Felgi 18 calowe – jakie nakrętki?
Strona 1 z 1
Witam, zardzewiały mi w felgach srebrne nakrętki, śruby. Poniżej zdjęcie felg przed odnową, aktualnie są one czarne więc szukałbym nakrętek w tym kolorze. Z tego co udało mi się wyczytać to mają one rozmiar 12,5x1,5 mm. Musi to być jakiś konkretny produkt? Kompletnie się na tym nie znam.
Możesz dokupić plastikowe pokrywy (kapsle) nakrętek w wybranym kolorze. Na pewno wyjdzie taniej niż szukanie nieoryginalnych, niesprawdzonych nakrętek. W salonie Mazdy takie nakładki kupisz, ale oczywiście w słusznej cenie: Numer części: 4100-77-024
Palmer napisał(a):Możesz dokupić plastikowe pokrywy (kapsle) nakrętek w wybranym kolorze.
Dokładnie. Szkoda sobie głowe zawracać kompletem dodatkowego żelastwa.
Ja kupiłem zdecydowanie taniej TUTAJ i niczym sie nie różnią od tych Mazdowych "oryginalnych"

Ostatecznie kupiłem nakrętki całe czarne 12,5x1,5 mm na klucz 21 za 70 zł. Dzwoniłem do ASO to się okazało, że te które mam są na klucz 17 i ponoć one rdzewieją, a na klucz 21 nie. Dzięki za pomoc.
Jutro przyjdą więc sprawdzę czy pasują – https://stix.pl/product-pol-56479-Czarn ... onado.html
Strona 1 z 1