Szczególnie jak zaczynasz uogólniać te swoje dziwne pomysły o zarządzie.....
Czy nie dociera do Ciebie to co zostało napisane w PiO ? Czy masz problem z wybiórczym czytaniem? Bo z tego co wypisujesz to na to właśnie wygląda ....
Zawsze, powtórzę to tak ZAWSZE

I naprawdę nie widzę powodu z jakiego w przypadku Opola miałoby być inaczej?
Jeden powód proszę. A to że na razie jest Was tylko 3 klubowiczów w regionie nie ma tutaj nic do rzeczy.
Napisałem w PiO co powinniście zrobić. Czemu masz to w głębokim poważaniu?
Uważasz że powinniście zrobić inaczej?
Nikt nie zamierza Was (jako regionu) marginalizować. Ale jak będziesz te bzdury wypisywał gdzie popadnie to w końcu sami w to uwierzycie i nastawicie się ANTY. Zresztą, już to zrobiliście. Przynajmniej w części.
Pomyśl chwilę czy takie robienie niezdrowego zamieszania i zarzucanie innym wyimaginowanych działań pomaga? W czym? No w czym, bo jak dla mnie w niczym. Wręcz działa na niekorzyść regionu.
Czy założenie w dziale klubowym tematu który zaczyna się od takiego zdania (sorki za wstawkę):
Globy napisał(a):w gronie Zarządu doceniamy aktywność Mazdowiczów i postanowiliśmy zgodnie z wcześniejszymi postulatami wydzielić PR'a regionu okolic Opola
jest działaniem zarządu przeciwko powstaniu regionu?
Więcej nie piszę. Kto potrafi czytać ze zrozumieniem po przeczytaniu mojego postu zastanowi się chyba nad Twoim dziwnym (jak dla mnie) podejściem do tematu.
bezy podchodzi do tego normalnie – Ty z dziwnymi i niezrozumiałymi emocjami.
Ja tego nie potrafię zrozumieć.