Konkurs Fotograficzny 2011 – Tura I – ankieta
Tylko 2 głosy.
Trzeciego szkoda dawać "na siłę".
Myślę, że mała ilość fotek wynika z ulokowania tematu o konkursie (przez pewien czas był widoczny tylko w dziale Informacje i społeczność).
I przypominam, że nie piszemy na kogo głosowaliśmy i nie komentujemy poszczególnych zdjęć.
Trzeciego szkoda dawać "na siłę".
Myślę, że mała ilość fotek wynika z ulokowania tematu o konkursie (przez pewien czas był widoczny tylko w dziale Informacje i społeczność).
I przypominam, że nie piszemy na kogo głosowaliśmy i nie komentujemy poszczególnych zdjęć.
Głosy poszły,na drugą turę się za łapę,zobaczymy może się uda 
Pozdrawiam,
radar88
Pozdrawiam,
radar88
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
u mnie światła brakło 
ale pomysł oryginalny:D
ale pomysł oryginalny:D
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
sylwkoc napisał(a):u mnie światła brakło
Chyba nie tylko światła
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Poleciało 
- Od: 6 kwi 2009, 09:49
- Auto: Kiedyś MX-3 1.8 V6 teraz zielona 323F BA 1.5 16V
Grzyby napisał(a):Myślę, że mała ilość fotek wynika z ulokowania tematu o konkursie (przez pewien czas był widoczny tylko w dziale Informacje i społeczność).

no i pora troche nie ta... dzis troszke pofotkalem sobie na -20 to myslalem ze mi oko do obiektywu przymarznie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
I ja kliknąłem co trzeba 
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
I ja również 
- Od: 19 gru 2010, 14:56
- Auto: 323F BA 1.5 Z5
Bandit napisał(a):sylwkoc napisał(a):u mnie światła brakło
Chyba nie tylko światła, a myjnia to co ?
oj tam oj tam
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
Witam,
Mam pewne uwagi odnośnie regulaminu.
1. Powinna obowiązywać zasada, że uczestnik, którego praca raz zakwalifikowała się do finału, traci prawo uczestnictwa w następnych turach.
– rzecz w tym, że w ostatnim finale, aż dwie fotografie Topaza znalazły się w czołowej dwunastce. Tym samym odebrał on kalendarz osobie, która zajęła 13. miejsce. Nie żebym mu żałował, ale ja osobiście – raz zająwszy podium – nie potrzebowałem dowartościowywać się w następnych turach.
2. Należy zakazać fotomontażu, który wzbudzał kontrowersje w poprzedniej edycji. Proponuję zapis: "Obróbka cyfrowa zgłaszanych prac może polegać tylko i wyłącznie na czynnościach odpowiadających zabiegom dokonywanym w ciemni fotograficznej".
Tyle mego...
Mam pewne uwagi odnośnie regulaminu.
1. Powinna obowiązywać zasada, że uczestnik, którego praca raz zakwalifikowała się do finału, traci prawo uczestnictwa w następnych turach.
– rzecz w tym, że w ostatnim finale, aż dwie fotografie Topaza znalazły się w czołowej dwunastce. Tym samym odebrał on kalendarz osobie, która zajęła 13. miejsce. Nie żebym mu żałował, ale ja osobiście – raz zająwszy podium – nie potrzebowałem dowartościowywać się w następnych turach.
2. Należy zakazać fotomontażu, który wzbudzał kontrowersje w poprzedniej edycji. Proponuję zapis: "Obróbka cyfrowa zgłaszanych prac może polegać tylko i wyłącznie na czynnościach odpowiadających zabiegom dokonywanym w ciemni fotograficznej".
Tyle mego...
- Od: 24 lip 2010, 20:56
- Auto: 626 GF 2.0 DiTD '00 sedan