Konkurs Fotograficzny MazdaSpeed – IV Tura – Ankieta
a ja to bym najzdrowiej proponował wyczyścić temat, zostawić samą ankietę bez komentowania
- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
Hej!!!
Czytam sobie o czym tu rozprawiacie i mam ubaw.
Co do konkursu – super sprawa, podoba mi się coraz bardziej, emocje na wysokim poziomie
Co do zdjęć – misiekwaw rewelacja, strasznie mi się podobało i zagłosowałem.
Co do mojego zdjęcia- z dnia na dzień zwiększają się szansę na najgorszą fotę, a to w tym przypadku też wyróżnienie, wyjątkowe bo to żaden przeciętniak, po prostu totalna amatorka
Dzieło to zostało wykonane aparatem Konicaminolta Z3 (bałem się, że zdjęcie będzie miało zbyt małą rozdzielczość – przeszło
)
Fragmentaryczny retusz MS PAINT (tylko rejestracja) -co by nikt nie narzekał, że zbytnio podrasowane
I to wszystko żeby nie zarobić żadnego punktu
Mam nadzieję, że wszyscy złośliwcy z tego forum wykorzystali swoje punkty -co by mi zabawy nie zepsuć.
Tak poważnie – fajna zabawa, super zdjęcia i sprawiedliwe wyniki. Gratuluję lepszym i cieszę się, że mogłem w tej zabawie uczestniczyć.
Powodzenia!!!
Czytam sobie o czym tu rozprawiacie i mam ubaw.
Co do konkursu – super sprawa, podoba mi się coraz bardziej, emocje na wysokim poziomie
Co do zdjęć – misiekwaw rewelacja, strasznie mi się podobało i zagłosowałem.
Co do mojego zdjęcia- z dnia na dzień zwiększają się szansę na najgorszą fotę, a to w tym przypadku też wyróżnienie, wyjątkowe bo to żaden przeciętniak, po prostu totalna amatorka

Dzieło to zostało wykonane aparatem Konicaminolta Z3 (bałem się, że zdjęcie będzie miało zbyt małą rozdzielczość – przeszło

Fragmentaryczny retusz MS PAINT (tylko rejestracja) -co by nikt nie narzekał, że zbytnio podrasowane

I to wszystko żeby nie zarobić żadnego punktu

Mam nadzieję, że wszyscy złośliwcy z tego forum wykorzystali swoje punkty -co by mi zabawy nie zepsuć.
Tak poważnie – fajna zabawa, super zdjęcia i sprawiedliwe wyniki. Gratuluję lepszym i cieszę się, że mogłem w tej zabawie uczestniczyć.
Powodzenia!!!
- Od: 28 sty 2008, 00:58
- Auto: M6 2.0 MZR 143 KM 2006
O rany! A co tu się wyprawia...? Jeden stara się być mądrzejszy od drugiego, trochę mi Was chłopaki żal... 
Fotografia to zabawa!
PS. może faktycznie warto w przyszłości wrzucać samą ankietę, a jak ktoś będzie chciał podyskutować nt. fotek to stworzy sobie do tego temat.
Fotografia to zabawa!
PS. może faktycznie warto w przyszłości wrzucać samą ankietę, a jak ktoś będzie chciał podyskutować nt. fotek to stworzy sobie do tego temat.

głosy poleciały.
.wolnemedia.net
- Od: 15 sie 2009, 14:03
- Auto: MAGDA 121 DB 1,3 16V 91' 39kW
głosuj na swoich! dwa.trzy tu turutu:)
2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
bluepearl napisał(a):Jakie auto jest na fotce użytkownika mckoper?
To Mazda Millenia KJ
viewtopic.php?f=162&t=73926
Zwycięzcy tej edycji konkursu fotograficznego Mazdaspeed.
1. misiekwaw – 56 głosów
2. Topaz – 47 głosów
3. .:MarciN:. – 44 głosy
Zwycięzcom gratuluję!
Całej reszcie dziękuję za nadesłane prace i życzę powodzenia w następnej turze.
Dziękuję również za głosy oddane w ankiecie.
1. misiekwaw – 56 głosów
2. Topaz – 47 głosów
3. .:MarciN:. – 44 głosy
Zwycięzcom gratuluję!
Całej reszcie dziękuję za nadesłane prace i życzę powodzenia w następnej turze.
Dziękuję również za głosy oddane w ankiecie.
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
brawa dla zwyciezcow
milo ze moja fotka tez sie w miare podobala i zebrala 10 glosow
coraz lepiej
bez rewelacji ale widac ze ktos docenił moją koncepcję
dzieki
no i brawa takze dla reszty konkursowiczow za udzial w konkursie, better luck next time

milo ze moja fotka tez sie w miare podobala i zebrala 10 glosow

no i brawa takze dla reszty konkursowiczow za udzial w konkursie, better luck next time
Dziękuję bardzo wszystkim którzy docenili zdjęcie 
Gratulacje dla wszystkich, ktorzy wzieli udzial w tej turze. Dziekuje tez za glosy na moje zdjecie. Do zobaczenia w kolejnej. Pogoda dopisuje i zapewne bedzie mnostwo nowych pieknych zdjec.
Szczegolnie gratuluje Miskowiwaw i Marcinowi za zajecie miejsc na podium, swietne zdjecia.
Szczegolnie gratuluje Miskowiwaw i Marcinowi za zajecie miejsc na podium, swietne zdjecia.
Zgadnij kotku, co mam w środku....
- Od: 22 kwi 2006, 20:18
- Auto: M6 2.3 Sport
Gratulacje dla tych na podium 

- Od: 21 sty 2010, 18:27
- Auto: MazdaXedos 6 2.0 V6 Automat