że inni mają więcej głosów, widocznie ich fotki były najciekawsze i to wszystko.
pozdro wszystkim
P.S. hehe jako świeżak głosami na pewno nie pogardzę
hihi...
pozdro wszystkim
P.S. hehe jako świeżak głosami na pewno nie pogardzę

...Każdy powód jest dobry by pojechać jeszcze dalej...ilu ludzi tyle zdań, lecz Mazda 6 jest tylko jedna!!... ;]
- Od: 4 sie 2010, 09:39
- Auto: Mazda 6 KOMBI SPORT 2.0 CiTD Exclusive, 136 PS, 2003r.
Tak z ciekawosci zapytam czemu wyniki sa niewidoczne ? Generalnie nie przeszkadza mi to zupelnie ale ciekawi mnie czemu akurat pod koniec konkursu zostaly ukryte 
W końcu udało się dołączyć opcję ukrywania ankiety do skryptu forum
Także, od teraz każda z ankiet będzie trzymać w niepewności aż do samego końca.
Także, od teraz każda z ankiet będzie trzymać w niepewności aż do samego końca.
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89