wiesz Ravo musiał Parki porozkładać a Tych pryków co sami jada gdzieś podociskać xD
Dyskusje na temat Zlotu Wiosennego – tutaj generujemy OT :–)
Sory Falcon rozumiem że Ania nie jedzie i że chciałeś zająć jej miejsce ale sory nie podziekuje 
wiesz Ravo musiał Parki porozkładać a Tych pryków co sami jada gdzieś podociskać xD
People_Hate_Me napisał(a):Lulu Tylko tam grzecznie w nocy xD jak coś ja chrapie Tylko wtedy jak jestem moooooooooocno zmęczony lub moooooooooooocno zakonserwowany xD
spokojny Twój potargany

- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
spoko Raczej napewno (nawet po pijaku) nie była byś nas pomylić xD jakies 30-40 cm różnicy xD 

Basilius napisał(a):ktoś pisał, że będzie słonecznie i 25stopni...
na słonecznie jest szansa.., ale na te +25, to chyba w aucie, jak ogrzew dasz na maxa
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Hello, hello. Moja "osoba towarzysząca" nie może jechać na zlot, więc mam jedno wolne miejsce noclegowe. Chętnych zapraszam na PW.
Edit – już nieaktualne.
Edit – już nieaktualne.
Ostatnio edytowano 11 mar 2010, 15:34 przez MazDarek, łącznie edytowano 2 razy
Pozdrawiam,
Darek
Darek
Lulu napisał(a):hahaha wiesz myślę ze nawet po pijaku będę umiała odróżnić mojego Ukochanego od każdego innego ;p
no i tej wersji będziemy sie trzymać
ja też na letnich będę
, z tego co sprawdzałem to za dnia cieplej niż +2*C to nie będzie, tylko śniegu jeszcze brakuje 
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06