kanu napisał(a):Tylko pewnie każą mu za to zapłacić, lepiej niech sam sobie zaktualizuje soft...
Nie mają prawa wziąć za to złamanego grosza, bo kolega przecież wyraźnie napisał, że auto ma jeszcze na gwarancji.
czik3n napisał(a):Kończy Mi się za niedługo update 5 letni mazdowskiej nawigacji. Warto wykupywać ten abonament?
na codzień jeżdżę na Apple car play głównie, ale kurczę gdzieś dalej jak jadę to mam przynajmniej na HUDzie wskazówki z nawigacji mazdowskiej
Co prawda nie wiem ile kosztuje subskrypcja, ale ja bym się z pewnością nie zdecydował. Płacić tylko po to, żeby mieć wskazówki na HUD to wywalanie kasy w błoto. Jak jedziesz gdzieś w dalszą trasę, to między manewrami pokonuje się często dziesiątki kilometrów, a jak większość trasy prowadzi po autostradach/ekspresówkach, to czasami nawet setki kilometrów. Ja z powodzeniem na trasach korzystam z AA i HUD mi do szczęścia nie jest potrzebny. Oczywiście fajnie gdyby był, ale IMO nie jest to must have.
Z drugiej strony otwarcie przyznam, że zawsze dziwią mnie tego typu pytania. Nie wiesz jakie masz oczekiwania/potrzeby, żeby móc podjąć samodzielną decyzję co do zakupu subskrypcji?