czy nie mazdy będą startować z mazdami ? Jeśli nie to czy gruba nie mazd będzie miała jakieś upominki/ mini puchar/dyplom ?
Dyskusje na temat Zlotu Wiosennego – tutaj generujemy OT :–)
na pewno nie-mazdy nie startują w konkurencjach, oczywiście mogą wystartować w 1/4 ale nie są klasyfikowane
co do klas to nie wiem co robić czy tak jak w tamtym roku czy ustalić klasy po zapisanych autach
co do klas to nie wiem co robić czy tak jak w tamtym roku czy ustalić klasy po zapisanych autach
To pojeździć innymi sprzętami nie będzie się dało nawet jak się nie chce nagród ani nawet miejsca w tabeli wyników?? 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
podział na klasy przewaznie jest mało sprawiedliwy
, powinny być przykładowo
626 z siln 1.8
323 z siln 1.5
itd,
wtedy bym sie mógł zmierzyć z jakąś 626
,
a tak to sie wącha dymek o prawie "połowe" lżejszej 323 nawet z mniejszym motorem
,
tak sobie tylko pisze.., ale wiem że takich klas się nie da zrobic
626 z siln 1.8
323 z siln 1.5
itd,
wtedy bym sie mógł zmierzyć z jakąś 626
a tak to sie wącha dymek o prawie "połowe" lżejszej 323 nawet z mniejszym motorem

tak sobie tylko pisze.., ale wiem że takich klas się nie da zrobic
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Andree, akurat Twoje "dwa razy ciezsze GE" wazy tyle co BA i BJ – wiec roznica zadna.
Jakby kazdy mial miec swoja klase to nie byloby z kim konkurowac, bo kazdy sam sobie wreczylby zloty medal.
Jakby kazdy mial miec swoja klase to nie byloby z kim konkurowac, bo kazdy sam sobie wreczylby zloty medal.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Bartg napisał(a):Klasa mini musi byc, zebym mogl obronic tytul
Niop i żebym ja mógł ten tytuł zaatakować
Tylko za mocno się do przodu nie wychylajcie 
nie chce mi się nigdzie szukać, ale 323 BA,BG są chyba troche lżejsze od 626GE (może się mylę)
,
ale nie o to chodzi.., ja chetnie bym sie sprawdził z kimś kto ma taką samą mazde jak moja , bo nigdy nie miałem okazji
ale nie o to chodzi.., ja chetnie bym sie sprawdził z kimś kto ma taką samą mazde jak moja , bo nigdy nie miałem okazji
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.

Pozdrawiam.

jak będzie jakaś 626GE 1.8 , bo ten model juz po woli się kończy
, w zeszłym roku w Koninie chyba nie było (tak mi sie wydaje), jury nawet nie wiedziało do jakiej klasy mnie podciągnąć 

Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.

Pozdrawiam.

klasy niech beda takie jak w zeszlym roku – zajalem 4. miesjce
i nie duzo mi brakowalo do trzeciego