Generalka fajna sprawa. Warto będzie jechać na drugi koniec Polski żeby dodatkowe punkty zdobyć.
Dyskusje na temat Zlotu Wiosennego – tutaj generujemy OT :–)
odkąd pamiętam prze każdym zlotem pojawiał się podział na klasy na 1/4 i zawsze było narzekanie, ale takiego cyrku to dawno nie było. Jest coś ustalone i AMEN. Jak na którymś zlocie jechały 1,5BA z 1,6BG to nie narzekałem choć wiedziałem że szanse są mizerne na zwycięstwo. Może problem się zrobił przez to że ktoś napisał o super nagrodach dla zwycięzców generalki. Fajnie jest dostać dyplomik czy pucharek ale żeby z tego powodu robić takie zamieszanie? I nie zgodzę się że osoby z silnikami poniżej 140KM powinny odpuścić sobie start w 1/4. Moje auto, moja decyzja.
Generalka fajna sprawa. Warto będzie jechać na drugi koniec Polski żeby dodatkowe punkty zdobyć.
noucamp napisał(a):Five powiedz czy będę jakieś treningi ? każdy z zawodników ile razy może startować ? bo rozumem że na 2 czy 3 przejazdach się nie skończy?
Najpierw przejazdy kwalifikacyjne standard 2 lub 3 zobaczymy o ktorej ruszymy z pomiarami – sprzet trzeba rozlozyc, przetestowac, poprawic. Z racji ram czasowych wylonimy potem pary polfinalowe i finaly. Po rozegraniu czesci oficjalnej jak czas pozwoli bedą przejazdy wolne. Treningow nie bedzie z racji presji czasu.
Less roof, more fun

Wreszcie na 1/4 jest podział taki jaki powinien być od zawsze. Niestety niekiedy trzeba podejść do tematu stanowczo i podjąć niepopularne decyzje by uzdrowić sytuację – brawo dla Pita, ravo i 5paka 
Do wszystkich płaczących z powodu 1/4 mili – zapamiętajcie raz na zawsze – 1/4 to nie jest konkurencja typowo sportowa – to jest konkurencja garażowo-sportowa. W tej "dyscyplnie" ogromną częścią sukcesu jest sprzęt i kasa, a nie tak jak np.: w slalomie czy OSie gdzie liczą się prawie same umiejętności.
Do wszystkich płaczących z powodu 1/4 mili – zapamiętajcie raz na zawsze – 1/4 to nie jest konkurencja typowo sportowa – to jest konkurencja garażowo-sportowa. W tej "dyscyplnie" ogromną częścią sukcesu jest sprzęt i kasa, a nie tak jak np.: w slalomie czy OSie gdzie liczą się prawie same umiejętności.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Panowie zakonczcie ten temat lepiej.Ja juz raz przezylem kiedy mialem lepszy czas od kogos i jakos sie nie zakfalifikowalem i to przezylem.Wiec skonczmy dyskusje.Sa teraz podzialy ktore ADAS zrobil i bedzie si.Wkoncu jedziemy na zlot bawic sie w dobrym towarzystwie.Pogadac,wymienic sie wrazeniami itp.A wszyscy dopier............lacie sie do Adasia czy kogos innego.Po co to wszystko.
Wkoncu jestesmy jednym KLUBEM
brii napisał(a):W tej "dyscyplnie" ogromną częścią sukcesu jest sprzęt i kasa
To jak z lachonami – żeby je mieć trzeba posiadać dobry sprzęt, albo dużo kasy. Albo najlepiej obydwa atrybuty.

W przeciwnym razie porażka na starcie.

Pozdor Myjk
Myjk napisał(a):Barthek1983 napisał(a): ponieważ większość uczestników lotniska liczyła na tą konkurencję i głównie dla niej mieli się pojawić.
Chyba jednak "deczko" przesadzasz...
Nie mogłeś się powstrzymać co? Swoje zdanie wyraziłem już wcześniej.
Jestem jednym z tych, którzy jadą na samo lotnisko z braku miejsc noclegowych.
Konkurs caraudio czy wybór najładniejszej Mazdy nie rajcuje mnie tak jak 1/4 mili.
Prawdopodobnie będą około 3-4 stopnie z opadami lub bez i stanie wokół, marznięcie i oglądanie Mazd nie będzie aż takim wydarzeniem by płacić 100pln za sam wjazd...
Wcześniej już wyczerpałem swoją opinię i czekam tylko na decyzję czy będzie czy nie będzie 1/4 mili. Dziękuję.
Myjk napisał(a):brii napisał(a):W tej "dyscyplnie" ogromną częścią sukcesu jest sprzęt i kasa
To jak z lachonami – żeby je mieć trzeba posiadać dobry sprzęt, albo dużo kasy. Albo najlepiej obydwa atrybuty.
Skoro takie macie metody w Wa-wce... to gratulować
Ostatnio edytowano 9 mar 2010, 21:13 przez Barthek, łącznie edytowano 1 raz
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Ja...? Chodzi o to jak ten Pan nazywa kobiety – lachony, dziwię się o takie teksty po wczorajszym dniu kobiet...
Polecam czytanie ze zrozumieniem
Zresztą miałem nie polemizować dalej... i nie zaglądać do tego tematu, ale czekać znowu na osobną informację o 1/4 mili.
Polecam czytanie ze zrozumieniem
Zresztą miałem nie polemizować dalej... i nie zaglądać do tego tematu, ale czekać znowu na osobną informację o 1/4 mili.
kinki napisał(a):Moje auto, moja decyzja.
Owszem i szanuję to
ale jazda. Ja jestem za tępy. Nie wiem po co to wrzucanie chłopakom? O klasy Wam chodzi? O puchary? Ja pier..lę – dziecinada. Jak chcesz się ścigać to serią nie poszalejesz – no dla mnie proste jak drut. Mam oprócz magdy gofera zwei z silnikiem 1.3i. Chcę się nim pościgać – zmieniam motor na 1.8
Dla mnie to normalne że nie wystartuję w ćwiartce bo... po co? Żebym się zanudził na śmierć jadąc ćwiarę pół minuty?? Chcąc coś zrobić moim VW jestem zmuszony go ulepszyć! i mam przy tym full radochy.
Poza tym kurcze no jakiś szacun się należy za organizację, chęci, pracę. Każdy ma swoje życie – nie tylko klub. Osobiście bardzo się cieszę, że do niego należę. Jadę na zlot by poznać kogoś nowego -nie będę uczestniczył w ćwiartce bo mi szkoda wozu – nie do tego jest. Osobiście uważam, że powinny być ogłoszone klasy i koniec. Po prostu koniec i kropka. Chcesz startować – startujesz. nie chcesz – nie startujesz. niepodoba Ci się wsio – nie wpłacasz kasy, nie jedziesz, kupujesz bilet na jakiś koncert i dobrze się bawisz a nie pierniczysz na forum farmazonów. Strasznie konfliktowi są Ci krzykacze. Po co to? Psujecie atmosferę. Kurcze – poznajecie się na zlocie i widujecie się tak często, że chce Wam się droczyć o jakąś ćwiartkę?
Wpadnę moim goferem i sprzątnę Wam puchar sprzed nosa – wiecie... gdzie 2 się bije 3ci korzysta
(kurcze – tylko musi byc klasa dla VW
)
Poza tym kurcze no jakiś szacun się należy za organizację, chęci, pracę. Każdy ma swoje życie – nie tylko klub. Osobiście bardzo się cieszę, że do niego należę. Jadę na zlot by poznać kogoś nowego -nie będę uczestniczył w ćwiartce bo mi szkoda wozu – nie do tego jest. Osobiście uważam, że powinny być ogłoszone klasy i koniec. Po prostu koniec i kropka. Chcesz startować – startujesz. nie chcesz – nie startujesz. niepodoba Ci się wsio – nie wpłacasz kasy, nie jedziesz, kupujesz bilet na jakiś koncert i dobrze się bawisz a nie pierniczysz na forum farmazonów. Strasznie konfliktowi są Ci krzykacze. Po co to? Psujecie atmosferę. Kurcze – poznajecie się na zlocie i widujecie się tak często, że chce Wam się droczyć o jakąś ćwiartkę?
Wpadnę moim goferem i sprzątnę Wam puchar sprzed nosa – wiecie... gdzie 2 się bije 3ci korzysta
Welcome to the Internet,
where men are men,
women are men,
and children are FBI agents.
where men are men,
women are men,
and children are FBI agents.
- Od: 4 cze 2009, 09:00
- Auto: Mazda 6 GY, 2.0 CD 143KM(166), Mazda MX-3 2.5 V6 KL-ZE
Barthek1983 napisał(a):Chodzi o to jak ten Pan nazywa kobiety – lachony

Barthek1983 napisał(a):dziwię się o takie teksty po wczorajszym dniu kobiet

sorry ale nie słyszałem czegoś takiego w swoim życiu

HARDLINE
- Od: 16 lip 2008, 19:57
- Auto: gh sport
(6mps)
Jesteś taki mądry tylko na odległość
Nie napiszę więcej bo wiem, że później pożałuję...
Nie zniżę się więcej do poziomu tej dyskusji ! Strzała!
Nie zniżę się więcej do poziomu tej dyskusji ! Strzała!
Barthek1983 będziemy mieli okazje poznać się na zlocie

Basilius napisał(a):ale jazda. Ja jestem za tępy. Nie wiem po co to wrzucanie chłopakom? O klasy Wam chodzi? O puchary? Ja pier..lę – dziecinada. Jak chcesz się ścigać to serią nie poszalejesz – no dla mnie proste jak drut. Mam oprócz magdy gofera zwei z silnikiem 1.3i. Chcę się nim pościgać – zmieniam motor na 1.8 Dla mnie to normalne że nie wystartuję w ćwiartce bo... po co? Żebym się zanudził na śmierć jadąc ćwiarę pół minuty?? Chcąc coś zrobić moim VW jestem zmuszony go ulepszyć! i mam przy tym full radochy. Poza tym kurcze no jakiś szacun się należy za organizację, chęci, pracę. Każdy ma swoje życie – nie tylko klub. Osobiście bardzo się cieszę, że do niego należę. Jadę na zlot by poznać kogoś nowego -nie będę uczestniczył w ćwiartce bo mi szkoda wozu – nie do tego jest. Osobiście uważam, że powinny być ogłoszone klasy i koniec. Po prostu koniec i kropka. Chcesz startować – startujesz. nie chcesz – nie startujesz. niepodoba Ci się wsio – nie wpłacasz kasy, nie jedziesz, kupujesz bilet na jakiś koncert i dobrze się bawisz a nie pierniczysz na forum farmazonów. Strasznie konfliktowi są Ci krzykacze. Po co to? Psujecie atmosferę. Kurcze – poznajecie się na zlocie i widujecie się tak często, że chce Wam się droczyć o jakąś ćwiartkę?Wpadnę moim goferem i sprzątnę Wam puchar sprzed nosa – wiecie... gdzie 2 się bije 3ci korzysta (kurcze – tylko musi byc klasa dla VW )

HARDLINE
- Od: 16 lip 2008, 19:57
- Auto: gh sport
(6mps)