Dyskusje na temat Zlotu Wiosennego – tutaj generujemy OT :–)
Pit napisał(a):Ja zapraszam wszystkich w takim razie do udziału w konkurencji Car Audio
Piotr, nie porównuj konurencji CA z 1/4, ponieważ tutaj każdy zaczyna z tego samego pułapu mając równe szanse – silnik i jego pojemność jest tu nie ważna – nie ma sytuacji, że w grupie ktoś jest bardziej uprzywilejowany – ten kto wsadzi lepszy sprzęt i lepiej wygłuszy oraz wystroi auto wygrywa – chociaż też nie zawsze.
Pit napisał(a):i wraz z innymi wiedzącymi lepiej stworzyć coś naprawdę dobrego i profesjonalnego!
Piotrek, nie wiem czemu tak robisz ale widac nie chcesz zrozumiec tego, ze klub nie jest zrzeszeniem tunerow i nic z 'profeska' wspolnego nie ma. W zwiazku z tym nie traktuj prosze zlotow klubowych jak profesjonalne zawody. Glownie o to sie rozchodzi cala dyskusja, a Ty swoimi wypowiedziami probujesz odworcic kota ogonem. Podejdz do rozmowy rzeczowo, przedstaw argumenty, bo poki co z Twoich wypowiedzi nic sensownego nie wynika.
Dyskusja już się zakończyła. Na tę chwilę impreza po tytułem 1/4 mili na zlocie (jak i cały cykl) się nie odbywa, chyba, że znajdzie się ktoś, kto ją (cykl eventów) poprowadzi i przygotuje merytorycznie... My z Five'm absolutnie nie musimy. Zapewne (po kilku stronach tej dyskusji jestem tego absolutnie pewien) spośród tych najbardziej krzyczących za chwilę zauważę las rąk kompetentnych osób z ogromnym doświadczeniem w temacie.
Skoro się nie odbywa konkurencja 1/4 mili to proszę wykreślić mnie z listy uczestniczących w zlocie i o zwrot pieniędzy, ponieważ była to główna atrakcja na lotnisku, dla której warto było jechać. Chyba, że jednak 1/4 mili się odbędzie to proszę mnie nie wykreślać.
Odkąd jestem na forum (ponad 2 lata) jeszcze nigdy nie widziałem sytuacji, aby czyjaś propozycja została rozpatrzona pozyztywnie przez zarząd.
Smutne prawda... Społeczność Mazdaspeed to ludzie, którzy ją tworzą i warto o tym pamiętać
Odkąd jestem na forum (ponad 2 lata) jeszcze nigdy nie widziałem sytuacji, aby czyjaś propozycja została rozpatrzona pozyztywnie przez zarząd.
Smutne prawda... Społeczność Mazdaspeed to ludzie, którzy ją tworzą i warto o tym pamiętać
Ostatnio edytowano 9 mar 2010, 16:05 przez Barthek, łącznie edytowano 1 raz
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Pit napisał(a):Dyskusja już się zakończyła. Na tę chwilę impreza po tytułem 1/4 mili na zlocie (jak i cały cykl) się nie odbywa, chyba, że znajdzie się ktoś, kto ją (cykl eventów) poprowadzi i przygotuje merytorycznie... My z Five'm absolutnie nie musimy. Zapewne (po kilku stronach tej dyskusji jestem tego absolutnie pewien) spośród tych najbardziej krzyczących za chwilę zauważę las rąk kompetentnych osób z ogromnym doświadczeniem w temacie.
Moim zdaniem zla decyzja, rozumiem powody, ale nie widze sensu sluchania narzekania kilku osob PRZED zawodami. Okej, poprzedni system sie sprawdzal, ale dyskwalifikowanie go przed jakimkolwiek przejazdem jest bez sensu. Fajnie sie narzeka, ale zapewne nikt sie nie zagarnie do organizacji 1/4, bo prawie nikt nie ma w tym doswiadczenia. Mam nadzieje, ze przemyslisz jeszcze swoja decyzje, moim zdaniem nie mozna ulegac kilku niezadowolonym osobom, zawsze komus nie bedzie pasowac, pamietacie jeki i narzekania po Sochaczewie ? Dajmy temu rozwiazaniu szanse, w koncu nie scigamy sie o zlota muszle, a dla zabawy. Jak ktos ma ambicje scigania sie profesjonalnie nie brakuje zawodow w calym kraju.
konkurs na najbardziej soczystą kiełbasę
Barthek1983 jeżeli rezygnujesz, to czy ja mogę zająć Twoje miejsce? bo właśnie sobie uświadomiłem, że teściowa ma nas odwiedzić 20...
Barthek1983 jeżeli rezygnujesz, to czy ja mogę zająć Twoje miejsce? bo właśnie sobie uświadomiłem, że teściowa ma nas odwiedzić 20...
Ostatnio edytowano 9 mar 2010, 16:11 przez Badyl, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
Z podziałem na kiełbasy do 5cm, od 5-10cm, powyżej 10cm 
Barthek1983 napisał(a):Z podziałem na kiełbasy do 5cm, od 5-10cm, powyżej 10cm
że heee? co to za hinduskie klasy kiełbas? ja poproszę do klasy Outlaw
- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
" ćwiartkę" się zorganizuje w ośrodku, tam może nie będzie kłótni.. 
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Bartg napisał(a):Fajnie sie narzeka, ale zapewne nikt sie nie zagarnie do organizacji 1/4, bo prawie nikt nie ma w tym doswiadczenia.
Proszę Cię, byłem już na kilku zlotach i za każdym razem oprócz dogadania się z Szymonem i załatwienia/obsługi sprzętu jej prowadzenie było z łapanki. Sorry jesli kogoś urażę w tym momencie, ale na żadnym zlocie na jakim byłem 1/4 mili nie była przygotowana i przeprowadzona profesjonalnie od A do Z, a za kazdym razem się krzyczy, że to najważniejsza atrakcja zlotów. Tutaj należą się ogromne brawa i szacunek dla Szymona i jego anielskiej cierpliwości.
Ostatnio edytowano 9 mar 2010, 16:17 przez Adaś, łącznie edytowano 1 raz
Nie dyskryminujmy hinduskich kiełbas 
Dobra, a co na serio z 1/4 mili ?
Dobra, a co na serio z 1/4 mili ?