Fanklub Motoryzacyjny Roku 2011
No bo parę klubów gra nieuczciwie
widać to po ilości uczestników no nic przykro tylko, że AŚ to mało interesuje
My walczymy fair play i do końca tak pozostanie dlatego prosimy o głosy wszystkich fanów mazdy.
bez sensu jest to głosowanie skoro organizator nie kontroluje stosunku głosy/użytkownicy, rozumiem fani ukryci, ale żeby tylu jak w Linei ?!-fakt niemożliwe, szok!!! Uczciwie i na starcie oddałem głos na nasz klub, zobaczymy co osiągniemy. Może dzięki takim konkursom zwiększymy liczebność naszej braci.
- Od: 4 maja 2010, 11:19
Nie ważne ,które miejsce zajmiemy. Takiego klimatu i takich [tiiit] ludzi nie ma żaden inny klub. Nie mówiąc już o samochodach 

Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Heheh, cztery głosy oddane 
- Od: 8 kwi 2011, 08:34
- Auto: Mazda 323f Bj '98 1,8
Danielo napisał(a):Nie ważne ,które miejsce zajmiemy. Takiego klimatu i takich [tiiit] ludzi nie ma żaden inny klub. Nie mówiąc już o samochodach
Tubi – popieram w 100%
dokładnie

a co do konkursu... żaden internetowy konkurs nie jest do końca uczciwy.
to normalne, w jakim konkursie byśmy nie brali udziału zawsze będą jakieś przekręty.
No aż dziw że jest w Polsce tylu miłośników Pandy oraz Linei, aut których jest stosunkowo mało.... Zrozumiałbym Golfa, Alfę nawet Mondeo. Te samochody widać na ulicach... W takim razie nie dziwne że może mieć fanklub tylu miłośników... Fiata Linea widziałem w tym roku może ze 3 razy... Dziwne że nie ma nad tym kontroli i uczciwi fani są w tym momencie pokrzywdzeni
Z miłości do japonek...
- Od: 22 lut 2009, 13:33
- Auto: Mazda 323c BA 95' 1.5 16V,
Mazda 3 BK 2005r 1.6 MZR
No a Fiat Panda autko miejskie i skierowane nawet w reklamach dla kobiet ma tyle głosów... To jest naprawdę dziwne... Nie zdziwiłbym się gdyby wyprzedził nas fanklub Audi, Porsche czy innych znamienitych marek... Ale Panda?
Z miłości do japonek...
Mazda 3 BK 2005r 1.6 MZR
ja oddałem kiedyś jeden głos i teraz już nie mogę dać drugiego, cały czas informacja
Oddałeś już swój głos. Nie możesz już głosować.
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
wystarczy mieć drugi, trzeci, czwarty e-mail i ze 100 głosów robi się np 400 jest różnica? Osobiście oddałem jeden uczciwy głos. Skoro jesteśmy przy uczciwości to konkurs moim zdaniem powinien wyglądać w ten sposób: Każdy klubowicz/forumowicz przynależny do danego klubu, może oddać tylko jeden głos po przez jeden link wysłany na e-mail podany przy rejestracji na forum... proste? 
Ostatnio edytowano 10 kwi 2011, 10:34 przez rafalST, łącznie edytowano 1 raz
Z miłości do japonek...
Mazda 3 BK 2005r 1.6 MZR
+1 
SPRZEDAM CZĘŚCI MAZDA 323F BA Z5-pytać przez PW
日 产 自动 车 株式会社
日 产 自动 车 株式会社
- Od: 15 paź 2008, 17:14
- Auto: Była 323F BA
Jest Almera 1.4 S 87KM 96r
TEŻ JAPONIEC:)
rafalST napisał(a):Każdy klubowicz/forumowicz przynależny do danego klubu, może oddać tylko jeden głos
to by po prostu policzyli ile klubowiczów ma każdy klub i wybraliby ten gdzie jest ich najwięcej.
a nie o to chodzi... chodzi o to żeby ludzie klikali, wchodzili na stronę "AŚ" i przy okazji promowali ich gazetkę
a ludzie jarają się bo konkurs...

aa to tak, myślałem, ze jest tak jak rok temu, że codziennie można było zagłosować. a tak w ogóle to w tamtym roku zorganizowali komuś zlot?
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
głosik oddany 

Sprzedam konsole środkową do M6 polift, z uszkodzonym Cd Bose, bez sterowników nawiewu
- Od: 21 mar 2011, 00:37
- Auto: Mazda 6 2.0 TS2, 2005
Mazda 3 1.6 TS2, 2005
viewtopic.php?f=331&t=131055