Konkurs Fotograficzny MazdaSpeed
Ładnie 3 oczek do remisiku i 4 do pierwszego brakło
Graty Siwus zwycięstwa jak i pozostałym uczestnikom 
Italiano napisał(a):Tak.. bo nie wygrałeś konkursu, a regulamin mówi kto wygrał dany konkurs.
ok to moze wygrzebie cos ciekawego z mojego archiwum
a tak wogole to GRATULACJE DLA ZWYCIEZCY
hehehe szkoda ze dopiero wyslalem zdjecie na konkurs jak juz mazde sprzedalem
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky Dzięki, Tobie również graty pudła, dziękuje również tym, którzy głosowali na moją fotkę i tym, co nie głosowali też 
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ODDANE GŁOSY!!Cieszę się niezmiernie! Trzynastka jednak szczęśliwa! Gratki THOR i
marcinkosky!! Pozdrawiam!!!
Jeszcze raz dzięki!
marcinkosky!! Pozdrawiam!!!
Jeszcze raz dzięki!
gratulacje dla zwycięzców
, THOR fajna fota
, jade w to miejsce co ją robiłeś.. 

Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
andree napisał(a):gratulacje dla zwycięzców, THOR fajna fota
, jade w to miejsce co ją robiłeś..
Dzięki
No to MAJ za nami
Gratki dla zwycięzcy, chociaż tym razem było zaciekle do końca
PS Zgłaszam oficjalny protest do komisji, która poprzez wycofanie zdjęcia nr 5 zmarnowała mój demokratyczny głosik
Domagam się zadośćuczynienia w postaci wafla grześka w czekoladzie 
Gratki dla zwycięzcy, chociaż tym razem było zaciekle do końca
PS Zgłaszam oficjalny protest do komisji, która poprzez wycofanie zdjęcia nr 5 zmarnowała mój demokratyczny głosik
hehehe Siwus się grecjuje a w Polandzie konkursy wygrywa
gratki
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Mev napisał(a):Jestem zaskoczony fotografią która wygrała, naprawdę
taka zła jest?
Olka napisał(a):hehehe Siwus się grecjuje a w Polandzie konkursy wygrywa gratki
dzięki, pozdrowienia:)
jak ja nie cirpię xedów
gratulacje dla zwyciężców
dziękuje znawcą pięknej fotografii za głosy – szkoda że tak mało osób zna się na niej
gratulacje dla zwyciężców
dziękuje znawcą pięknej fotografii za głosy – szkoda że tak mało osób zna się na niej

bartezm – Twoja fotka byla moim faworytem! szkoda, tylko, ze taka ciemna wyszla
THOR – jeszcze kilka dni temu kiedy pojawil sie przeciek byles na pierwszym miejscu
Siwus – gratuluje wygranej
THOR – jeszcze kilka dni temu kiedy pojawil sie przeciek byles na pierwszym miejscu
sq2jul napisał(a):bartezm – Twoja fotka byla moim faworytem! szkoda, tylko, ze taka ciemna wyszla
Wiem, bo miałem okazję ten przeciek również zauważyć, ale się z tym nie wychylałem
sq2jul napisał(a):bartezm – Twoja fotka byla moim faworytem! szkoda, tylko, ze taka ciemna wyszla smutny
to bylo robione kompaktem nie lustrzanka – a teraz inwestuje w to co na foto (tam jest kpl) i to pochlania mnooooooooooostwo kasy. sam nie wiem co wiecej
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
nastepnym problemem byl lakier pokryty gruba warstwa ukrainskiego kurzu – do najblizszej myjni mialem 65km a po powrocie do hotelu auto wygladalo jak przed myciem – no moze troszke czysciej w srodku.
ps
mocno zastanawialem sie nad wrzuceniem fotek z okolic czarnobyla – ale nie mialem dobrego ujecia mazdy...
bartezm napisał(a): a teraz inwestuje w to co na foto (tam jest kpl) i to pochlania mnooooooooooostwo kasy. sam nie wiem co wiecej![]()
jak pochlania to pewnie morska toń
Btw. ta fotka wyladowala u mnie na tapecie