Pit napisał(a):Ja generalnie jestem otwarty na dyskusję, choć podchodząc bardziej lajtowo do tematu w łeb bierze projekt oddzielenia klubowej "1/4 mili" od np. MegaZlotu czy innych imprez towarzyskich. Były plany, aby 1/4 mili pozostawić jako cykl kilku w roku imprez stricte sportowych, a Mega zorganizować na jakimś torze, bardziej dla ludzi. Cykl "O puchar Zarządu" miał być właśnie skierowany do tych, którzy 1/4 traktują trochę poważniej, niż zabawę. Konin miał być jego pierwszą rundą... Teraz, sam nie wiem...
Piotr, generalnie naprawdę szacunek za Twoją inicjatywę i chęci zrobienia czegos fajnego, tylko przy takim obrocie sprawy, zamiast robić kilka zlotów "dla ogółu", będzie tylko jeden taki zlot (Mega), a reszta to były by zloty skierowane dla wąskiej grupy kilku osób z kilkudzisięcioma statystami. Będzie to nieuczciwe wobec 95% obecnych na zlotach.
Jak już wcześniej napisałem, osoby które wkładają masę pracy, serca, czasu i kasy w performance swoich samochodów mają szereg ogólnopolskich imprez, na których mogą się sprawdzić z szeregiem podobnych sobie zapaleńców, mają super nagrody od dużych sponsorów.
Na zlotach naszego klubu powinni mieć swoją klasę i możliwość zdobycia nagrody, ale nie może być tak, że cała konkurencja jest do nich dostosowana