Potrzebny sprzęt – rzutnik, nagłosnienie
Jak nie będzie żadnego majka to mogę załatwić
jak się postaram to może i bezprzewodowy będzie 
wiesz, na 100% to nigdy nie ma pewności, bo nawet i sprawny sprzed w trakcie imprezy może paść.
jakby znalazł się ktoś kto ma do dyspozycji sprawny mikser to bierz, ja mikserem się zajmę w weekend i po niedzieli będę wiedział co i jak
PS. a czy zarząd nie myślał nad kupnem jakiegoś podstawowego sprzętu nagłaśniającego:
I zestaw: dwie aktywne kolumny + mikser + 2 mikrofony
lub
II zestaw dwie kolumny + powermikser + 2 mikrofony
nie są to straszne pieniądze
jakby znalazł się ktoś kto ma do dyspozycji sprawny mikser to bierz, ja mikserem się zajmę w weekend i po niedzieli będę wiedział co i jak
PS. a czy zarząd nie myślał nad kupnem jakiegoś podstawowego sprzętu nagłaśniającego:
I zestaw: dwie aktywne kolumny + mikser + 2 mikrofony
lub
II zestaw dwie kolumny + powermikser + 2 mikrofony
nie są to straszne pieniądze
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Zarząd myślał ale stoimy na rozdrożu bo za mali jesteśmy na potęgę klubową ( brak kasy ) a za duzi na zabawy pod biedronką. Ale wszystko jest kwestią czasu. Podsumowując
Mckoper załatwi sprzęt i go przywiezie – dam Ci znać na dniach co z mikrofonami
Plaster – przywiezie mikser ( da mi znać czy go naprawił ) – oraz zajmie się sprzętem na lotnisku i w hotelu ( puszczanie jakiejś muzy i okrzyki przez mikrofon co jakiś czas )
Mckoper załatwi sprzęt i go przywiezie – dam Ci znać na dniach co z mikrofonami
Plaster – przywiezie mikser ( da mi znać czy go naprawił ) – oraz zajmie się sprzętem na lotnisku i w hotelu ( puszczanie jakiejś muzy i okrzyki przez mikrofon co jakiś czas )
super czyli jest to pewne ? i mogę przestać się o to martwić
?
Teraz do myjka, dalej podtrzymujesz chęć zajęcia się karaoke ? czyli bierzesz lapka, program i utwory i oczywiście prowadzisz to
Teraz do myjka, dalej podtrzymujesz chęć zajęcia się karaoke ? czyli bierzesz lapka, program i utwory i oczywiście prowadzisz to
ravo napisał(a):Teraz do myjka, dalej podtrzymujesz chęć zajęcia się karaoke ? czyli bierzesz lapka, program i utwory i oczywiście prowadzisz to
Jak już wspominałem do mojej "wersji karaoke" potrzebny jest tylko odtwarzacz DVD – cała zabawa jest na płytach – w sumie 5 DVD – około 100 utworów.
Jeśli to będzie satysfakcjonujące, to nie ma problemu.
Pozdor Myjk
wystarczy jeden czy dwa?
mckoper napisał(a):wystarczy jeden czy dwa?
lepiej dwa
pytanie: mikrofony są na kablu czy bezprzewodowe?
ps. w mikserze są dwa wejścia typu jack 6,3 na mikrofony, chyba, ze są to bezprzewodowe, to można będzie podłączyć pod LINE
ps2. co do miksera, to już zdiagnozowałem w czym jest problem – w niedzielę wycieczka na "Wolumen" potem lutownica w garść i na tygodniu powinno działać
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Mikrofonów nie dam rady załatwić
Reszta jest aktualna 
Andrzeju, powiedz mniej więcej do jakiej sumy ma być?