Dyskusje na temat Zlotu Wiosennego – tutaj generujemy OT :–)
loockas napisał(a):kinki napisał(a):spokojnie, ja mam zamiar podjesc i nawet przespac sie przed imprezka z godzinke
Czyli po obiedzie pijemy?
no ja bede po nocce w robocie wiec w planach mam krotki sen co by przed polnoca w lozku nie lezec
chyba ze pogoda bedzie tak kiepska ze pospie na lotnisku w cieplym aucie
kto mi to jeszcze z czymś wystrzeli i kogoś obrazi to daje bany |:)
kto wymyslił sobie takie durnoty, ze klub będzie robił jakieś 1/4 poza zlotami i coś finansował ? a nawet jak bym sobie takie zloty zrobił to co z tego ? Konin wyjdzie na zero i tak ja zawsze organizuje zloty, nie ma budżetu Borska czy Sochaczewa. Więc proszę używać czasami organów wyżej niż jaja. Dziękuję za uwagę. Wszystko jest ok, to co obiecałem to będzie na zlocie chyba, że jakaś siła wyższa. Dziś dzwoniłem do właściciela lotniska, śniegu nie będzie
kto wymyslił sobie takie durnoty, ze klub będzie robił jakieś 1/4 poza zlotami i coś finansował ? a nawet jak bym sobie takie zloty zrobił to co z tego ? Konin wyjdzie na zero i tak ja zawsze organizuje zloty, nie ma budżetu Borska czy Sochaczewa. Więc proszę używać czasami organów wyżej niż jaja. Dziękuję za uwagę. Wszystko jest ok, to co obiecałem to będzie na zlocie chyba, że jakaś siła wyższa. Dziś dzwoniłem do właściciela lotniska, śniegu nie będzie
Taki odlegly termin wydawal mi sie 20 marca a tu tydzien z hakiem i widzimy sie w Koninie 
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Barthek1983 napisał(a):Myjk napisał(a):Barthek1983 napisał(a): ponieważ większość uczestników lotniska liczyła na tą konkurencję i głównie dla niej mieli się pojawić.
Chyba jednak "deczko" przesadzasz...
Nie mogłeś się powstrzymać co?
Nie, nie mogłem się powstrzymać. Błędnie bowiem zakładasz, że większość (czyli ile? 75%?) jedzie na zlot głównie dla 1/4.
Ostatnio w Sochaczewie, owszem, dużo osób brało udział w 1/4 – nawet ci, co wcześniej tego nie planowali. Dla zabawy
brali udział, nie dla jakichś pucharów, a już z pewnością nie byli na zlocie tylko po to by się ścigać. Dlatego ogarnij się
chłopie, bo nie jesteś pępkiem świata – a jak się wyrażasz, to z łaski swojej mów za siebie.
Barthek1983 napisał(a):Jestem jednym z tych, którzy jadą na samo lotnisko z braku miejsc noclegowych.
Moja żona nie jedzie, mogę Ci więc miejsce odstąpić w hotelu. Z drugiej strony
trochę się zagalopowałeś, więc nie wiem czy będę chciał z Tobą spędzić noc.

Barthek1983 napisał(a):Konkurs caraudio czy wybór najładniejszej Mazdy nie rajcuje mnie tak jak 1/4 mili.
Mnie żaden z powyższych nie rajcuje i jakoś nie płaczę.
Barthek1983 napisał(a):Myjk napisał(a):brii napisał(a):W tej "dyscyplnie" ogromną częścią sukcesu jest sprzęt i kasa
To jak z lachonami – żeby je mieć trzeba posiadać dobry sprzęt, albo dużo kasy. Albo najlepiej obydwa atrybuty.
Skoro takie macie metody w Wa-wce... to gratulować
Piszę się "w W-wie".
Pozdor Myjk
Myjk to może ja z Tobą zamieszkam 

ravo napisał(a):Myjk Twoje miejsce już dawno zajęte hehe więc nim nie dysponuj
O, dobrze wiedzieć.
PS zaktulizowane są gdzieś noclegi?
THOR napisał(a):Myjk to może ja z Tobą zamieszkam
Ta, i znowu mnie coś użądli?
Pozdor Myjk
Nie to nie, żebyś później nie żałował 
ravo napisał(a):nooo dajcie dużo na tace w niedziele
nie da rady, w niedziele (jeśli się nie wyrobie w sobotę) kończę dłubanie przy hamulcach w aucie. Ci co byli kiedyś na lotnisku w Kazimierzu Biskupim wiedzą, że wyhamować tam po 1/4 jest problematyczne, szczególnie Z5. A na dodatek ta nawierzchnia ... deszcz a może śnieg
snieg bedzie – ja to w brukseli zalatwiam
dzis rano mialem probe i troche przymrozilo
i prosze sie od car audio odpit..... olic
car audio bedzie profi
a powaznie
ja jade na zlot aby sie zobaczyc i pogadac ze znajomymi i to jest dla mnie priorytetem
do konina mam teraz ok 1400km jadac przez szczecin (bo musze) a zaraz po zlocie spadam dalej – jeszcze
jakies 1200km – dalej na wschod...
nie interesuje mnie 1/4
car audio jest – jakie jest – dla mnie to juz zabawa i nie przejmuje sie tym... bo do tej pory nie wiem jak ocenic najlepsze brzmienie przy ponad 130dB
– pewnie tak samo jak klasy w cwiartce
wiec powody mojego przybycia – czysto towarzyskie
pozdrawiam wszystkich i do zobaczyska na zlocie
dzis rano mialem probe i troche przymrozilo
i prosze sie od car audio odpit..... olic
car audio bedzie profi
ravo napisał(a):bartezm to jest mały zlocik a nie profi zawodybez przesady
mily200 napisał(a):tak jest to nie są profi zawody
zależnie od zainteresowania i ilości osób biorących udział w konkursie bedzie można bedzie rozważyc 2 kategorie
1. najgłośniejsza mazda zlotu
2. najlepsze brzmienie zlotu
ravo napisał(a):tylko prośba by połączyć te 2 kategoriei zrobić jedną
a powaznie
ja jade na zlot aby sie zobaczyc i pogadac ze znajomymi i to jest dla mnie priorytetem
do konina mam teraz ok 1400km jadac przez szczecin (bo musze) a zaraz po zlocie spadam dalej – jeszcze
nie interesuje mnie 1/4
car audio jest – jakie jest – dla mnie to juz zabawa i nie przejmuje sie tym... bo do tej pory nie wiem jak ocenic najlepsze brzmienie przy ponad 130dB
bartezm napisał(a):a powaznie
nie interesuje mnie 1/4
car audio jest – jakie jest – dla mnie to juz zabawa i nie przejmuje sie tym... bo do tej pory nie wiem jak ocenic najlepsze brzmienie przy ponad 130dB– pewnie tak samo jak klasy w cwiartce

bartezm napisał(a):car audio bedzie profi![]()
Tylko że moje audio jest tak średnio profi

W tej konkurencji startuje z czystej ciekawości bo nigdy nie widziałem jak się taki konkurs przeprowadza, a skoro jest taka możliwość to czemu nie
bartezm napisał(a):wiec powody mojego przybycia – czysto towarzyskie
i moje również
bartezm mam nadzieje ze bedziesz swoja zielona lalka, musze sobie ja dokladnie obejrzec bo w Sochaczewie tylko praktycznie na nia zerknalem 
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
bartezm napisał(a):z kutna na zlot i z powrotem) dalej w podroz na HRV...
To może spotkamy się w Kutnie i dalej wspólnie