czyli 7:00 rano shell
Kolumna Kujawsko-Pomorska
mi tam pasuje
Wybrałem tamto miejsce bo nie byłem pewien czy Bartek wie gdzie to 
Bartku pasi Ci? (jak cos to jest to pierwsza stacja za mostem
)
jak coś to ja sie moge 5 min spoźnić
bo Anie do sql zaworze wiec poczekajcie 
jeżeli dobrze kojarzę To Tylko my 3 xD i w ino zbiórka z BDG i 3-miasto 
PHM, Falcon, Bartek któryś z Was (lub nawet wszyscy)niech prześle na pw nr kom
bez zmian spotykamy sie na BP na Poznańskiej w Inie, tylko tam są dwie więc na pierwszej
bez zmian spotykamy sie na BP na Poznańskiej w Inie, tylko tam są dwie więc na pierwszej
Aby byla jasnosc : Zbiórka na luczniczce o 6.45! punktualnie o 7 wyruszamy ew. czekamy na dojezdzajaca do nas ekipe ale juz w komplecie – zeby nie bylo ze trojmiasto bedzie na nas czekac 
Less roof, more fun

ADHD poszło na PW.
Oki Bartek to wszystko jasne. 7 za mostem
odrazu ruszamy jak cos 
Oki Bartek to wszystko jasne. 7 za mostem
ADHD napisał(a):PHM, Falcon, Bartek któryś z Was (lub nawet wszyscy)niech prześle na pw nr kom
także poszło pw;)
nick czyt. Falkon [czyli "Cy się pyta jako Ky"]
- Od: 15 sty 2009, 16:32
- Auto: Smok V8
Five zostałeś uroczyście wybrany do pilotowania konwoju ku gorącemu Koninowi.
Gratulacje od całej ekipy, tzn. uścisk dłoni do odebrania na Łuczniczce w sobotę z samego rana.
Gratulacje od całej ekipy, tzn. uścisk dłoni do odebrania na Łuczniczce w sobotę z samego rana.

ADHD napisał(a):Five zostałeś uroczyście wybrany do pilotowania konwoju ku gorącemu Koninowi.
Sam chcialem to zaproponowac (lepsze widoki na dziury na horyzoncie, nikt nei bedzie mi chlapal spod tylnych kol na maske itp itd hehehe) takoż przyjmuje to na klate
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Less roof, more fun

ADHD napisał(a):koper – wieziesz wodę z pomorza czy kupimy po 5l w biedronce ?
Nie z pomorza a z morza
Julek proszę bez docinek i zbędnego OT, gdyż jest to temat czysto informacyjny.
Poza tym, sam się dzisiaj cały woskowałeś specjalnie na Konin ( tzn gorący wosk, plaster i depilacja)
Poza tym, sam się dzisiaj cały woskowałeś specjalnie na Konin ( tzn gorący wosk, plaster i depilacja)