Witam
Czy wie ktoś co trzeba zrobić by lampy eu świeciły w USA?
Mam dwie używki ori, założyłem moduły hamerykanskie i zamiast długich mrygaja boczne lampki od doswietlenia.
Wydawało mi się że mogą to być zamienione piny ale jak patrzę po kablach to jest to samo.
Podpowie ktoś mądrzejszy ?
Mazda 3 BP zmiana lampa z us na eu
Strona 1 z 1
z tego co pamiętam to były 2 rozwiązania –> albo udać się do speca – 1500-3000 wówczas i jakoś to robili, ponoć coś w wiązce.
ja wymienialem moduł sterowania do lamp led bo ten z usa niewiadomo czemu miał moduł jakby do lamp zwykłych mimo ledów fabrycznie... wtedy kosztował 200zl i sprzedawca powiedzial ze to nic nie da ale Kobieta się uparła i to zmieniłem i zadziałały.
po wymianie działają długie i wszystko – jedynie nie działa automat długie/krótkie –> zmierzchowy działa tzn po zmroku zapala światła pełne a nie tylko drl.
Odpisuję tu bo dostaję dużo PM a nie mam czasu odpisywać każdemu.
pzdr
ja wymienialem moduł sterowania do lamp led bo ten z usa niewiadomo czemu miał moduł jakby do lamp zwykłych mimo ledów fabrycznie... wtedy kosztował 200zl i sprzedawca powiedzial ze to nic nie da ale Kobieta się uparła i to zmieniłem i zadziałały.
po wymianie działają długie i wszystko – jedynie nie działa automat długie/krótkie –> zmierzchowy działa tzn po zmroku zapala światła pełne a nie tylko drl.
Odpisuję tu bo dostaję dużo PM a nie mam czasu odpisywać każdemu.
pzdr
Strona 1 z 1