Fanklub Motoryzacyjny Roku 2011
Od razu widać, że mass-email zadziałał tym razem prawidłowo – pozycja naszego klubu od razu skoczyła znacznie do góry.
Tak trzymać
Tak trzymać

Wszystko jest trudne, nim stanie się łatwe...
- Od: 24 cze 2010, 22:43
- Auto: Mazda 3 BK 2,3 USA 2007r.
moja była 323F BJ 1,6 2002r.
Też myślę że takim cudem mamy tyle od wczoraj bo mailing zadziałał, ja dostałem właśnie wczoraj maila i od razu głosy poszły
Najpierw myślałem że jest tak sobie, ale jak zajarzyłem że mamy 6 miejsce na około 300 klubów...prawdziwy odlot
Najpierw myślałem że jest tak sobie, ale jak zajarzyłem że mamy 6 miejsce na około 300 klubów...prawdziwy odlot

PRAWDZIWA JAZDA,TO MUSI BYć MAZDA!!!
Danielo napisał(a):[...]jak zajarzyłem że mamy 6 miejsce na około 300 klubów...prawdziwy odlot
Już 5, a zbliżamy się do 4
If you notice this notice, you may notice that this notice, was not worth noticing
- Od: 13 cze 2004, 16:00
- Auto: była: 323 BF 1.3 LPG 1988r.
jest: MX-5 NBFL Unplugged 1.6 2004r.
Pozdr .11 kwietnia 2011 r. już tuż tuż , głos oddany

- Od: 21 sty 2010, 18:27
- Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat
Wygrać raczej nie wygramy.
Najważniejsza jest gra Fair Play. Czy owaka jest przestrzegana tego sie nigdy nie dowiemy. Patrzac na poprzednią edycje to widac ze wszystko uklada sie inaczej. Trzymamy sie w czołówce i jestesmy ( na obecną chwile ) na pierwszym miejscu wsród aut pochodzących z kraju kwitnącej wisni
Najważniejsza jest gra Fair Play. Czy owaka jest przestrzegana tego sie nigdy nie dowiemy. Patrzac na poprzednią edycje to widac ze wszystko uklada sie inaczej. Trzymamy sie w czołówce i jestesmy ( na obecną chwile ) na pierwszym miejscu wsród aut pochodzących z kraju kwitnącej wisni

-
Szalotka
Mam wrażenie, że poprzedni mailing po prostu zawiódł. Zostało jeszcze kilka dni na glosowanie, w których wszystko sie może zdarzyć. Mimo wszystko cieszy mnie zaangażowanie.
Jednak liczymy na więcej głosów – nie ma co ukrywać:)
Jednak liczymy na więcej głosów – nie ma co ukrywać:)
Jakiś tam podpis Leszka :P
Dodatkowo 3 głosy
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
- Od: 10 lip 2010, 18:33
- Auto: Mazda 6 kombi -121 KM -05'
głosik oddany
- Od: 14 lip 2010, 12:05
- Auto: Mazda 626 GF 1997
2.0 benzynka + LPG
Wcześniej oddany 1 głos a dzisiaj dołożone następne 4 głosy.Ostatni wynik jaki widziałem to 2187 głosów.Klub Mazda Speed jest teraz na miejscu 5.
Poprawka bo mamy już 2196 głosów.
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów.
Poprawka bo mamy już 2196 głosów.
Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów.
- Od: 7 sie 2010, 23:17
- Auto: Mazda Xedos 9 2,5 v.6 KL 2002 LPG
Wczoraj zagłosowałem!
Piter
...każdy takim jest zuchwalcem, że chce szczęścia dotknąć palcem...:)
[i]Mazda 323 BA sedan 1,5 Z-5 95r[/i]
...każdy takim jest zuchwalcem, że chce szczęścia dotknąć palcem...:)
[i]Mazda 323 BA sedan 1,5 Z-5 95r[/i]
Fair musi być
Ja sam oddałem za mnie i za żonę, ale dlaczego żona by nie mogła zagłosować skoro też śmiga madzią
Zresztą tak czy inaczej to my itak wygramy, bo mamy najlepsze fury i to nas wyróżnia!
A samo forum itak będzie the best bo taki jest na nim klimat(bez wazeliniarstwa,czyste odczucia
).
Zresztą tak czy inaczej to my itak wygramy, bo mamy najlepsze fury i to nas wyróżnia!
A samo forum itak będzie the best bo taki jest na nim klimat(bez wazeliniarstwa,czyste odczucia
PRAWDZIWA JAZDA,TO MUSI BYć MAZDA!!!
Witam. Ja zaglosowlaem jak jeszcze nie bylo po naszej stonie 100 glosow
A teraz jak zobaczylem ze jest top 5 wiec wieksza mobilizacja i nawet ojciec jezdzacy moja bylą BG zaglosowal
POZDRO
-
Lorne
Linea nas znowu goni – podziwiam ten klub. 300 użytkowników i 2000 głosów 

If you notice this notice, you may notice that this notice, was not worth noticing
- Od: 13 cze 2004, 16:00
- Auto: była: 323 BF 1.3 LPG 1988r.
jest: MX-5 NBFL Unplugged 1.6 2004r.