Dyskusje na temat Zlotu Wiosennego – tutaj generujemy OT :–)
a no tak masz sluszność
on wtedy klase wyżej wskoczy
no chyba ze oni chca oszukać i nie powiedzieć o Tym 
People_Hate_Me napisał(a):ostatnio wygrał bo nie sie bałem że odcinke na 3 złapie i na 4 wbiłem
Nie no z n2o to przegięcieto oszustwo będzie xD
klasyczne wytlumaczenie loosera
zobaczymy w koninie
dobra już sie nie bede usprawiedliwiał
byłeś szybszy 
zobaczymy kto bedzie szybszy teraz
zobaczymy kto bedzie szybszy teraz
Julek jada jajecznice z cebulka, więc nie masz szans 
Może ten "emerytowany wojskowy" co się w nocy burzył kupił to lotnisko i teraz będzie wiedział o wszystkich imprezach, które się tam odbędą...a burzył się o to, że nikt go nie powiadomił i jak przyszedł pooglądać gwiazdy to nie pozwoliliśmy mu wejść na teren 
Kufa, zapomniałem mu kartki na święta wysłać

Siw-y napisał(a):Może ten "emerytowany wojskowy" co się w nocy burzył kupił to lotnisko i teraz będzie wiedział o wszystkich imprezach, które się tam odbędą...a burzył się o to, że nikt go nie powiadomił i jak przyszedł pooglądać gwiazdy to nie pozwoliliśmy mu wejść na teren

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Siw-y napisał(a):Może ten "emerytowany wojskowy" co się w nocy burzył kupił to lotnisko i teraz będzie wiedział o wszystkich imprezach, które się tam odbędą...a burzył się o to, że nikt go nie powiadomił i jak przyszedł pooglądać gwiazdy to nie pozwoliliśmy mu wejść na teren
tak, pewnie masz rację
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Ktoś tu zaspał z odblokowaniem tematu o 9.00 
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Cierpliwości, do zlotu zostało jeszcze trochę czasu, więc bez pośpiechu – pewnie ravo ma teraz coś ważniejszego na głowie 
Trusted computing – Yes or No?