pinky napisał(a):ja tam wole długodystansowe wyścigi na co najmniej 3/4 lub 1 mile
chyba na promile
www.mazdaspeed.pl
pinky napisał(a):ja tam wole długodystansowe wyścigi na co najmniej 3/4 lub 1 mile
Tutaj należą się ogromne brawa i szacunek dla Szymona i jego anielskiej cierpliwości
ravo napisał(a):...że klub niby jest autorytarny ? taaa to komuś się chyba poprzewracało. Należę do paru klubów jako moderator czy klubowicz i jakoś nigdy nie doświadczyłem by w nich miał ktoś tyle do powiedzenia jak u nas. Czy to coupe czy subaru czy mitsumaniaki to jakoś nie zauważyłem by klubowicze mogli tak dużo, chyba na początku tego klubu ktoś zrobił błąd
ravo napisał(a):a to, że chcemy tym którzy wkładają grubą kasę w auta jakoś zrekompensować ich wkład – bo to dzięki nim mamy reklamę klubu jak i prestiż zlotu rośnie to chyba sprawa oczywista
ravo napisał(a):Myjk wkładają z 10 razy więcej niż ty a reklamę ? mi wstyd było mówić jaka jest najszybsza mazda w Polsce zanim nie pojawił się luki, każde zawody, opinia ludzi itp itd gdzie występuje mazda z podkładkami klubu czy naklejkami to wbrew temu co CI się wydaję bardzo dobra reklama mazdy.
ravo napisał(a):Myjk wkładają z 10 razy więcej niż ty a reklamę ?
mi wstyd było mówić jaka jest najszybsza mazda w Polsce
Pit napisał(a):ravo napisał(a):to co się od jakiegoś czasu dzieje, jest po prostu szczytem. Na za wiele sobie pozwalamy.
Barthek1983 napisał(a):Hola hola myślę, że wiele osób czytając ten post tylko utwierdza się w przekonaniu, że coś tu jest nie tak.
Mazdaspeed to my wszyscy – użytkownicy Mazd a nie Zarząd, bez nas Zarząd jest niczym i założę się, że wszyscy użytkownicy na tym forum się z tym zgodzą.
Tak jak w każdej firmie, zarząd jest niczym bez jej pracowników a nie słuchając rad i pomysłów pracowników zostanie sam sobie na pastwę losu, bo w takiej firmie nikt nie chce pracować...
Czemu narzucane są oczywiście w dobrej wierze odgórne reguły – proponuję zrobić ankietę o klasach 1/4 mili a na jej podstawie zadecydować co będzie lepsze dla nas wszystkich, bo to my tworzymy tą społeczność i głosujemy a niektórzy nawet płacą składki
People_Hate_Me napisał(a):Pit i Fajf niech sie zajmą ćwiartką na lotnisku a my sie zajmiemy profesjonalnie ćwiartką wieczorem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość