Ważne | Rezygnacja Klubu z uczestnictwa w konkursie AŚ
Octavia Club Polska też zrezygnowała z tego całego cyrku, BMW-sport chyba tez zrezygnuje ale nie jestem pewien, bo login autoswiat zalogowany u nich na forum próbuje ich przekonać, że wszystko jest ok, http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... &start=100 , zobaczymy jak postąpią?
-
pakooo
Hehehe, to jest już żałosne z ich strony że logują się na poszczególne fora i nagabują ludzi o dalsze branie udziału w tym cyrku.
A zmiana regulaminu w trakcie imprezy (rozszerzenie do 10 zwycięskich klubów w I etapie) skomentuję tylko tak. Żenada.
I to mająca na celu jedynie generowanie ruchu na stronie poprzez danie ludziom z poza 1 piątki kawałka marchewki.
I brawa dla OCP
Cwaniakom z AŚ mówimy NIE.
A zmiana regulaminu w trakcie imprezy (rozszerzenie do 10 zwycięskich klubów w I etapie) skomentuję tylko tak. Żenada.
I to mająca na celu jedynie generowanie ruchu na stronie poprzez danie ludziom z poza 1 piątki kawałka marchewki.
I brawa dla OCP
Cwaniakom z AŚ mówimy NIE.
Globy, tak jak pisalem na testowym – w Regulaminie nie ma informacji o tym, co to bylby za zlot i kto decydowalby o wydawaniu pieniedzy – i wyszloby ze konferansjer wzialby 5k za gadanie przez 8h na lotnisku 
A tak serio, zloty typu Orneta, Konin, Borsk i Sochaczew byly organizowane przez Klub i wypadly dobrze. Oczywiscie, lepiej jakby ktos dolozyl 20k do Zlotu, ale to byloby raczej malo realne zeby wygrac w finale.
"Umiesz liczyc, licz na siebie( a nie na AŚ)"
A tak serio, zloty typu Orneta, Konin, Borsk i Sochaczew byly organizowane przez Klub i wypadly dobrze. Oczywiscie, lepiej jakby ktos dolozyl 20k do Zlotu, ale to byloby raczej malo realne zeby wygrac w finale.
"Umiesz liczyc, licz na siebie( a nie na AŚ)"
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
W 1 poście Globy napisał, że zawiesili nas bez podania przyczyny.
Przeczytałem cały temat i nie ma w nim informacji, o którą pytałem.
Wybacz, że nie wszyscy śledzą strony "motoryzacyjne" tak jak Ty.
A teraz jeśli łaska to poproszę o odpowiedź
Przeczytałem cały temat i nie ma w nim informacji, o którą pytałem.
Wybacz, że nie wszyscy śledzą strony "motoryzacyjne" tak jak Ty.
A teraz jeśli łaska to poproszę o odpowiedź
Rotary Inside
http://www.rxklub.pl
http://www.rxklub.pl
Ja mam czas to przetłumaczę na polski.
W innym temacie była informacja, iż nasz Klub [i nie tylko nasz] został zawieszony w konkursie z powodu "oszustwa w głosowaniu". Oczywiście oskarżenie to jest bezpodstawne i krzywdzące. Następnie zostaliśmy przywróceni, następnie działo się "coś tam".
W tym temacie Prezio oświadczył, że Mazdaspeed wycofała swoje zgłoszenie i udział w konkursie. W tym temacie chwalimy tą decyzję zarządu, bo jest słuszna.
W innym temacie była informacja, iż nasz Klub [i nie tylko nasz] został zawieszony w konkursie z powodu "oszustwa w głosowaniu". Oczywiście oskarżenie to jest bezpodstawne i krzywdzące. Następnie zostaliśmy przywróceni, następnie działo się "coś tam".
W tym temacie Prezio oświadczył, że Mazdaspeed wycofała swoje zgłoszenie i udział w konkursie. W tym temacie chwalimy tą decyzję zarządu, bo jest słuszna.
Jakiś tam podpis Leszka :P
Czy popierasz wycofanie się bmw-sport.pl z plebiscytu AŚ na najlepszy fanklub 2010?
Ankieta wygasła 11 lutego 2010, 19:51
Tak, jestem za. 60% 60% [ 96 ]
Nie, jestem przeciw. 40% 40% [ 64 ]
przez kilka stron Was chwalili, ze sie wycofaliście, później też pisali że chcą się wycofać, zrobili nawet głosowanie, które wyzej przedstawia wyniki i co? i wszystko było tylko taką gadką dla picu,AŚ ich namówiło, zeby zostali i tak zrobili, jak dla mnie to brak honoru, konsekwencji i dużo cwaniactwa – nie ma to jak mieć dwie twarze, inne kluby też mają o nich teraz takie zdanie, żałosne
-
pakooo
Dołączam się do gratulacji dla OCP.
Cichooo
Leszek napisał(a):W tym temacie Prezio oświadczył, że Mazdaspeed wycofała swoje zgłoszenie i udział w konkursie. W tym temacie chwalimy tą decyzję zarządu, bo jest słuszna.
Cichooo

Jest następny popis AŚ 
Burgmania klub maxiskuterowy – mój skuterowy klub też zaczął się bawić w ten śmieszny konkurs. I okazało się że powolutku nastukali 5500 głosów, spokojnie sukcesywnie przez spory czas, dziennie średnio 300 – 500 głosów i znaleźli się na 4 miejscu. Po czym dzisiaj aś napisał to co lubi najbardziej: usunięto nieprawidłowo oddane głosy
i co
zostało 800 głosów
no bo jak
klub motocyklowy w czołówce
wielkie brawa dla AŚ

Burgmania klub maxiskuterowy – mój skuterowy klub też zaczął się bawić w ten śmieszny konkurs. I okazało się że powolutku nastukali 5500 głosów, spokojnie sukcesywnie przez spory czas, dziennie średnio 300 – 500 głosów i znaleźli się na 4 miejscu. Po czym dzisiaj aś napisał to co lubi najbardziej: usunięto nieprawidłowo oddane głosy

No i proszę – pierwsze trzy miejsca zajmują niemieckie produkcje.
A ja, głupi, łudziłem się że tak nie będzie. Yeah, right.
Zwycięzcom i tak życzę udanej imprezy ale AŚ jest żenująco stronnicze.
A ja, głupi, łudziłem się że tak nie będzie. Yeah, right.
Zwycięzcom i tak życzę udanej imprezy ale AŚ jest żenująco stronnicze.