Dyskusje na temat Zlotu Wiosennego – tutaj generujemy OT :–)
widzę że znów będzie licytacja jakie klasy, kto z kim pojedzie, itp!!
może już wystarczy tych licytacji i puki jeszcze czas to ustalmy raz na zawsze klasy na 1/4 i niech tak zostanie, bo teraz będzie licytacja o klasy, a po zlocie skarbi i żale "że ja to bym miał lepszy czas jakbym jechał w innej klacie, albo dyplomu nie uzyskałem"
ravo załóż nowy temat (na jakieś 2 tygodnie)z zapytaniem o klasy i niech każdy zainteresowany napisze jakie wg niego powinny być, a potem zarząd czy w drodze głosowania wybierzemy klasy jakie chcemy mieć i będzie spokój. wiem, że wszystkim się nie dogodzi, ale będzie z góry i na stałe ustalone i każdy wcześniej będzie wiedział w jakiej klasie jedzie
może już wystarczy tych licytacji i puki jeszcze czas to ustalmy raz na zawsze klasy na 1/4 i niech tak zostanie, bo teraz będzie licytacja o klasy, a po zlocie skarbi i żale "że ja to bym miał lepszy czas jakbym jechał w innej klacie, albo dyplomu nie uzyskałem"
ravo załóż nowy temat (na jakieś 2 tygodnie)z zapytaniem o klasy i niech każdy zainteresowany napisze jakie wg niego powinny być, a potem zarząd czy w drodze głosowania wybierzemy klasy jakie chcemy mieć i będzie spokój. wiem, że wszystkim się nie dogodzi, ale będzie z góry i na stałe ustalone i każdy wcześniej będzie wiedział w jakiej klasie jedzie
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
oj, powiem że klasy nie są zawsze te same
ale j i tak bym już teraz wypisał konkretnie jakie auto jaka klasa, np.
klasa xxx : BA BP, GE FS, itd
by nikt nie miał wątpliwości
ale j i tak bym już teraz wypisał konkretnie jakie auto jaka klasa, np.
klasa xxx : BA BP, GE FS, itd
by nikt nie miał wątpliwości
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
w/g mnie najlepszy podział na klasy był w Ornecie '08 
noucamp napisał(a):żeby było jak najbardziej sprawiedliwie to powinien być stosunek mocy do masy
Do tego jakieś widełki i po sprawie
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Pinky, dane z Twojego watku sie licza 
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Najlepszym podziałem na klasy jest ten stosowany od lat przez SSS. Zresztą jest w przygotowaniu (jeszcze nie na ten zlot) sztywny podział, który będzie stosowany już zawsze i zakończą się dyskusje.
pinky napisał(a):Eeeeee Piotruś nie rób tego, odbierzesz całą zabawę przed zlotem
Był jeszcze pomysł utworzenia tylu klas, ilu uczestników
Pit napisał(a):Był jeszcze pomysł utworzenia tylu klas, ilu uczestników
Hehe każdy byłby mistrzem swojej klasy i nie miał sobie równych
https://www.facebook.com/2become1photo – FOTOGRAFIA ŚLUBNA
- Od: 9 lis 2007, 11:41
- Auto: Mazda Xedos 6 CA KF '99 Back to Black
Julek tosz ja Ci już mowiłem że w tym roku to ja będe lepsiejszy od Ciebie a nie tak jak w zeszłym
o ile wygrałes o marene 0.017 xD
Podział na klasy ten co był uważam za sprawiedliwy :–)
People_Hate_Me napisał(a):Julek tosz ja Ci już mowiłem że w tym roku to ja będe lepsiejszy od Ciebie a nie tak jak w zeszłymo ile wygrałes o marene 0.017 xD
Wyzywasz BDG na pojedynek?

Pit napisał(a):People_Hate_Me napisał(a):Julek tosz ja Ci już mowiłem że w tym roku to ja będe lepsiejszy od Ciebie a nie tak jak w zeszłymo ile wygrałes o marene 0.017 xD
Wyzywasz BDG na pojedynek?Czy my z Piątakiem nie mamy gdzieś w kącie garażu jakiegoś zakurzonego systemu N2O przypadkiem?
![]()
hehe
A Jak Wyzywam

ostatnio wygrał bo nie sie bałem że odcinke na 3 złapie i na 4 wbiłem
Nie no z n2o to przegięcie