To kto dysponuje ? może podrzucić
Potrzebny sprzęt – rzutnik, nagłosnienie
Hej 
? dla tych co się nie zapisali oferuje pewny wjazd na lotnisko w ramach organizacji zlotu, niestety jeśli chodzi o nocleg i rzutnik to musi to być ktoś z już zapisanych. Bardzo proszę o pomoc 
niestety – sprzętu nie mam,
mam mikser ale jest w trakcie reanimacji więc nie wiem czy na czas go wskrzeszę
a co do pomocy w obsłudze mogę pomóc
mam mikser ale jest w trakcie reanimacji więc nie wiem czy na czas go wskrzeszę
a co do pomocy w obsłudze mogę pomóc
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
mam sprzęt,ale nie wrzucę go do Milleni 
przemyśle sprawę 
Jutro zrobię przymiarkę może uda mi się wrzucić te kolumny do samochodu (choć wątpię). Jak nie wejdą to raczej będziemy musieli zdecydować się na opcję kurier by pinky 
Mam wzmacniacz, lapka do puszczania muzy, dwie kolumny Altus 110 na stojakach. Potrzebny był by jeszcze mikrofon, co?
Mam wzmacniacz, lapka do puszczania muzy, dwie kolumny Altus 110 na stojakach. Potrzebny był by jeszcze mikrofon, co?
ja się szczerze nie znam ;( ale jak mamy wzmaka to jeszcze mikser chyba potrzebny nie ? no i mikrofon
super by było tylko muszę znać szybko decyzje bym wiedział co mam robić i na czym stoję
super by było tylko muszę znać szybko decyzje bym wiedział co mam robić i na czym stoję
ravo napisał(a):ja się szczerze nie znam ;( ale jak mamy wzmaka to jeszcze mikser chyba potrzebny nie ? no i mikrofon![]()
ravo, dobrze Ci się zdaje
a co to za wzmacniacz?
ad. miksera, bo może mi się uda mojego wskrzesić do zlotu
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
Mam amplituner Kenwood 4x 120W
powiedzmy,że wzmacniacz i kolumny włożę do samochodu 
super
!!
plaster dasz rade zająć się mikserem i mikrofonem oraz prowadzeniem imprezy – oczywiście oprócz 1/4 mili
tylko chodzi o puszczanie muzyki na lotnisko w hotelu oraz o krzykniecie np teraz jedziemy do domu
? co ty na to

plaster dasz rade zająć się mikserem i mikrofonem oraz prowadzeniem imprezy – oczywiście oprócz 1/4 mili
ravo napisał(a):chodzi o puszczanie muzyki na lotnisko w hotelu oraz o krzykniecie np teraz jedziemy do domu

mikser powinienem ogarnąć do zlotu;)
a na zlocie mogę się zająć tym bałaganem muzycznym
co do mikrofonów to będzie ciężko, trzeba zapytać Brii skąd były ostatnio brane mikrofony na zlot w Sochaczewie, bo wtedy były ze trzy sztuki
a na zlocie mogę się zająć tym bałaganem muzycznym
co do mikrofonów to będzie ciężko, trzeba zapytać Brii skąd były ostatnio brane mikrofony na zlot w Sochaczewie, bo wtedy były ze trzy sztuki
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW